Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65001) emvy válasza parandroid (#65000) üzenetére


emvy
nagyúr

"Ez nekem egy feleslegesen túlbonyolított dolognak tűnik."

Mondj egyszerubbet. Ez a standard, nem veletlenul -- ehhez kell a legkevesebb kabel, egy helyen van a hangeroszabalyozas, etc. etc.

while (!sleep) sheep++;

(#65002) parandroid válasza emvy (#65001) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Alapvetően minden a TV-be HDMI-n (médialejátszó/HTPC, konzol, SAT Receiver, ha a TV nem tudja magától), és onnét egy darab optikai a soundbarba. Én ennél nem találtam egyszerűbbet, persze ahogy ház, annyi igény, és annyi optimális megoldás. Ez így annyi kábel, amennyi eszközöd van, plusz az áramellátás minden eszközhöz. Ha a TV elé beiktatsz egy receivert, akkor abba megy minden, onnét meg a TV-be, gyakorlatilag duplázta a kábelmennyiséget, minőségben meg max akkor lépsz előre, ha valami méregdrága sokpontsok házimozid van, de aki meg ilyennel játszik, az ne sírjon a vezetékek miatt.

Én a soundbart is azért választottam, mert az minimalizálta a vezetékmennyiséget, audiofil meg nem vagyok, nekem elég ez minőségben.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65003) emvy válasza parandroid (#65002) üzenetére


emvy
nagyúr

Rosszul erted. Amit te csinalsz, az pont az, amit en is mondok, annyi a kulonbseg, hogy nalad a TV a receiver.

> Ha a TV elé beiktatsz egy receivert, akkor abba megy minden, onnét meg a TV-be, gyakorlatilag duplázta a kábelmennyiséget

Nemnemnem. A soundbarbol a TV-be egyetlen HDMI kabel megy. Pont ugyanannyi kabelem van, mint neked, csak nem optikai megy a TV-bol a soundbarba.

Viszont ahhoz, hogy te siman zenet hallgathass a soundbaron, be kell kapcsolni a tevet. Meg kulon be kell kapcsolnod a tevet, meg a soundbart. Nalam meg nem. Szoval ugyanannyi kabel, egyszerubb mukodes.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#65004) parandroid válasza emvy (#65003) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Aha, akkor csak a soundbar, és a TV helye van felcserélve. Ez nekem azért bukik, mert csak egy alap soundbarom van, amin nincs HDMI csatlakozó, csak optika, USB, AUX, meg BT. Viszont a távirányítójával tudom kezelni a TV-t azon a szinten, hogy bekapcsolható, illetve forrást tudok választani rajta. Úgyhogy a TV távirányítója tényleg csak akkor kell, ha Netflixet nézünk rajta.

Zenelejátszásra meg nem a soundbart használom, arra külön eszköz van, amit mobilról irányítok.

Jó lenne egy mindent egybe megoldás, mondjuk egy Bose Soundbar 500 egy Home Speaker 500-zal, de akkor már kéne hozzá egy Bass Module is, és mindjárt 1500 EUR fölött vagyok, és még mindig nincs rajta sok HDMI bemenet (az szerintem csak a receivereken van), cserébe az egész rendszer egy appból irányítható, míg a jelenlegi multiroom hangszórók sajnos nem működnek együtt a soundbarral. Na de annyit nekem ez nem ér. Amúgy is főleg webrádiók mennek, ha zenét hallgatunk, és még a harmadannyi pénzt is úgy adtam ki érte, mintha a fogamat húznák. Ez a multiroom rendszer viszont vicces, hogy ugyanaz szól a konyhában, mint a nappaliban (külön szabályozható hangerővel) - de így legalább még akkor is, ha közben valaki játszik az Xbox-on, és a játék is ott szól halkan a háttérben.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65005) emvy válasza parandroid (#65004) üzenetére


emvy
nagyúr

En a TV hangjara nem vagyok nagyon kenyes (van mas cucc zenere), valami Samsung soundbarom van kb. 600 euroert, kb. hazibulit lehetne vele rendezni. Egy Sonos Playbar sincs 1500 euro (kozel se), es amelle se nagyon kell szub.

