Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#73101) fokukac válasza ToBeY (#73099) üzenetére


fokukac
nagyúr

Ez jó hozzáállás.... Ahelyett, hogy élveznéd, hogy még hónapokon át hosszúak lesznek a nappalok :D

Mint a csávó, aki a 25 éves barátnőjének is úgy bókol, hogy szép vagy drágám, kár, hogy egyre csúnyább leszel :D

vagy, hogy Nagy-Bandót idézzem, "nem az a baj, hogy túlvagyok életem felén, hanem, hogy a szarabbik fele van hátra." :))

bocs, csak ma már volt 3 konf-kóllom, és már kicsit le vagyok fáradva...

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73102) fokukac


fokukac
nagyúr

mindig olvasom, hogy mi történik ebben az országban. Eljutottam arra a szintre, hogy diszkonnektelni kéne az infót, mer csak felb*sz.
Szemelvények az elmúlt néhány napból: nincs pénz semmire. különadókat vetünk ki, amit nyilván nem a 'zemberek fizetnek meg... nincs pénz arra a k. hídra. a fővárostól és úgy általában az önkormányzatoktól sok tíz milliárdot vonnak el, mert válság van.
De közben elkezdünk építeni 65 milliárdból Moto GP-pályát a puszta közepén, ami nyilván valakinek jó lesz (közben az előző, fékész moto gp-pálya azóta is úgy áll otthagyva, ahogy 10 éve).
Már megint a megszűnés szélén az egyik legnagyobb nem propaganda-médium.
Apa csak egy van.
Az egészségügy, a kórházak kapacitása és minősége csak hetek, hónapok múlva állhat vissza a korábbi szintre (ami ugye olyan jó volt. közben pedig a járványunk elmaradt, igaz, hogy 30 ezer tényleg beteg embert hazaküldtek haldokolni, meghalni, szenvedni)
Sok tízparancsolat kell még. Meg miatyánk. Meg szentháromság. Mert apa csak egy van... és ő inkább a focit szereti, szóval így jártunk.
A közlekedési főokos pár naponta kitalál valami baromságot. Meglévő aluljárók betömésében, felüljárók elbontásában, csomópontok leszűkítésében nagyon jó. Most éppen a pár éve 3 éven át felújított moszkva kálmán teret akarja újra felásni, miközben amúgy füldút simaságú utakon közlekedünk mind ebben a városban.
A Kossuth Lajos utcát - amit 2 éve felásott a főtáv - az elmúlt 2 hónapban még kétszer fölásták. aztán most visszatemették.
Most több nem is jut eszembe.
Öröm adózni ebben az országban, minden fillér jó helyre megy..! :)
remélem, törlik :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73103) BlacKSouL válasza fokukac (#73102) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ismerős közvetetten egeszsegugyben dolgozik, otthonapolasi ceget vezet, van 3 megyeben 160-170 szakapolo dolgozoja, akik ugye egeszsegugyi szakapolok, akik mind megkaptak a felmillat. O nem kapta, mert o nem egeszsegugyi dolgozo hanem vallalkozo. Felesege aki eü-ben dolgozik, de masfel eve otthon van gyesen, o szinten megkapta. :U
Felreertes ne legyen, kapja meg mindenki, es biztos hogy volt nehany olyan eüs aki tenyleg sokszoros munkat kapott a virus miatt, de velemenyem szerint azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt. De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni? Cilikét hallgatni, meg Mikibát? Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?
Ismetlem, elhiszem hogy tulterheltek altalaban(!), es amugy megerdemelnek a normalis fizetest, de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert.
Gyesen mondjuk nem tudtam lenni..

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#73104) Uher válasza fokukac (#73102) üzenetére


Uher
aktív tag

Kihagytad az olcso olajar miatti jovedeki ado emelest :))

(#73105) fokukac válasza Uher (#73104) üzenetére


fokukac
nagyúr

ki. nem figyelek rendesen... :)
De a lényeg, hogy minden fillér jó helyre megy...

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73106) Uher válasza fokukac (#73105) üzenetére


Uher
aktív tag

[ Szerkesztve ]

(#73107) Spet válasza fokukac (#73102) üzenetére


Spet
addikt

Naaaaa,

Most kézilabda csarnokot is építünk :DDD

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#73108) FehérHolló


FehérHolló
veterán

- Persze, legalább 1 héttel előre szólunk majd az iroda költöztetéséről, hogy legyen időtök felkészülni rá.
2 munkanap múlva késő délután:
- Holnapra rendeljetek be mindenkit összepakolni!!!

