Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hurrá! ❤️
-
-
7
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Az én meglátásaim:
- Még az elején vagy, tech csatornaként próbálod megvetni a lábad. Ilyen helyzetben ne pazarolj videót olyan dolgokra, amik nem relevánsak a csatorna tartalmát illetően (pl. utolsó videód a scam accountokról). Behind the scenes akkor érdekes, ha már van egy nagyobb aktív követőbázisod, akiket érdekel is.
- Sokkal kevesebb talking head, sokkal több termékkép, működés közben is. Tech csatornaként a témádról legyenek inkább képek, azok viszont jó minőségűek és közeliek.
- A lényeges infók (pl. specifikációk) jelenjenek meg a képernyőn, amikor beszélsz róluk.
- A sound treatment jó, nagy előrelépés a korábbiakhoz képest.
- Világításod nem okés, kevés a kontraszt, nagyon depresszív.
- Thumbnaileket világosabbra csinálnám. Ez a fekete-vörös téma nem vonja magára a figyelmet.Ami szerintem azonnali előrelépés lehet:
- Kezdd el gyakorolni a vágásokat, több snittet használva.
- Képernyőn megjelenő szövegek.
- Szerezz be valami plusz fényt. Egyelőre nem kell hiperdrágának lenni, de mindenképpen szükség lesz rá.Azt is érdemes lenne feltérképezni, hogy mivel szeretnél nézőket bevonzani. Az angolod okés, de angol tartalomban sokkal nagyobb a verseny, és valószínűleg a termékbemutatóknál sem fognak rád gondolni a hazai disztribútorok. A magyarok között viszonylag kevés az említésre méltó tech csatorna, ott több esélyed van feltörni.
-
7
addikt
-
7
addikt
Látszik, hogy már vénemberek vagytok, pont a lényeget tévesztettétek szem elől. Rákerestem a gepárd várható élettartamára is, nem jelent sok különbséget:
"Élettartamuk a vadonban átlag 12 év, mivel öregkorukra a gyorsaságukat elveszítik, de fogságban több (akár 20 év) is lehet."
-
7
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az elválasztás a tördelés és olvashatóság miatt szükséges néha. Amikor szűk hasábokkal manipulálsz (akár nyomtatott sajtó, akár mobiltelefon), van értelme. Ha széltében szabadon méretezhető a szöveged, akkor kevesebb hangsúlyt kap, de azért nem rossz, ha van lehetőség elválasztani.
A szavak struktúrájának megértése tekintetében (is?) emvy álláspontját képviselem.
Mondjuk a vigyorgó hangulatjeled alapján esélyesen túltoltam a választ, ez esetben bocs.

hód
-
7
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Viszont ha egyszer igent mondasz neki, akkor hódomiglan, hódodiglan.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratula innen is!

-
7
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Mas gyerekehez te hiaba hivsz orvost vagy pszichiatert. Amugy amennyire ismerem, biztos vagyok benne, hogy Kukac mar vegigjarta az osszes racionalis lehetoseget, es normalis keretek kozt nem oldhato meg a helyzet.
-
7
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
En altalaban csak elalmosodom az oltasokat kovetoen. 2020 es 2021 januarja kozott volt alkalmam ezt alaposabban is letesztelni, kb. egy tucat oltassal szortak meg. Remenyeim szerint majd a COVID elleni is hasonloan bekes tortenet lesz, amikor majd hiv a haziorvosom, hogy mehetek erte.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szinten, en is egesz sok jelentkezovel interjuztam. Amugy egesz jo ez igy virtualisan.
-
7
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ami éppen jön. Secret Hitler, vagy Tabletop Simulatoron keresztül amihez kedvünk szottyan. Mostanában Among Ust és skribbl.io-t is játszunk a baráti körrel, bár azok csak némi túlzással nevezhetőek társasnak.
Nyilván nem olyan, mintha fizikailag lennénk egy szobában, de azért nem vészes így sem.