while (!sleep) sheep++;

(#65006) fokukac


fokukac
nagyúr

Már megint a first world problemek... : )
Ezekhez a cuccokhoz kell egy erősítő is, és akkor megy. Amúgy pl. a médialejátszómon (8 éves) azt figyeltem meg, hogy bizonyos hang-típusoknál engedi maga a médialejátszó is a hangerő-állítást, de ha DTS, akkor nem. Akkor csak az erősítőnél működik.

Ami pedig itt az árakat illeti: lehet dobálózni 1500 eurókkal, az igaz... DE ha felmész egy audio-hifi fórumra, akkor egy komplett használt rendszert összeraksz 120-150 ezer Ft-ból...

Nekem pl. 2005-ös erősítőm van, amikor még hdmi a kanyarban sem volt, de mégis teljesen jól kielégíti a zenehallgatós és házimozis igényeimet is.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65007) emvy válasza fokukac (#65006) üzenetére


emvy
nagyúr

> komplett használt rendszert összeraksz 120-150 ezer Ft-ból...

Attol fugg, mi a prioritas. Pl. ahogy mondom, nekem a TV mellett egy elfogadhato alsokategorias hang kellett, plusz kenyelem. Erre egy hasznalt szett nem jo (tul sok kabel, lerantja a gyerek, tobb taviranyito, etc.). Erre pont jo volt a Samsung MS650, most valami 120e forint, es kb. mindent tud, kiveve hogy nem szol annyira jol. Egy 120e-s hasznalt hifi sem fog jol szolni, sajnos.

while (!sleep) sheep++;

(#65008) parandroid válasza emvy (#65005) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Van egy alap elvárásom a hangminőséggel kapcsolatban, de valószínűleg a sub tényleg túlzás lenne. Főleg 6-700 EUR-ért. A satelite-ek meg pláne (főleg, hogy darabja vagy 200 EUR). Annyi, hogy a nappaliban elég lenne egy eszköz, ha vennék egy 500 EUR-s Bose Soundbar 500-at a 200 EUR-s Solo 5, meg a Soundtouch 10 helyett, de a meglévő hangszórókat is jó lenne használni, azzal meg nem működnének együtt, még a vezérlésükhöz is külön app kéne, a szintén 500 EUR körüli új Home Speakert meg finoman fogalmazva drágállom. Alexa nekem nem kell, a hangja meg a mostani eszközöknek is kiváló (számomra), szóval marad minden így.

Sonosokat is néztem, de egy az egyben egykutya a Bose-val, minőségben is, meg főleg árban is, és a rendszerépítési elvük is közel azonos.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65009) fokukac válasza emvy (#65007) üzenetére


fokukac
nagyúr

Ezt nyilván esete válogatja. Ha egy erősítő jól szólt újkorában, akkor jó eséllyel jól szól használtan is. Persze olyanokról beszélek, amik nem alsó kategóriásak voltak újkorukban... És ha ilyet kifogsz jó áron, azért az páratlan.
Nyilván ez egy olyan hobbi, ahol az értékbeli határ a csillagos ég, de itt is olyan lett az ipar, mint a mobiloknál, hogy évenkénti termékciklusok vannak, amik valóban bizonyos szolgáltatásokban előrelépést jelentenek, de nem hinném, hogy egy használt cucc jelentős avultságot jelentene, azért mert nincs benne netrádió vagy bluetooth, vagy valami hasonló.

