Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#74901) erdey_a válasza ToBeY (#74900) üzenetére


erdey_a
őstag

közvélemény kutat ástak, és kijött, hogy az istenadta nép szigorúbb szabályokat akar.
egy kis népszerűségért cserébe, pedig mint tudjuk péntek reggelről péntek estére az iskolákat is bezárják.
most mondom, hogy iskola 1-4 osztály marad, többi megy hómofiszba és vásárlási sáv időseknek vissza.
én legalábbis ezeket megtenném tippmixen.

Vérboci

(#74902) EQMontoya válasza erdey_a (#74901) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez tuti, az a kerdes, hogy mennyire mernek olyat betolni, ami komolyabbat ut a gazdasagon, pl. ettermek/kocsmak/boltok bezarasa vagy nyitvatartasanak roviditese.

Same rules apply!

(#74903) erdey_a válasza EQMontoya (#74902) üzenetére


erdey_a
őstag

étterem megy kiszállítósba, szinte biztos.
a karikás autós gyár üzemi étkezdéjében jövő héttől csak dobozos, elviteles kaja lesz, pont mint tavasszal.
mivel a cég tulaja lőrinc barát, így ők már tudhatnak valamit...

Vérboci

(#74904) ToBeY válasza erdey_a (#74901) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Esetleg éjszakai kijárási korlátozás.Ami jól hangzik,de nem sokat ér mivel éjszaka viszonylag kevesen vannak kint az utcán, max akinek muszáj

(#74905) EQMontoya válasza ToBeY (#74904) üzenetére


EQMontoya
veterán

11 elott nem terjed, nem tudtad?!

Same rules apply!

(#74906) ToBeY válasza EQMontoya (#74905) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Persze, és foci meccseken sem :D

(#74907) concret_hp válasza ToBeY (#74897) üzenetére


concret_hp
addikt

nyár közepe óta csak mismásolnak, de azért nem lennék vitya helyében, kinéz 5 (1/3) teltházas meccs a 200 milliárdos Puskásban... ha lefújja, berágnak rá, akik elállják az utat a választási irodánál, ha nem akkor teltház a kórhjázakban és párezer szavazójának kampó. :DDD

@gaborbol: valahogy úgy sejtem nem tök véletlen lett tegnapra időzítve a bécsi sztori...

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#74908) EQMontoya válasza concret_hp (#74907) üzenetére


EQMontoya
veterán

Maguknak csinaltak.

Nyilvan nem akartak leallitani a gazdasagot, de emiatt most mar olyan szinten elterjeedt a virus, hogy minden nappal jelentosen romlik a helyzet.

Same rules apply!

(#74909) tildy válasza EQMontoya (#74905) üzenetére


tildy
nagyúr

Hogyne terjedne, viszont az is igaz hogy 11 óra után amiatt lett , mert főleg aki iszik kevésbé figyel oda a higiénés előírásokra. Piasan jobban tesz az ember a szabályokra . Persze tudom én van olyan aki már reggel nyolckormat részeg.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#74910) erdey_a


erdey_a
őstag

na, megvolt a ""nagy"" bejelentés. péntek esti tinohordák reszkessetek. nem lesz diszkó, és éjfélkor lövik a pizsamát.
most aztán kint vagyunk a vízből.

Vérboci

(#74911) tildy válasza erdey_a (#74910) üzenetére


tildy
nagyúr

Jót nevettem, ez nesze semmi fogd meg jól volt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#74912) parandroid válasza tildy (#74909) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Katicáék ma kaptak egy körímélt valami városi főtanácsostól, amiben leírták nekik, hogy semmi pánik, a gyerekek nem fertőződhetnek meg, és nem is lehet tőlük elkapni. Na jó, ezt így nem merte leírni, csak a ‘gering’, meg a ‘selten’ kifejezéseket használja. Idióták.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74913) ToBeY válasza erdey_a (#74910) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Sejthető volt hogy ilyen "nesze neked semmi" látszatintézkedés lesz,mert valamit mondani kell.