-
7
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem ilyesmit nem találsz. Ha mégis, akkor nem eléggé mainstream ahhoz, hogy sok beszélgetés menjen különböző frontokon.
Még többé-kevésbé chatjellegű vonal lehet a Discord, ahol boldog-boldogtalan csinálhat szervert; többnyire baráti társaság vagy egy adott fő téma köré (pl. játék). Discordon elsődlegesen hangalapú a kommunikáció, de vannak "chatszobák" is. Nemhivatalos szerverkereső pl itt, de a kliensen belül is keresgélhetsz így.
Ránézhetsz még egyébként redditre is, de az nem pörög annyira, mint egy chat. Magyar subredditek listája itt, de készülj rá, hogy a jelentős részük halott (posztok száma alapján érdemes lehet szortírozni)
-
7
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem, ez sokkal inkabb olyan, hogy megszunik a tamogatas egy olyan termekre, amit mar elavultnak tekintenek.
-
7
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért fog valaki legalább 2 telefont a kezében, akár vezet, akár nem?

-
7
addikt
tildyncsnek sok szeretettel:

-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Házikóra.

-
7
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lenovo nemet oldalan idonkent elerhetoek a Ryzen 4xxx procival szerelt Ideapadok, es szemelyre is lehet szabni nemelyik modellt (pl. tobb RAM-ot adhatsz hozza). Sot, ha vadaszol kupont (WECARE10 most talan 10% kedvezmenyt ad — ha meg el), akkor meg olcsobb.
En igy szereztem kb. 560 EUR korul a laptopomat a kozelmultban. Az egyetlen hatulutoje, hogy valahogy meg kell oldanod a szallitast nemetorszagi proxyval, mert magyarorszagi cimre nem szallitanak kozvetlenul.
Specifikaciok:
4500U, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 1 TB HDD, ujjlenyomatolvaso, 15” IPS, USB-C tolto.Egyelore jol szuperal, de tenyleg uj darab, szoval hosszutavu tapasztalatot nem tudok mondani.
-
7
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Automata redony

Egyebkent attol fuggoen, hogy mennyire szamitok vilagosra, meg meddig tervezek aludni, valtozo mertekben engedem le. Nyilvan ha teljesen lent van, akkor csak nagyon keves helyen szurodik be a feny, de ha kicsit logo helyzetben van, akkor a lyukakon es az alul marado tetszoleges nagysagu resen attoro fennyel egesz jol lehet jatszani, es este + reggel is pont megfelelo.
-
7
addikt
Ha már úgyis időjárás a téma: tegnap Oszkároztam haza Keszthelyről. Székesfehérvár előtt kb. 20 km-rel kapott el minket a zuhé istenes része. Élmény volt. Mondjuk én bírom az ilyesmit, szóval elvoltam, mint hal a vízben.

-
7
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mondjuk én konkrétan sokkal jobban szeretem a mostani időjárást, mint az elmúlt évek szemvillanásnyi tavaszai után következő dögmeleget. Ez az idő pont jó szabadtéri sporthoz, meg még aludni is tudok ebben a kellemes hűvösben, ha meg épp pólóban cidri lenne, felkapok egy pulcsit, és teljesen jól érzem magam.
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Kellett neked teaznod