Bár árképzésében már ez is olyan, mint a modern fancy technikai cuccok, de ez nem ájfón. Itt egy 10 éves rendszer nem lassabb. Nem szól rosszabbul azért, mert 10 éves... (ha nem tették tönkre, ugye). Ha minőségi komponensekből van összerakva, akkor jó így is. Persze most nem surround-os és mélynyomós cuccokról beszélek - azokat nem értékelem sokra. Tisztán zenehallgatásról beszélek, sztereóban. Ami élvezhető filmnél és tévénél is.
Igazából amit ki akartam hozni ebből, az az, hogy nem hinném, hogy bármilyen 1500 eurós soundbarnak szebb hangja lenne, mint egy rendes, jó DAC-cal rendelkező erősítőnek, egy pár minőségi, hozzá illő hangfallal.

Kb. életem egyik leghasznosabban elköltött 130 ezer Ft-ja volt az a rendszer, amit építettem, olyan részleteket hallok a zenében, amiket korábban nem, olyan tere van, amit korábban nem éreztem, és azt figyeltem meg, hogy mióta megvan sokkal halkabban hallgatom a zenét, mert úgy is elég és kielégítő.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65010) emvy válasza fokukac (#65009) üzenetére


emvy
nagyúr

> hogy bármilyen 1500 eurós soundbarnak szebb hangja lenne, mint egy rendes, jó DAC-cal rendelkező erősítőnek, egy pár minőségi, hozzá illő hangfallal.

Ez valoszinu, viszont cserebe kapsz egyeb dolgokat -- kevesebb kabel, kisebb helyfoglalas, etc. Nem azert veszunk soundbart, mert az szol a legjobban az adott penzert.

Az asztalomon nekem is olyan hangfalak vannak, amit jelenleg semmilyen letezo soundbar nem kozelit meg (es valoszinuleg nem is fog sose), de a soundbarnal nem gond, ha a gyerek odamegy es ratamaszkodik, egyuttmukodik a TV-vel, mittudomen.

Szoval tenyleg nem amellett ervelek, hogy hangminoseg/ar szempontjabol ez a legjobb megoldas.

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#65011) lenox válasza ToBeY (#64997) üzenetére


lenox
veterán

Nincs. Analog outputra van, digitalisra nincs.

(#65012) lenox válasza parandroid (#64998) üzenetére


lenox
veterán

Ez azert erdekes, mert volt mar tobb cegtol set top box nalunk, azokon mind van. A mediaplayerek is szabalyozzak a digitalis outputjukat. A szamitogepek is. Lenyegeben minden tud hangerot szabalyozni a digitalis kimeneten, csak a ps4 nem. Szoval ha mindenki szamitott erre, csak a sony nem, akkor ezek tenyleg hulyek szerintem :).

A medialejatszom jelenleg nvidia shield. Van a taviranyitojan hangero fel/le gomb, azzal szabalyozom. A HDMI kimeneten mar a szabalyozott jelet adja. A tv (pontosabban ott is a set top box) ugyanezt csinalja. A tv mindket esetben csak a hdmin bejovo hangot tovabbkuldi optikara, tehat maga a tv nem csinal vele semmit.

Amugy eddig a tv automatikusan valtott a ket input kozott, nem kellett az inputot valasztani. A ps4 inputjat viszont ki kell valasztani, arra nem valt at automatikusan.

Hat en ilyen studo monitorokat vettem, van rajtuk hangeroszabalyozo, de nem taviranyitos, szoval igen, az valamilyen megoldas lenne, ha a dac lenne alkalmas hangero szabalyozasra, esetleg taviranyitoval, de amugy igazabol nem akarnam ezt folyton valtoztatni, szoval egy statikus felhangero a ps4-re az megoldana, ha lenne ilyen. Mert ugye a 3 inputbol 2 jo hangereju, a harmadik tul hangos, ha az outputon oldom meg, akkor minden valtasnal allitgatni kell.

(#65013) parandroid válasza lenox (#65012) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Konzolokon nincs. Se PS-en, se XBox-on, se Nintendon, se semmin. Ezek mind együtt hülyék.

Illetve, most végigondolva, Xbox-hoz létezik Media Remote, az gondolom tud hangerőt is kezelni. Gotcha! Ott is van rajta. Persze feltételezem, nem erre az árkategóriára gondoltál.

Ellenben, második keresésre ilyeneket is találtam: [link].

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65014) lenox válasza parandroid (#65013) üzenetére


lenox
veterán

Gondolod, hogy csak allitani nem lehet, amugy maga a processing tudja? Azert az duplan hulyeseg lenne, de eppen volt mar ilyen is. Mindenesetre mint irtam analog outputon lehet valtoztatni a hangerot taviranyito nelkul is, szoval szerintem nem a taviranyito hianyzik.

(#65015) NoLF válasza kraftxld (#64979) üzenetére


NoLF
addikt

ezért megérte:

"Lázár János országgyűlési képviselő azt emelte ki, hogy a kormány szándékai szerint Magyarország 2030-ra az egyik legjobb hely lesz Európában."

:D

akkor lassan lehet elkezdeni intézni, hogy valaki hozzon hegyeket, némi tengert, de legfőképpen egy kisebbfajta váltást az általános mentalitásban. sok szerencsét kívánok mindhez, körülbelül egyenrangú feladat mind :K

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#65016) erdey_a válasza NoLF (#65015) üzenetére


erdey_a
őstag

úgy értette, hogy 2030-ban lesznek levàltva, ezért leszünk akkor jobb hely

[ Szerkesztve ]

Vérboci

(#65017) fokukac válasza erdey_a (#65016) üzenetére


fokukac
nagyúr

optimista a boci... :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65018) erdey_a válasza fokukac (#65017) üzenetére


erdey_a
őstag

azért remélem inkább erősen pesszimista... :)

Vérboci

(#65019) erdey_a válasza erdey_a (#65018) üzenetére


erdey_a
őstag

mik vannak... most rendeltem O1G kitűzőt az aliexpressről. ezek a kínaiak minden piaci rést betömnek :DDD

Vérboci

(#65020) parandroid válasza erdey_a (#65019) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Próbálj egy Free Tibet!-est is rendelni!

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65021) erdey_a válasza parandroid (#65020) üzenetére


erdey_a
őstag

nem vagyok én tom krúz

Vérboci

(#65022) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

(#65023) szőröscica


szőröscica
addikt

Mi a véleményetek a papír alapú könyvek felhalmozásáról? Nagyon szeretek olvasni, és elég sokat is szoktam. Csináltattam szép nagy könyvespolcot a lakásba, amit szép lassan feltöltöttem könyvekkel. De kezdem kicsit úgy érezni, hogy agyonnyomnak itthon a tárgyak, szellősebbé szeretnénk tenni az otthonunkat az asszonnyal.

Rendszeresen szelektáljuk a ruháinkat, papírokat, dobozokat, stb, ami felhalmozódik itthon, de eddig még a könyvekre nem vitt rá a lélek. Pedig, ha végigpillantok a könyvespolcomon, pontosan tudom, hogy bármennyire is élvezetes olvasmányok vannak rajta, 95%-ukat biztosan nem fogom még egyszer leemelni onnan.

Időközben mindkettőnknek beszereztünk egy Kindlet, így már inkább ebookokat vásárolunk. Szerintetek érték egy könyvespolc rajta soha többet nem olvasandó, kellemes emlékeket ébresztő könyvekkel, vagy csak egy újabb hülyeség, amit a gyűjtögető ember pakol a lakásába? Ha utóbbi, mit érdemes csinálni? Adogassam el őket egyesével jófogáson vagy van esetleg valami jótékonysági lehetőség a ruhagyűjtéshez hasonlóan?