(#74914) tildy válasza parandroid (#74912) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem semmi. Nalunk meg lehet kirakjak a gyerekunket a sulibol mert London egyik legfertoyotteb keruleteben az otthonoktatas mellett dontottunk. Es meg jo ha nem b*szkodnak meg napi 60 fonttal, mert nem visszük.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#74915) BlacKSouL válasza erdey_a (#74910) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Tudtommal kocsmáknak eddig se lehetett nyitva lenni 10 vagy 11? után. Ehhez képest a közeli térnél lévő kocsma teraszáról jellemzően csütörtök-szombat hajnali 1 körül még simán minden alkalommal részeg ordítozás megy, nyilván a járványügyi előírások, illetve javaslatok maximális figyelembevételével (egymás arcába 15-30 centiről) persze mondhatják, hogy ők nincsenek nyitva, csak a vendégek kikértek 20 adag italt, és ottmaradtak zárás után. Rendőrök meg teljesen természetes módon meg sem közelítik az efféle helyet este 10 után. Nehogymáb.zmeg intézkedni kelljen, kocsiból kiszállni, jegyzőkönyvezni, beszélgetni, magyarázni, stb. Vér nem folyik, más meg nem zavar senkit. Az a kb. 4-500 lakás ott közvetlen körülötte, van aki aludna, teljesen mindegy...

Szóval minden el van bírálva.
Meg szigorúság, meg járványügyi büntetés, mi? Tarjáni piacon kb. senkin nincs maszk, csak úgy gigára eresztve "mer' muszáj", és persze nehogymátemondjadmegnekem micsináljak. Rendőrt asszem 5 hónapja nem láttam arrafelé, akkor is csak azért, mert "valakit kerestek". Büntetés, persze.. engem, mikor egyszer megálltam 10 másodpercre kolléganőt felvenni. Azonnal ott termett, hivatkozott kamerákra, meg hogy őt is nézik a kollégák központból, meg hogy ott mindig megáll valaki...persze, a cigánymercédeszeket sose láttam hogy basztatták volna, pedig azok ott parkolnak órákon át.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#74916) fokukac


fokukac
nagyúr

és bazzeg, újraválasztják ezt a sárgahajú nárcisztikus 70 éves gyereket. :) bravó :C great again

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74917) parandroid válasza BlacKSouL (#74915) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ha zavar a kocsma, fesd fel előtte a járdát négyszínfestéssel. Tapasztalatok szerint 20 percen belül kint lesz vagy 6 autónyi kovácsőrmester. Jó, hát megbasznak rongálásért, akkor is, ha aszfaltkrétával csinálod, de ennyit megér a dolog. Meg az orkok is néma tisztelettel fognak körülvenni, hogy te aztán kemény bűnöző vagy.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74918) ToBeY válasza fokukac (#74916) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Tényleg megérett a világ a pusztulásra,ha ezt a bohócot újraválasztják. :U

(#74919) parandroid válasza ToBeY (#74918) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nektek vannak kétségeitek? Igazából már az is világröheje, hogy mérhető számú szavazatot kapott valaha is, az meg, hogy legutóbb nyert, azt megköszönhetik Hilerinek. Konkrétan annyira balfasz jelölt volt, hogy a narancsbohóc szavazatainak fele nem a narancsbohócnak szólt, hanem a demokratáknak. Erre most előszedik Bident, aki egy cuki kis öregúr, de kb a saját gardróbjából nem találna ki. Nem akarják felfogni, hogy a népeknek kurtára elegük van az egész establishmentből, és úgy vannak vele, hogy akkor inkább égjen minden, meg szóljon a cirkusz. Bernievel többre mentek volna, csak ő meg a pénzügyi lobbinak roppant kellemetlen jelölt, de még akár Kamalával is nyerhettek volna. AOC-t fel sem hozom.... Biden csak bűnbaknak lesz jó, lehet rá mutogatni, hogy miatta veszítettek, pedig ez rohadtul nem rajta múlt, hanem a sok begyöpösödött idiótán, akikből a demokrata párt úgy egészben áll.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74920) emvy válasza parandroid (#74919) üzenetére


emvy
nagyúr

> de kb a saját gardróbjából nem találna ki.

Egyebkent ezt honnan veszed? Ranezesre?

Pont azert volt Trumpunk, meg van Viktorunk, mert az emberek ranezesre dontenek..

while (!sleep) sheep++;

(#74921) parandroid válasza emvy (#74920) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Egy teljesen jellegtelen, súlytalan politikai szereplő, hangsúlyos saját vélemény, vagy koncepció nélkül. Már alelnökként is az volt. Pont ezért nagy favorit a párton belül. A vezetésben senki nem akar változást, az mindenkinek csak kellemetlen lenne. Ha hazai párhuzamot keresek, akkor tiszta mszp.

A ránézés meg olyan dolog, hogy aki trumpot a külseje miatt választotta, arról is megvan a véleményem. Amúgy viktorunk sem az az adonisz, aki a megjelenésével lopja bele magát a szívekbe. Konkrétan egy dagadt exfocista egy alapból roppant kellemetlen arcberendezéssel, amit az elhízás, meg a monomániás hatalmi törekvés csak még tovább rontott. Szóval nem értek egyet az elméleteddel. Illetve nem tudom elképzelni, hogy valaki ezeket a majmokat megjelenés alapján szavazta volna be az állatkertbe. Inkább a harsány, ellentmondást nem tűrő, mindenhez jobban értő, megingathatatlan, soviniszta populizmus az, ami széles rétegeknek igen bejön. Ezzel szemben állt ott Biden, teljesen fegyvertelenül, illetve olyan érvekkel, ami a normálisabbaknak nem hírértékű, az idiótákról (laposföld, antivax, kemtrél, pizzagét, kúanon, de akár migránsveszély, soros, meleglobbi, szekrényt se tudnak összerakni a libernyákok) meg lepattannak. Szerencsétlen semmit nem tudott azon kívül felhozni, hogy normálisan fog viselkedni, de arra meg nincs igény.

Szerk.: Amúgy tök örülnék neki, ha nyerne, bár eleve szomorú, hogy ez kérdéses lehet, másrészt meg ez toszta 2006: ha a bunkók nyernek, a normálisabbja elfogadja, mint eredményt, ha viszont a bunkók nem azt kapják, amit vártak, akkor felcsapnak a lángok, és kő kövön nem marad. Sajnos azok, akiket én tisztességes, normális embereknek tartok nem fognak randalírozni, meg gyújtogatni, az idiótáknak viszont nincsenek ilyen aggályaik. Másrészt az usában mindkét oldalra jutott az idiótákból bőven, lásd blm balhék.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74922) gaborbol


gaborbol
őstag

Hja, a fasz fog nyerni megint, qrva elkeserito.
Hallgattam NPR radiot, es a a betelefonalok... el kellett kapcsolni, 65+ habzo szaj, beszelni nem tud rendesen, Trump, mert o harcol ertunk Washington-ba.
A fiatal fajgyulolok minimalis vagy nem letezo iskolazottsaggal meg a mindenbol kiabrandultak akik meg mindig alomvilagban elnek. Nekem is mehetnekem van, felesegnek meg inkabb (aki itteni szuletesu.)

Le kene valsztanunk egy szep nagy vonallal a terkepet, aki akarja eljen vele a kiralysagban aki meg nem az meg had epitsen valamit. Nem sokkal vagyunk a tobbi rezsim elott.

[ Szerkesztve ]

(#74923) fokukac válasza gaborbol (#74922) üzenetére


fokukac
nagyúr

néztem picit a cnn-t, elég érdekes térképes dolgokat és statisztikákat mutatnak egyes körzetekről, amik még hiányoznak.
Ez alapján még nincs veszve.
A baj az, hogy kb. egy napig még nem lesz eredmény.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74924) gaborbol


gaborbol
őstag

30 eves koromra, oda jutottam , hogy arra varni hogy majd az en generaciom kispori a regi rendszert, majd jon valami fele igazsag netan elszamoltatas, egy olyan Magyaroraszag ami a gazdag multbol elindul felfele.
43 vagyok es meg mindig ugyan azok ucsorognek a vezetesbe. A korrupciora nem fogekony, onallo ertekrendel birokat egybol ledaralja a rendszer.

A valosagban Trump es Orban is verprofi abban amit csinalnak, senkinek ketsege ne legyen felole. Mostanra olyan lebonthatatlan halozattal, ismerettseggel, penzel, rutinnal, es persze a torvenyhozas-vegrehajtassal, oktatas, tajekoztatassal, rendelkeznek, hogy gyakorlatilag esellytelen barki ellenuk.

[ Szerkesztve ]

(#74925) bobsys válasza fokukac (#74923) üzenetére


bobsys
addikt

Eleve az a baj, hogy masnap van es azrrol szol, hogy meg nincs veszve. Obama siman behuzta mindketszer az ejszaka alatt. Sima ugynek kene lenni, de en nem gondoltam, hogy ennyi rasszista, homofob, idegengyulolo, egyutterzesre keptelen ember van es megy el szavazni. Trump kepes volt novelni a szavazok szamat, legalabbis Floridaban. 78% turnout es megnyerte, Obama 75% turnout mellett mindketszer vitte az allamot.

Itt lakik egy orosz no, habzo szajjal magyarazta, hoyg o nem szavaz Bidenre, mert o orosz es nem akar megint szocializmusban elni

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#74926) EQMontoya válasza fokukac (#74916) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez számomra is döbbenetes. Annyi faszsagot hordott össze az elmúlt évek során, hogy mar a felméréseket is nehez volt elhinni, hogy egyáltalán vannak államok, amikben esélye van. Nem hogy azt, hogy siman nyerhet.

Same rules apply!

(#74927) bitpork


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Tudnátok ajánlani olyan online értékbecslő oldalt ahol régi bútort szőttest, porcelánt , órát meg ilyeneket lehet online anoniman megbecsültetni?

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#74928) gaborbol válasza EQMontoya (#74926) üzenetére


gaborbol
őstag

Gyakorlaitlag barmibe fogott, belebukott egy dolgot kiveve.
A “valosagso” amibol 500 millio dollart sikerult behuzni, pont erre volt jo.
Tuja, hogy hogyan szolithatja meg az embereket es siman elad nekik barmit.

(#74929) tildy


tildy
nagyúr

"Az RTL Klub kérdésére Gulyás Gergely elmondta: a kocsmákat nem zárják be, mert a koronavírus a zenés-táncos helyeken terjed leginkább."
Ide most elkepzelek egy kocsmaban hanyos memet...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#74930) ToBeY válasza tildy (#74929) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Szóval ha a kocsmában valaki betesz egy zenét,és netán egy-két "málnaszörp" elfogyasztása után elkezd táncolni,akkor bezárhatják a helyet? :DDD
De ha nincs zene és csak piáznak sokan,akkor az teljesen rendben van :F

(#74931) erdey_a válasza ToBeY (#74930) üzenetére


erdey_a
őstag

[link] :)

Vérboci

(#74932) EQMontoya válasza EQMontoya (#74791) üzenetére


EQMontoya
veterán

Most mar egeszen biztos vagyok benne, hogy az ev befektetesi tippjet adtam itt csendben. :D
50% egy het alatt, nagyon durva.

Same rules apply!

(#74933) fokukac válasza EQMontoya (#74932) üzenetére


fokukac
nagyúr

shortolni lehet a revoluton? :P

Btw. úgy tűnik a sárgahajú korán ivott a medve bőrére.
nézem a CNN-t, és durván megosztott hely ez az Amerika. És hát a város/vidék különbség is óriási, szinte hihetetlen.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74934) gaborbol válasza fokukac (#74933) üzenetére


gaborbol
őstag

Ha minden igy marad es visszuk mind a 3 allamot akkor nyer Biden, ha barmelyik bukta akkor Trump nyer.

Vilagos kek az erdekes, en nem hittem el, hiszem hogy Michigan-ban, nyerni tudna, de egyenlore ugy nez ki forditott ott ma delelott.

Pennsylvania matematikailag meg lehetseges, de ott mar eleve akkora elonyve van Trumpnak, hogy nem hiszem , hogy annak realis esellye lenne.

Kb mindegy ki nyer, biztos szavazt ujraszamlalas, perrskedes lesz, he Trump veszit, szerintem gond nelkul nekiall egy polgalhaboru kirobbantasanak csak hatalmon maradjon.

[ Szerkesztve ]

(#74935) EQMontoya válasza fokukac (#74933) üzenetére


EQMontoya
veterán

A megosztottság nem ismerős egy sokkal kisebb, de sokkal közelebbi országból? :)

Same rules apply!

(#74936) fokukac válasza gaborbol (#74934) üzenetére


fokukac
nagyúr

ja, tudom, a sárgahajúnak nagyjából két opció van, az egyik, hogy nyer, a másik, hogy csaltak :D kicsit hasonlít a mi vezírünkre.

a cnn-en nagyon érdekes dolgokat mutattak, amik viszik odébb az egészet. pl. Philadelphiában még csak 60% a feldolgozottság, és amúgy 77% - 23% az eredmény eddig....
Mivel ez egy nagyváros, ha ebben az arányban mennek a levélszavazatok, az elég nagyot dobhat még pennsylvania-ban is. Ugyanez van Georgia-ban is, Atlantával.

@Monty: amúgy durva, de ennyire még mi sem vagyunk megosztottak. mondom, nézegesd az interaktív térképet. vannak olyan városok, ahol 80%-20%-os arányok vannak, ami elég durva.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74937) EQMontoya válasza fokukac (#74936) üzenetére


EQMontoya
veterán

Hat szerintem Pesten is csak 60 fölött találsz fideszest, meg azok között, aki valamilyen formában a rendszerből el :)

Same rules apply!

(#74938) fokukac válasza EQMontoya (#74937) üzenetére


fokukac
nagyúr

igen, nekem is ez az érzésem, de ha átböngészed a választási eredményeket, akkor más képet kapsz. :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74939) BlacKSouL válasza EQMontoya (#74937) üzenetére


BlacKSouL
addikt

A teljes népességben vagy a szavazók között? Nem ugyanaz. A tapasztalat, hogy a fideszesek vérvallásból legtöbben elmennek, a nemfideszesek inkább kevesebben, és még szanaszét is szavaznak.
Lehet hogy nem az ellenzéki pártnevekkel kéne indulni, hanem 'nemafidesz' névvel. Dehát na...mindenhol saját önző érdekek, hiába bújnak összefogás meg ilyenek mögé, nincs meg a másik oldal egységes csordaszellem képe.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#74940) EQMontoya válasza fokukac (#74938) üzenetére


EQMontoya
veterán

Nem tudom amugy, hogy hol élnek Budapesten a fideszesek, en ha bárhol random politikai jellegű beszélgetést hallok, vagy bárkivel en magam beszélek, az O1G irányultságú

Same rules apply!

(#74941) parandroid válasza EQMontoya (#74940) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ez olyan, mint a trump-szavazók. Kutatók aszondják, azért mérik őket mindig alul, mert ciki nekik bevallani, hogy kire szavaznak. Szerintem itthon a fidesszel is hasonló a helyzet, ezért nem találkozni élőben fideszessel. :D Amelyik meg nyíltan vállalja, az meg eleve elmeroggyant, a sok konspirációelmélet már rég elvette a józan eszét.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74942) tildy válasza EQMontoya (#74940) üzenetére


tildy
nagyúr

MErt ugy valogatod meg a beszelgetopartnereied. Faterom abszolut fideszes, es nem lehet eneki elmondani, miertnincs a foninek igaza.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#74943) parandroid válasza tildy (#74942) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jaja, néhányat én is ismerek, azért is írtam az utolsó mondatot. :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#74944) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Úgy tűnik most,hogy a sárgahajú dilinyós mégsem húzza be a következő ciklust!
Legalábbis egykönnyen biztos nem. :N

(#74945) gaborbol válasza ToBeY (#74944) üzenetére


gaborbol
őstag

Tiszta agyrem.

Ugye a republikanus kommunikacio abbol allt, hogy mindenki csinalja a dolgat, menjen ide-oda, maszk sem kell, stb.

A demokrata: maszk es maradjon a segen mindenki, kerulje a tomeget. Ertelem szeruen a megszokott orakig allunk sorban a szavazashoz itt nem jatszott ezert levelben szavaztak nagyon sokan.

Tegnap reggel kettokor bejelentette a gyozelmet, amikor meg a level szavazatok nagyreszet at sem kuldtek a rendszeren. Es hat csalas, mert vezettek aztan elkezdett megfordulni az eredmeny ahogy dolgoztak fel a level szavazatokat. Kovetelte, hogy allitsak le a szavazatok szamlalasat , mert szerinte az mar veget ert az o gyozelmevel.Akotmanybirosaghoz fordul ez miatt, mert ez csalas es a vilag szegyene.

A kampanystabja elkezdte, hivogatni a valasztasi irodakat es koveteltek a szavazatok szamlalasanak azonnali leallitasat.
A hivei szinten megjelentek a kozpontokba es doromboltek az ajtokon, hogy stop the vote.

Biden gyakorlatilag nyert, de ha meg behuzna valahogy egy masik allamot akkor biztosabb lenne a pozicio. Ez a fasz meg tuzeli a hivet, hogy alljanak ellen a csalasnak, hiszen o nyert.

Mivel mar csak level szavazatokat szamolnak azok nagyreszben Bidenhez kerulnek.

[ Szerkesztve ]

(#74946) erdey_a válasza gaborbol (#74945) üzenetére


erdey_a
őstag

A magyarországi választások forgatókönyve is így fog kinézni, amikor majd bukik a felcsúti ramszesz.
Fognak még kukák égni Budapesten.

Vérboci

(#74947) fokukac válasza gaborbol (#74945) üzenetére


fokukac
nagyúr

várjál, egy fontos elemet kihagytál. Arizónában pont fordítva volt, ott a levélszavazatok Trumpot hozták fel, ezért ott azt követelik, hogy számolják tovább :D

@Boci: egyszer már bukott, igaz régen, de már akkor is voltak ilyen dolgok, meg, hogy a haza nem lehet ellenzékben, ugye :U :K

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74948) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Én olyan erős szeretnék lenni mint Joey nagyanyja.
Ő volt a hatodik aki leköpte a felakasztott mussolinit... [link]

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#74949) fokukac válasza gaborbol (#74945) üzenetére


fokukac
nagyúr

:)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#74950) fokukac


fokukac
nagyúr

Mindeközben Washington DC-ben...

Kíváncsi vagyok, a sárga hajú mikor akar majd fővárost cserélni... :))

Pleased to meet you - hope you guess my name

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.