-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
@-ról nem csak a Nők, nőügyek topicban volt szó. Itt is állandóan aktívkodik, amióta ideette a fene.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicsit régebbi, de ez is szórakoztató:
Vírushelyzet-összefoglaló az eddigi, innen-onnan összeszedett ismeretek alapján.
1. Elvileg nem hagyhatod el az otthonodat, de amikor el kell hagynod, akkor elhagyhatod.
2. Maszkot viselni teljesen értelmetlen, de talán jobb, ha hordod, mert megvédhet, de lehet, hogy csak kifelé akadályozza a vírust, de talán egy kicsit befelé is.
3. Az üzletek, szolgáltatók zárva vannak, kivéve, amelyik nyitva van.
4. Ne menj be a kórházba, szakrendelésre, kivéve, ha oda kell menned. Ugyanez érvényes az orvosi rendelőkre, oda is csak végszükség esetén menj, feltéve, ha nem vagy túlzottan beteg.
5. A mostani vírus halálos, de mégsem olyan félelmetes, de néha okozhat akár globális katasztrófát is.
6. Gumikesztyű nem segít, de mégis hasznos lehet.
7. Mindenki maradjon otthon, de fontos kimenni a friss levegőre.
8. Nincs áruhiány az üzletekben, de vannak dolgok, amiket nem lehet kapni, ha az ember este akarná azokat megvenni. Vagy reggel. Vagy napközben.
9. A vírus nem ártalmas a gyerekekre ill. fiatalokra, kivéve azokat, akik megbetegszenek tőle.
10. Ha megbetegszel, sokféle tüneted lehet, de tünetek nélkül is megbetegedhetsz. Lehetnek tüneteid anélkül, hogy megbetegednél.
11. Étterembe nem mehetsz, de rendelhetsz éttermi ételt otthonra, amit esetleg olyan személyek készítettek, akik nem viseltek szájmaszkot vagy gumikesztyűt. Vagy egyiket sem. Vagy mindkettőt, csak mielőtt felvették, ráköhögtek.
12. A vírus különböző felületeken 2 órán keresztül, nem, 3, 4, 6, 18 órán keresztül aktív marad. Vagy napokat mondtunk?
13. Számoljuk a halálesetek számát, sőt a halálozási arányt is, de fogalmunk sincs, mihez képest, mert nem tudjuk, mennyien betegedtek meg.
14. Nincs rá gyógyszer, kivéve azt, amelyik talán már van, amelyik esetleg nem veszélyes, persze csak ha nem vesz be túl sokat belőle az ember.
15. Addig otthon kell maradnunk, amíg el nem tűnik a vírus. De csak akkor fog eltűnni, ha meglesz a nyájimmunitás, azaz már körbejárt. Ehhez az kellene, hogy találkozzunk másokkal. -
7
addikt
Jelentheted őket, ha zavar.

Aztán persze az is lehet, hogy csak én értelmeztem rosszul a szabályzatot; rég voltam már moderátor, megeshet.

@Holló: Itt szerintem a hangsúlyos rész az "eredeti terméktől különválasztott" kitétel. Ha mondjuk csak eleve digitális formában kapható valami, akkor úgy gondolom, hogy bele is férhet. De csak ismételni tudom önmagam, nagyon rég voltam már moderátor, azóta alakultak a dolgok, meg én is berozsdásodtam.