(#65024) bitpork válasza szőröscica (#65023) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Lehet öreg vagyok már Y generációsként de én abból tanultam, azokon nőttem fel és ha így haladnak a világban a dolgok hamarosan csak azokon fog múlni a túlélése a később jövőknek.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#65025) emvy válasza szőröscica (#65023) üzenetére


emvy
nagyúr

> Szerintetek érték egy könyvespolc rajta soha többet nem olvasandó, kellemes emlékeket ébresztő könyvekkel

Nem, nem ertek. Teher. Fizikai, mentalis. Koltozeskor macera, egyebkent meg semmi ertelme. A targyaktol folyton szabadulni kell, ahogy csak lehet.

while (!sleep) sheep++;

(#65026) parandroid válasza emvy (#65025) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Édesanyámnál, Zalában egy kb 4x3 m-es fal van beépítve könyvespolcnak, meg a szemben lévő félig-háromnegyedig, de eléggé zsúfoltan férnek csak rajta. Anno, a 80-as években, amikor a kis könyvtár-projektjét indította, teljesen más világ volt, én meg ebben nőttem fel. Egy zárt kis diaszpórában éltünk, volt vagy 4-5 könyvkiadó az egész országban, és ez már a liberalizáció első szárnypróbálgatása volt. Előre tudtuk, mi fog megjelenni, mikor, egy csomó könyvet előrendelésben rendelt - hanglemezekkel dettó. (Magyar-ének szakos, plusz iskolakönyvtáros is volt akkoriban, amíg még létezett ilyesmi). Aztán jött a rendszerváltás, és a 90-es években megszaladt a dolog, de a beidegződéseket borzasztóan nehéz levetkőzni. Egyre több könyv jelent meg, nagy részük persze igénytelen szemét, mind tartalmilag, mind formailag, néha konkrétan fizikailag, minőségileg is. Ezzel együtt a gyűjtemény folyamatosan gyarapodott, kerültek mellé aztán videókazetták, majd DVD-k is, a gyűjtőszenvedély valami olyasmi, amit nehéz levetkőzni. Én is hoztam magammal ezt a terhet, de próbálok szabadulni tőle. Jelenleg 3 ikeás Billy polcom van, csaknem tele, de az utóbbi pár évben már nem vettem újakat. Digitális fizikai adathordozóm már csak elvétve akad a lakásban. Hogy a különböző accountjaimon mi minden összegyűlt, az más kérdés, az már a betegségem következő szakasza... :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#65027) fokukac


fokukac
nagyúr

A szakértő kocka társaságot szeretném kérdezni, hogy milyen programmal tudnám a legegyszerűbb módon átköltöztetni apukám gépét egy 64 GB-os SSD-ről (ami mostanában majdnem megtelik a rendszerrel) egy 240 GB-os SSD-re, anélkül, hogy újra kelljen húzni a rendszert?
Ilyet még nem csináltam...

köszönöm előre is.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65028) Tim82 válasza fokukac (#65027) üzenetére


Tim82
nagyúr

Macrium Reflect Free.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#65029) fokukac válasza Tim82 (#65028) üzenetére


fokukac
nagyúr

Köszi, megnézem.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65030) BlacKSouL válasza fokukac (#65027) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Pont ez lenne már nekem is időszerű, már a frissítések maradékainak törlése se sokat szabadít fel.

Amúgy itt vidéken tél van még mindig. Nem mondom hogy szügyig gázolunk a hóban, de van. :) Amúgy jártam tegnapma Pesten. Tegnap reggel kiástam 3 centi jéggé fagyott eső alól a kocsit -5 fokban, majd elautóztam Pestre ahol +9fok volt. Megértem, hogy onnan nézve nem látszik hogy itt tényleg van tél. Megyehatártól délre minden száraz napsütéses, északra vizesek az utak, dér van, meg hó.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#65031) lenox válasza fokukac (#65027) üzenetére


lenox
veterán

En Easeus Todo Backup-pal szoktam. Gondolom hasonlo.

(#65032) tbs válasza lenox (#65031) üzenetére


tbs
addikt

+1 az easeus-ra - es ha okosan csinalja, akkor vm-be rakja at az ember, aztan akarmilyen host -os-re lehet hordozgatni verzio/driver-para nelkul. Oroklet.

(#65033) tildy válasza fokukac (#65029) üzenetére


tildy
nagyúr

Pár napja mi is klónozni k address, szinten ezzel a programmal. Abszolút fájdalommentes volt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#65034) gaborbol


gaborbol
őstag

Kaptam tegnap egy privatot itt a PH-n egy 0 hszes usertol akinek a felhasznalo neve rimel a sunko szora :)
Valami azt sugja, hogy nem marketing szakon vegzett az illeto.

Roviden tomoren kolcson szeretne kerni 2 millat, amire egy ev alatt 10%-os kamatot fizetne.
Elkuldte a szem ig szamat, tel szamat meg az email cimet, hogy lassam, hogy o nem csalo es mivel ezt megtette ebbol is latszik is, hogy kockazat mentes az utalas reszemre.

En most nem elnek a lehetoseggel, de ha valakit erdekel szivesen tovabbitom a kontaktot.

(#65035) bitpork válasza gaborbol (#65034) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

WTF?

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#65036) gaborbol válasza bitpork (#65035) üzenetére


gaborbol
őstag

En is csak neztem, gondolom a "Nigerian prince" mar nem jon be sehol.

(#65037) lenox válasza gaborbol (#65036) üzenetére


lenox
veterán

En is regen nyertem mar 5-os bmw-t, pedig annak idejen 3-at is nyertem.

(#65038) kraftxld


kraftxld
nagyúr

Készül az újévi bográcsos :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#65039) erdey_a


erdey_a
őstag

mindenki boldoguljék

Vérboci

(#65040) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Ki lehetett az első idióta aki azt gondolta,hogy jó ötlet 50db insta story-t kitenni a 2018 évből, és azt bárki végig is fogja nézni. :o

Amúgy Buék!

(#65041) kraftxld válasza ToBeY (#65040) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Mi az a "insta story"?

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#65042) ToBeY válasza kraftxld (#65041) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Instagramon a story. Bal felül a kis színes karika.ilyesmi

[ Szerkesztve ]

(#65043) fokukac válasza ToBeY (#65042) üzenetére


fokukac
nagyúr

Feszcinéting..! :)

Boldog új évet..! :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#65044) bobsys


bobsys
addikt

Melyik magyarorszagi online webaruhazat erdemes hasznalni? Hitelkartyaval akarok fizetni es postaztatni aposomnak par dolgot, utanvet felejtos.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#65045) emvy válasza bobsys (#65044) üzenetére


emvy
nagyúr

Egyiket sem. Amazon miert nem jo?

while (!sleep) sheep++;

(#65046) bobsys válasza emvy (#65045) üzenetére


bobsys
addikt

Melyik Amazon visz Magyarorszagra? Igazabol most csak az aposomnak szeretnek venni egy elektormos fogkefet. Garanciaval, ha esetleg beszarik, meg ugye europai dugos valtozat ami kell.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#65047) emvy válasza bobsys (#65046) üzenetére


emvy
nagyúr

UK es DE biztosan.

while (!sleep) sheep++;

(#65048) szőröscica válasza bobsys (#65046) üzenetére


szőröscica
addikt

Garancialis ugyintezest figyelembe veve en a Media Marktra szavaznek. Nem a legolcsobb, de korrektek, es minden nagyobb telepulesen ott vannak.

[ Szerkesztve ]

(#65049) erdey_a válasza bobsys (#65044) üzenetére


erdey_a
őstag

azért egy fogkefét nehogymá ne merjünk edigital, emag, alza, euronics stb. vonalon rendelni...
amúgy meg ha nem csak oralb játszik, akkor a philips.hu webshopban a "EricssonPhilips2018" kuponkóddal van 40% kedvezmény (ez kb. 20% valós a piaci árakhoz képest)

Vérboci

(#65050) ToBeY válasza erdey_a (#65049) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Pár évvel ezelőtt uk ebay-ről (thx winner_hun ;) ) rendeltem elektromos fogkefét,mert hogy kb fele volt az itthoni árnak.
Most nem tudom mi a helyzet e téren,de azért van némi különbség 22k és 10k között...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.