Skynet is real. It's called Google.

(#73109) fokukac válasza Spet (#73107) üzenetére


fokukac
nagyúr

Jó, de az nem az elmúlt pár nap híre... :)
Ott az jön most majd, hogy bocsi 100 milliárd helyett 200 lett, maradhat..? :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73110) tope válasza FehérHolló (#73108) üzenetére


tope
addikt

Aki szabin van hogy akarják?
2 héttel előtte kell szólni ilyen esetben...

(#73111) FehérHolló válasza tope (#73110) üzenetére


FehérHolló
veterán

Nekik majd a főnökük megoldja!
Gyakorlatilag meg az lesz belőle, hogy egyesével felhívjuk őket, hogy milyen személyes cuccukat rakjuk félre/hozzuk haza magunkhoz, a többit meg dobozoljuk.

Skynet is real. It's called Google.

(#73112) EQMontoya válasza FehérHolló (#73111) üzenetére


EQMontoya
veterán

Benzinkoltseget (kollegak cuccainak szallitasa), vonatkozo tulorat es a lakasod vonatkozo reszenek berleti dijat elszamoltatni a ceggel.

Nem baj, ha az egesz csak 3700Ft, de szenvedjenek vele, es vegyek eszre, hogy az ilyen otleteknek bizony komoly adminisztrativ koltsegei vannak. A magyar embernek olyan furcsa szellemi vedelme van, hogy csak a penztarcajan keresztul tanithato.

Same rules apply!

(#73113) bitpork válasza EQMontoya (#73112) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

A jelenlegi környezet nem a munkavállalónak kedvez. Sajnos ez van.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#73114) FehérHolló válasza EQMontoya (#73112) üzenetére


FehérHolló
veterán

Áh, hova gondolsz! Mi egy csapat vagyunk, és segítünk egymásnak, amiben csak tudunk!

Most fordult az egész komédiába:
Megkérünk mindenkit, hogy a költözés és összepakolás során is tartsa tisztán és rendezetten az íróasztalát és a közvetlen munkakörnyezetét az 5S szabályzat alapján!
Mindenhol szana-szét hever minden természetesen, dobozok a plafonig tornyozva. :D

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#73115) fokukac


fokukac
nagyúr

eszel egy teraszon. majd odaparkol az asztalodtól 1 méterre, a járdára egy bunkó az SUV-jával, és nem zavarja, hogy ott tilos megállni, fel van festve, hogy tilos. meg kell, hogy maradjon hely a terasz mellett. Szóval bejön az aurádba, egy 2 tonnás kocsival. hogy reagálsz? néztem rá csúnyán, és mondtam, hogy szép volt, erre még ő baszott le, hogy ha nem vagyunk rendőrök, mit szólunk bele. és különben is elektromos, és nem bocsát ki káros anyagot... (!) mindez azért, hogy csak 2 métert kelljen gyalogolnia a bejáratig. közben 10 méterrel odébb ott volt egy csomó hely... szóval az átlag magyar nem lett okosabb, kedvesebb a járvánnyal sem. 2 percre rá odaállt mögé egy másik bunkó a kisteherautóval, szintén így... egy fasz százat csinál jeligére.
És ezeknek az embereknek ebből valahogy sosem lesz bajuk.
Én meg elmentem kirándulni csömörre, megálltam a puszta közepén egy út szélén, és megbüntetett a mezőőr 30 ezerre. Mintha az bárkit is zavart volna.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73116) EQMontoya válasza fokukac (#73115) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ha rajuk hivod a koztereseket, szerintem orommel intezkednek. :)

Esetleg fotoval dokumentalva.

[ Szerkesztve ]

Same rules apply!

(#73117) erdey_a válasza fokukac (#73115) üzenetére


erdey_a
őstag

Én meg elmentem kirándulni csömörre, megálltam a puszta közepén egy út szélén, és megbüntetett a mezőőr 30 ezerre. Mintha az bárkit is zavart volna.

Akkor neked most az fáj, hogy odaállt a SUV-os, vagy az, hogy ezért nem büntették meg?

Félek előrántani a "tipikus magyar hozzáállás" című joker kártyát, de az utolsó mondatod miatt ez tipikus magyar hozzáállás, hogy relativizáljuk a szabálytalanságot. Különben meg a te rossz helyen történő megállásod is zavart valakit. A mezőőrt... ;]

szerk.: elébe megyek a kérdésnek, igen, én tökéletes vagyok és sosem szabálytalankodom, és nálam csak egy ember hazudott kevesebbet, Orbán Viktor. Ő meg hát tudjuk...

[ Szerkesztve ]

Vérboci

(#73118) EQMontoya válasza erdey_a (#73117) üzenetére


EQMontoya
veterán

Nyilvan a mezo szelen megallni sem szep dolog, de abbol a szempontbol teljesen egyetertek Kukaccal, hogy ameddig a varos kozepen keresztbe-kasul parkol mindenki tuzcsapon-zebran-zoldteruleten, addig nem biztos, hogy egy mezo szelen allo, alapbol senkit nem zavaro auto a legnagyobb problema.
Meg az is fair, ha a kettonek ugyanaz a buntetesi tetele, mert amit tilos, azt mindenhol tilos, de az nem fair, hogy a mezo szelen birsagolunk, mikozben a belvarosban (ahol ugye tenyleg sok embert zavarsz azzal, ha rossz helyre allsz) jelenleg kb. anarchia uralkodik.

Same rules apply!

(#73119) BlacKSouL válasza erdey_a (#73117) üzenetére


BlacKSouL
addikt

A jellemzően idealista, szabálykövető embert az zavarja, hogy ő 100-ból 2x szabálytalankodik, abból 2x egész biztos megbassz... büntetik, miközben (előítélet vagy tapasztalat alapján) jellemzően anarchista, szabályszegő embereket 100 szabálytalankodásból esetleg szintén kétszer büntetik. Általában akkor biztosan nem, mikor a szabálykövető is tanúja.
Aztán van aki rendíthetetlen szabálykövető, és nem érdekli hogy a másikat megbass..büntetik vagy hányszor, de van olyan, akit a 100. ilyen meg nem büntetett szabályszegés a tipikus(előítélet vagy tapasztalat) elkövetők által egy egész minimális negatív érzést gerjeszt a rendszer nagyfokú következetlenségére, vagy a büntetések mértékére és mennyiségére, de sokszor a szabályszegő személyére nézve.
A tipikus szabályszegőt sem a büntetés várható gyakorisága(főleg ha az inkább ritkaság), sem a mértéke nem tartja vissza a szabályszegéstől, sőt egyfajta szükségletnek érzi azt, és az erre való figyelemfelhívás vagy a tettenérés azonnali erős ellenállást vált ki.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#73120) fokukac válasza EQMontoya (#73118) üzenetére


fokukac
nagyúr

igen, kb. ez volt a mondandóm lényege. meg az, hogy a magyar ember ehhez úgy áll hozzá, hogy neki joga van, és aki épp ott van, és zavarja, az le van szarva...
Azért más, tőlünk nyugatra lévő országokban, ciki nyilvánosan szabályt szegni... szóval van egyfajta normája, önkontrollja is a társadalomnak. nálunk még az sincs.

--------------

de más. a növekedési mágusunk kamatot vágott, ezért megin 350 az ojró. azt hittem, ezen már túl vagyunk, és lenyugodtak, de nem.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73121) lenox válasza bitpork (#73113) üzenetére


lenox
veterán

Hat nekem azert van par ismerosom usaban, akiknek mondtak marciusban, hogy mostantol fizetes nelkuli szabi, aztan nemsokara, hogy mar nem is kell jonni kesobb sem. Ugyhogy azert relativ ez a dolog is.

(#73122) bitpork válasza lenox (#73121) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Pont afelé tartunk ami ott van. :K

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#73123) EQMontoya válasza lenox (#73121) üzenetére


EQMontoya
veterán

Hat igen, ott sokkal konnyebb kirugni embereket, mint itt, tenyleg "at-will employment" van.
De az is teny, hogy itthon is kb. semmit nem ert az allasmento csomag, csomo ember hasonloan jart.

Same rules apply!

(#73124) FehérHolló válasza EQMontoya (#73123) üzenetére


FehérHolló
veterán

Azért az is egy szint, hogy a tegnapin már meg sem lepődik az ember:
Körülbelül másfél hónapja csoportos leépítés során elküldték az emberek 17%-át, utána a maradéknak kölcsönös megállapodással csökkentették a fizetését 20%-kal, majd felvették az eredeti fizu után a 40%-os állami bértámogatást, tegnap meg jött a 6 milliárdos állami injekció nekik. Közben 4 év alatt összesen volt pár száz milliós bevételük, a menedzsment meg budai villákat vásárol közben.
Én is így akarok élni!

Skynet is real. It's called Google.

(#73125) gaborbol válasza bobsys (#73082) üzenetére


gaborbol
őstag

Lehet nem kell aggodnod egy darabig.

(#73126) bobsys válasza gaborbol (#73125) üzenetére


bobsys
addikt

fak

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#73127) fokukac válasza fokukac (#73109) üzenetére


fokukac
nagyúr

ááá, most jött szembe, hogy vadászati világkiállítást is szervezünk majd, 50 milliárdért. Az hány lánchíd? hány szektoriális különadó?

Amúgy nem lenne olyan rossz hely ez az ország, ha nem a kedves vezető és az ő kedvenc beosztottjai hobbijai szerint költenék a pénzt...
ha ennek a pénznek csak a felét valami értelmesre költötték volna az elmúlt 7 bő esztendőben (egészségügy, oktatás, úthálózat, stb) az azért már meglátszana a rendszerben...
de nem.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73128) EQMontoya válasza FehérHolló (#73124) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez a kis magyar önvezető autós cég?

Same rules apply!

(#73129) concret_hp válasza fokukac (#73127) üzenetére


concret_hp
addikt

tul sokat dolgozol es nincs idod kovetni a propagandat :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#73130) BlacKSouL válasza fokukac (#73127) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Azt mondd meg inkább hogy idén mentek e Adriára és a szuperforint-kuna árfolyamon kívül vajon mennyivel lesz drágább kint minden?
A nyári emelt autópálya díjat pl elengedték ha jol tudom.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#73131) fokukac válasza BlacKSouL (#73130) üzenetére


fokukac
nagyúr

valamikor majd biztos megyünk, de én csúcsszezonban sosem szerettem. csak meleg van, és leégek.
Nem tudom, milyenek az árak... nem tudom, mennyire mennek a foglalások.
De úgy gondolom, hogy ha nem megy oda X millió nyugati nyaralni, hanem csak 0,5 X millió, akkor annak valahol az árakon is látszódnia kéne.
Az árfolyamokat pedig hagyjuk. Vennem kellett volna ojrót és dollárt, de Matolcsy elintézte megint.

Amúgy vettem lottót, szóval a határ a csillagos ég :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73132) EQMontoya válasza fokukac (#73131) üzenetére


EQMontoya
veterán

valamikor majd biztos megyünk, de én csúcsszezonban sosem szerettem. csak meleg van, és leégek.

Es meg sokan is vannak. Csucsszezonban inkabb hegyre, tengerparton az eloszezon meg az utoszezon is boven eleg.

Same rules apply!

(#73133) fokukac válasza EQMontoya (#73132) üzenetére


fokukac
nagyúr

én is májusban és szeptemberben szeretem igazán.
egyszer voltam az Isztrián július végén...
kurvasok ember volt mindenhol, a pincérek bunkók voltak (meg akarták mondani, hogy hova ülök a cson üres étteremben délután 3-kor), minden drága volt.
ráadásként 38 fok volt 95% páratartalommal, a tenger 28 fokos volt - nem tudom, ki mondta, hogy a tengerparton hűsebb a nyár, lóf*szt, trópusi volt.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73134) FehérHolló válasza EQMontoya (#73128) üzenetére


FehérHolló
veterán

Előfordulhat.

(#73132) EQMontoya: Utószezonban egyszer voltunk, mindenféle fura dolog úszkált a vízben. Inkább az előszezon pártján állok.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#73135) fokukac válasza FehérHolló (#73134) üzenetére


fokukac
nagyúr

Pedig hidd el, szeptemberben a legjobb. Még meleg van, de nem elviselhetetlen, a tenger is jó meleg, a tömeg pedig fele akkora.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73136) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

[link] :D

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#73137) fokukac válasza BlacKSouL (#73136) üzenetére


fokukac
nagyúr

ez olyasmi, mint amikor kiszállt a frissen alapított TEK a Schönherz kupa idején a BME-re, hogy elvigye Darth Vader nagyurat :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#73138) ToBeY válasza fokukac (#73135) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Én is augusztus utolsó vagy szeptember első hetében szeretek menni nyaralni.
Akkor kellemes 36-38fok van törökországban,és a teneger is kellemes olyan 30-32fokos :DDD
Egyszer voltam Júliusban az kicsit meleg volt 44fok

[ Szerkesztve ]

(#73139) #22743424 válasza ToBeY (#73138) üzenetére


#22743424
törölt tag

Az már pálinkának sem rossz a 44 fok. :)

(#73140) parandroid válasza fokukac (#73137) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

* Luke Skywalkert.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#73141) rushty válasza ToBeY (#73138) üzenetére


rushty
senior tag

Nem tudom ki hány percet tudott ma tartózkodni a napon. Mi lesz később. :U

Revolut meghívó pü-ben

(#73142) FehérHolló válasza rushty (#73141) üzenetére


FehérHolló
veterán

mindmeghalunk.

Skynet is real. It's called Google.

(#73143) parandroid válasza rushty (#73141) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Igyál sokat, vegyél fel sapit!

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#73144) Traxx


Traxx
őstag

Sziasztok!

Van egy nagyon régi, kb. 70 éves fényképem, aminek a hátoldalán írás van. Sajnosez nagyon halvány, emellett ceruzával készült. Van arra valamilyen módszer, amivel mégis olvashatóvá lehetne tenni? Gondolok itt Photoshop filterre, vagy bármi másra.

Köszönöm a segítséget :R

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#73145) ToBeY válasza Traxx (#73144) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Szia
Szerintem van,dobd be PS topicba ott biztosan tudnak neked segíteni. :K

(#73146) Tothgera30 válasza BlacKSouL (#73103) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Ez így nagyon általános, "kismagyar" gondolkodás. "azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt" - Ezt miből gondolod? Átlag dolgozót átirányították más osztályra, aki 8 órás volt, annak ment TP, de most meg mehet hőmérőzni a kórház bejáratához. "De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni?" - Pénzt még senki nem látott, de már megy a vita. Másrészt mikor migráns helyzet volt, és a fegyveres testületek megkapták (ismerős is, aki katonaságnál logisztikus), akkor csönd volt. "Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?" - Mostantól lesz lényegesen több, mert az előjegyzések megcsúsztak, lehet túlórázni, meg miegymás. "...de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert. " - Teljesen jogos. Míg mások mentek mint a gép, és ők sem kapnak.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#73147) FehérHolló válasza Tothgera30 (#73146) üzenetére


FehérHolló
veterán

Szégyen, hogy bruttó 500k forint ilyen indulatokat szít.

Mellesleg elég sok egészségügyben dolgozó családtagom és barátom van, egyik sincs ennyire kiakadva, mint te. Iszol rendesen?

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#73148) BlacKSouL válasza Tothgera30 (#73146) üzenetére


BlacKSouL
addikt

De nyilván a felháborodásod nekem szól, aki jelenleg munkanélküli, és nem kap, kapott, vagy ígértek neki 1, 100, 500000 Ft-ot, és semmi esetre sem a jelenlegi kiskirálynak, a pereputtyának, a sleppjének, meg a talpnyalóinak, akik úgy intézték, hogy úgy legyen minden ahogy.
De ha nem tetszik amit írtam, akkor szerinted minden úgy van jól ahogy van. Nem vitatkozom. Nem vagyok nagymagyar.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#73149) bitpork válasza FehérHolló (#73147) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Valóban szégyen hogy ennyit számít bruttó 500k - de ez az országunk. Nem az 500k sok, hanem a többség annyira csóró hogy igen is számít!

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#73150) BlacKSouL válasza Tothgera30 (#73146) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Mégis segítek mert hiába hangsúlyoztam az eredeti írásomban: nem az a baj, hogy sajnálom azoktól akik megérdemlik, hanem az, hogy ez ebben a kivitelezésben, ránézésre olyan szavazatvásárlás, mint a nyugdíjasok pótpénzei, 13. havi nyugdíjak, stb. Adjunk a gyesen lévőknek is persze, mert a járvány alatt ugyan nem, de előtte, meg utána vagy majd 10 év múlva a 3. gyerek után sokat fog dolgozni a járvány miatt...
Hogy a szándék lehetne jó, de sikerül ebben a formában ezt is elb.szni, bár igazából lehet hogy teljesen tudatos pártstratégia. Hátha sikerül pár száz szavazót megnyerni az egészségügyből. Mondjuk ahhoz majd ki is kell fizetniük.
Egyszerűbb, látványosabb, és hosszabb távon gazdaságosabb ez, mint fizetést emelni, ráadásul egy újabb dolog, ami miatt a hívők, és a még bizonytalan, esetleg ezzel oda billenő szavazók, és az ellenség, vagyis az ellenzék szavazóit egymásnak ugraszthatják. Megosztottság a jelszó ezekben az időkben mikor a 40% a kétharmad.

Aláírás (nem kötelező megadni)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.