-
-
7
addikt
Alapelvek:
[...]
Tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
[...]
9. Jogvédett szellemi termékek (szoftver, hangfelvétel stb.) jogellenes másolatai, vagy szoftverhez tartozó, de az eredeti terméktől különválasztott illetve nem jogtiszta kódok, kulcsok, szelvények, adathordozók, tartozékok. -
7
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Én is voltam nála kétszer a Gizellában laptopjavítás miatt, bár olyan fiatalon még nem nagyon tudtam hová tenni a sztorijait. Mindenesetre annyira szórakoztató és kellemes volt a légkör, hogy mindkét alkalommal a szükségesnél jóval tovább maradtam. Sajnáltam, mikor úgy 4-5 éve abbahagyta az írást Logouton, mert örömmel olvasgattam a történeteit. A videóiba hébe-hóba belenéztem, de nem követtem a YouTube-os munkásságát. Hiányozni fog.
-
7
addikt
Ismertem a márkát és jó tapasztalatom volt vele. A Jarvist nem volt lehetőségem élőben kipróbálni, az Ikeások nem győztek meg, úgyhogy maradt ez. A számlát nem kaparom most elő, de árban nagyságrendileg duplája a Jarvisnak.
Sajnos nem tudom, hogy neked elég lenne-e a 118 cm magasság. Azt tudom, hogy nekem teljesen megemelve kicsit magas, de ezt ki kéne próbálnod ahhoz, hogy el tudd dönteni.
-
7
addikt
Én egy Steelcase Ology Eco Packet vettem. A fő szempontom az volt, hogy a teleszkópos láb csak 2 részből álljon; ugyan így nem tud olyan nagy szintkülönbséget lefedni az asztal (emlékeim szerint 68-118 cm + asztallap vastagsága), de stabilabb, és az én magasságomhoz (175 cm) pont kényelmes ülve is, állva is.
-
7
addikt
Igen, én magánszemélyként 1 széket + 1 asztalt vettem tőlük.
Az ügyintézők készségesek; ha van egy alap elképzelésed, szívesen küldözgetnek prospektusokat, aztán az összeválogatott dolgokból (igény szerint többféle konfigurációra) küldik az árajánlatot. Elvileg van bemutatótermük is, amit előzetes egyeztetés után meglátogathatsz. Én nem voltam náluk fizikailag, mert tudtam, hogy milyen asztalt szeretnék, de érdemes lehet élni a lehetőséggel, ha tényleg komolyan érdekel.
-
7
addikt
Az állítható magasságú asztaloknál érdemes számolni azzal, hogy teljesen megemelt állapotban bizony inognak, billegnek. Az Ikea asztalainál ez az ingás nagyon erős, a legtöbb beszámoló alapján zavaró mértéket ölt.
Én Steelcase asztalt használok, de az neked valószínűleg overkill, és egyébként drága is. Emberi árú alternatívaként Jarvist javaslok.
Csak váz + motorok: [link]Ehhez vehetsz pl. Ikeás munka- vagy asztallapot, és remélhetőleg teljes lesz az öröm.
-
7
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Valóban nem egyértelmű India árbeli előnye. Rebesgetik nálunk is, hogy az indiai irodánk üzemeltetése az ott elvégzendő munka arányában kb. annyiba kerül, mint a budapesti.
Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy most már idehaza is marha nehéz értelmes munkaerőt találni, szóval magyarországi telephelyet mostanság létrehozni nem épp kockázatmentes.
-
7
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
A "befert meg egy sor" alapjan en azt gondolom, hogy a labter lett kisebb.

Ha szelteben vagdosol 5 cm-t, akkor is csak 30-at sporolsz osszessegeben (soronkent 6 ulessel szamolva), az pedig akarhogy is legozol, nem ad lehetoseget +1 ulesre szelteben (na meg akkor aszimmetrikus lenne a gep es/vagy az egesz takolmanynak szelesebbnek kene lennie, de az meg a fapados legitarsasagok gepparkjat nezve eleg valoszerutlen).
Ellenben ha a labteret nyirbalod meg 5 cm-rel, akkor az mar 20 sor eseten is +100 cm-t jelent, es sok fapadoson ennel tobb sorral operalnak.

... aztan persze lehet, hogy Kukuc nott meg gyorsan es/vagy pontatlan mereseket vegzett.

-
7
addikt
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Egy egyetemi diploma fo szerepe az, mint egy csomo mas dolognak: ajtokat nyit meg elotted. Az egyetemi kepzes adhat nemi alapot, de amint megvan, hogy mit is szeretnel csinalni magaddal, muszaj leszel celiranyosan fejleszteni magad.
En nem mondom egyertelmuen azt, hogy hagyd ki az egyetemet; en sem tudtam volna elhelyezkedni a jelenlegi munkahelyemen diploma nelkul, akarmennyire is penge vagyok. Abban viszont egyetertek kratfxld-vel, hogy erdemes nehany even belul kitalalni, merre is szeretnel elindulni, aztan majd vezet valahova az osveny, amire ralepsz.
-
7
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja, valamiért feltételeztem, hogy digitális javakat akarsz a tengerentúlról vásárolni.
-
7
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért nem regisztrálsz egy USA-s címet?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Firefoxnak nincs valami extensionje ilyesmire? Ugyis szamtalan kiegeszitot hasznalsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest