Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#67001) ToBeY válasza lenox (#67000) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Az lessz az,csak elírtam bocsi :B

(#67002) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Back to gym part 648 -meglátjuk meddig bírjuk egymást (ez legutóbb 5 volt)
Majd este megírom milyen volt

[ Szerkesztve ]

(#67003) fokukac válasza ToBeY (#67002) üzenetére


fokukac
nagyúr

hajrá-hajrá
valahogy így képzellek :D
[link]

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#67004) ToBeY válasza fokukac (#67003) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Ha a csaj vagyok én akkor stimmel, az életemért küzdöttem. :U - TRX nem a barátom már tudom. :U

[ Szerkesztve ]

(#67005) FehérHolló válasza ToBeY (#67004) üzenetére


FehérHolló
veterán

trx mint transzi?

Skynet is real. It's called Google.

(#67006) ToBeY válasza FehérHolló (#67005) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Majdnem :DDD Ilyen kötél izé ami egy rúdon lóg.[link]

(#67007) Winner_hun válasza ToBeY (#67006) üzenetére


Winner_hun
félisten

Akasztófa?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#67008) bitpork válasza Winner_hun (#67007) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Szerintem ez valami fancy mód a felfekvés elkerülésére.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#67009) BlacKSouL válasza bitpork (#67008) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ez az hogy se kapálni, se kaszálni, se aratni, se a malacok alól a trágyát kiganézni nem kell, de a fát se kell behordani, szóval a modern városi embernek valamit ki kell találni hogy ne unatkozza össze és kellően lefárassza magát. Mikor ezt a spártai sárban fetrengőket nézem, ami csak akkor vót ám ha felb.sszák fészre, hogy vajon melyik állna neki hasznos munkával összeb.szni magát. Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna, oszt egyikünk se vágyott rá, hogy feliratos fejpánttal fetrengjen a sárba mint a malac.

Ez nem ToBeY ellen van..

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#67010) bitpork válasza BlacKSouL (#67009) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Jah nekem is mondja barátom hogy konditerem!!! , de amikor hívom bútort cipelni a negyedikről laposabb mint a tehénszar a fűben :D

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#67011) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Mai városi ember élete merőben más mint az 30-50 évve ezelőtzieké.Már nem az van,hogy kint a mezőn,udarban,kertben fizikai munkát végez az ember 6-6ig(vagy amig világos van),hanem egy székben ücsörög és gombokat nyomkod.Viszont sokan ugyanazt a táplálkozást folytatják mint nagyszüleink (én nem) viszont nincs meg ugyanaz a fizikai aktivitás mellé.
Így ha egyszeri városi ember nem úgy akar kinézni mint egy telesz@rt búvárruha,(ez mondjuk magánügy is lehet) akkor elkzed valamilyen mozgásformát,hogy 40évesen ne annyira legyen fitt mint egy 70éves.
Nekem kb ez véleményem a dologról.

Van ismsrős 50+ ismerős aki nem edz,de vasakat pakol napi 8 órában és jobban nézn ki mint bármelyik 20éves és jobb kondiban is van.

[ Szerkesztve ]

(#67012) erdey_a válasza BlacKSouL (#67009) üzenetére


erdey_a
őstag

Én annakidején nagyapámmal disznószarral meg fűrészporral, meg szénával meg fűvel, meg csalánnal, meg csirketáppal, meg moslékkal meg krumplisfölddel, meg kaszafénnel, meg birkafaggyúval, meg gombatörmelékkel kentük össze magunkat, de mindennek volt érrtelme és haszna

nos ennek értelme és haszna az volt, hogy volt mit enni. ma szerencsére nem ez a helyzet. a csirke meg a krumpli ott van a polcon a boltba. van belőle jobb is, rosszabb is. aki ma falun háznál állatot tart (5 csirke 2 disznó szinten), meg krumplit, zöldséget vet, permetez, öntöz, az csak az idejét pazarolja. Látom nap mint nap, hogy apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta. meg azért finomabb a házi...
hát szerintem annyival nem finomabb, hogy megdögöljek miatta.
én már rég befüvesítettem volna mind a 3000 nm-t, de én csak a csősz vagyok, nem a gazda.

most arról nem beszélve, hogy a szomszéd (65-70 éves) 3 napi vetésforgóban fát vág (igaz, hogy van gázkazánja is és lóvé is van, mégis rönkhasítóz meg körfűrészel egész nyáron, hogy őszre legyen fa, mert hát a fát okosba szerzi), meg öntöz és permetez. Annyi permet szerintem a világ összes boltjában nincs a zöldségeken, mint annak egy paradicsomában. De házi. Persze.

[ Szerkesztve ]

Vérboci

(#67013) concret_hp válasza BlacKSouL (#67009) üzenetére


concret_hp
addikt

mondjuk a spartan az inkább buli, mint sportteljesítmény :U

amúgy meg sztem az a gond, hogy az egészséges mixet nem sikerül megtalálni az emberek többségének.

ill. ez is vissza tud kanyarodni örök vesszőfutásomhoz a részmunkaidős melóhoz. ha nem ragaszkodna mindenki (mármint főleg munkáltatói oldalról) görcsösen a heti 40 órás melóhoz, én tuti valami olyasmit nyomnék, hogy heti ~30 óra irodai meló és 10-12 valami fizikai (bringafutár, pizzasütő, ilyesmi tökre lennék heti pár órában, de 40ben azért sok szempontból nem)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67014) Kalandor válasza erdey_a (#67012) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

apósom 12 óra munka (+ausztria ingázás) után jön a kertbe ténykedni és - bár n em mondja - a töke ki van vele, de hát ugye öregapánk is így csinálta.
Fut a beégetett szülői program. Ez nem szabad választás, hanem fel sem ismert belső kényszer, feszítés, ha nem csinálja, diszkomfort, szorongás.

Így is lehet kertészkedni vagy lehet ez szabad választás is, nekem az, szeretek ezzel szöszölni. A reggeli joghurthoz friss ribizli, ebédre rántott cukkini, estére meg málna, piszke, áfonya. Nem krumplit termesztek, hanem olyat, ami drága vagy nem lehet kapni, vagy a bolti nem finom, nem szállítható, stb.

[ Szerkesztve ]

(#67015) erdey_a válasza concret_hp (#67013) üzenetére


erdey_a
őstag

jó amit mondasz, már én is gondolkoztam ezen. a következő munkahelyemen (ha lesz) nem is leszek hajlandó 40 órát aláírni. havi díj és kész. feladatra fogok szerződni.

Vérboci

(#67016) ToBeY válasza concret_hp (#67013) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Pl lángost sütni x órában valóba jó lenne - legalább mindig jó idő(m) lenne. ;]

(#67017) concret_hp válasza ToBeY (#67016) üzenetére


concret_hp
addikt

sztem tart karokkal varnak :DD

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67018) bitpork válasza concret_hp (#67017) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Nehogy azt hidd! Szegeden van egy nagyon jó lángosos. Tán még közeli faluból is járnak hozzá. A csóka reggel 6kor nyit és 11kor zár. Évente bő egy hónapot nyaralással tölt, legutóbb Dubai volt a cél. Nem vesz fel senkit amit ő maga megcsinál oszt jóvan

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#67019) concret_hp válasza bitpork (#67018) üzenetére


concret_hp
addikt

egy rendes strandbufenel nem ez a modell :DDD
meg aztan 11kor nincs is meg rendesen meleg ugyebar :DDD

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67020) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

A PMR446-os botantennás készülékeknél is körsugárzó antenna van beépítve? Tehát jelerősség szempontjából az adó és a vevő antenna-iránya is fontos? Magyarul ha én függőlegesen tartom, akkor a másikat is úgy kell, és akkor érhető el a legjobb átvitel?

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#67021) NoLF válasza BlacKSouL (#67009) üzenetére


NoLF
addikt

szvsz ez egy kicsit összetettebb történet, mint ahogy a magunkfajta szemellenzős szocipalkók gondolják. 30 éve a panelpestiek szerinted hányszor ganéztak disznó alól? vagy 40 éve? életükben nem láttak szalmabálát, mégsem mentek spartan dagonyára. akkor még gyárakban melóztak, a mostani gyári melósok meg egy boxban ülnek és pötyögnek egész nap a gép előtt. az ember elpöttyedt és ha egy kicsit is ember még, akkor egy idő után rájön, hogy mozognia kell. ha nem egyedül-súlyt-emelgető típus, akkor csapatsportot fog alkalmazni. ha kicsit már késő ahhoz, hogy labdajátékokhoz, vagy más, ügyességet igénylő mozgáshoz fogjon, akkor csinál mást, amihez ezek nem feltétlen szükségesek.

genetika alapján talán még mindig van bennünk csapatszellem, küzdeni akarás, a modern kor miatt pedig nyilván a magamutogatás, a meg-kell-mutatnom-a-világnak-hogy-sztár-vagyok attitűd.

bumm, jöhetnek a spartan bulik.

szv vége

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#67022) erdey_a


erdey_a
őstag

4 éves fiúgyermeknek születésnapjára mit lehetne venni, ha a cél az, hogy olyasmi legyen, aminek nincs kereke (értsd: traktorral, dömperrel, kisautóvalautóval, kerekeskúttal tele a padlás), nem társas és nem könyv és nem lego? (tudom: lego :D)

A lányom ennyi idősen már szétszínezte, gipszöntőzte, ablakfestékezte, kirakózta a fél világot (a baba vonalon túl), de ez a legény csak nem akar kreatívkodni, fejlesztőzni. Mindig csak a kocsikázás... :O

Vérboci

(#67023) elessar válasza erdey_a (#67022) üzenetére


elessar
tag

Mágneses-, összedugdosós-, vagy csavarozós építőjátékot :)
Ha már nem legó, legalább legyen mire rálépni éjszaka mezítláb :D

(#67024) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Tegnap vettem egy tölcséres fagyit,kibontottam a papírból, és nem volt tölcsére a tölcséres fagyinak. -az élet kegyetlen!

(#67025) NoLF válasza ToBeY (#67024) üzenetére


NoLF
addikt

akkor mije volt?

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#67026) ToBeY válasza NoLF (#67025) üzenetére


ToBeY
nagyúr

fagyi része meg volt és a forma is stimmelt,csak gondolom a gép elfelejtett tölcsért húzni rá. :D (ilyen cornetto szerű cucc volt)

[ Szerkesztve ]

(#67027) BlacKSouL válasza NoLF (#67025) üzenetére


BlacKSouL
addikt

papírja

gyártástechnológiailag én először a tölcsért tenném a papírba, és utána nyomnám bele a fagyit, meg rá a fedelet. Tehát nem jutott bele tölcsér, és simán a papírba nyomta a fagyit. Az akkor jó, ha kicsit gyengébb a logisztika, és egy rövid időre fagypont közelébe melegszik, mert a tölcsér megfogja a felolvadó fagyit, de a papír már kevésbé

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#67028) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#67027) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Persze lehet hogy tévedek, de konkrétan cornetto típusút szerintem nem mutatnak a videón.
Itt meg a tölcsér készül 2:15-től kb. 4:00-ig.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#67029) ToBeY válasza BlacKSouL (#67028) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Talán valamelyik fázisnál a gépkar elejtett egy tölcsért[link],de akkor meg hogyan nyomta a fagyit a papírba?

(#67030) EQMontoya


EQMontoya
veterán

Az, hogy ilyenkor 20 percenként jár az 1-és villamos, mégis mi a fisz? (F#)
Nem szoktam járni vele, de igy megertem, ha más sem.

Same rules apply!

(#67031) tope válasza ToBeY (#67024) üzenetére


tope
addikt

(#67032) ToBeY válasza EQMontoya (#67030) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Ha az probléma,hogy ritkábban jár akkor a nyári szünet lehet az oka. :K

(#67033) kraftxld válasza erdey_a (#67022) üzenetére


kraftxld
nagyúr

A fiúk (majdnem 4 és 7 évesek) most kaptak egy adag pókos piros és kék nyálkát (slime-ot).
Két napja ezzel játszanak :)

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#67034) parandroid válasza ToBeY (#67024) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ha csinálsz róla egy képet, és beküldöd a gyártónak, küldenek helyette egy másikat postán.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67035) ToBeY válasza parandroid (#67034) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Beledobtam egy pohárba és kikanalaztam :U Ha közért parkolójában nyitottam volna ki akkor visszamentem volna,de nem tudom mi lett volna - talán adnak egy másikat.

(#67036) fokukac válasza EQMontoya (#67030) üzenetére


fokukac
nagyúr

menetrend szerint 6-8 percenként kéne, hogy járjon.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#67037) concret_hp válasza EQMontoya (#67030) üzenetére


concret_hp
addikt

nem készültek fel a nyárra... az esőre a szélre meg a hóra se szoktak.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67038) erdey_a válasza kraftxld (#67033) üzenetére


erdey_a
őstag

hát... én már a gyurmára is haragszom, mert mindenhol az van. ilyen taknyot kizárt hogy a kezébe adjak, de azért kösz a tippet

Vérboci

(#67039) kraftxld válasza erdey_a (#67038) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Otthon én is kivágom mindet, de itt a nagyszüléknél kenheti :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#67040) parandroid válasza erdey_a (#67022) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Sporteszköz; bicaj, roler, kori, labda, trambulin, hinta, mászóka, bújóka, vagy valami montessori-típusú fejlesztőjáték. Ha nagyon finommotorikát akarsz fejleszteni, akkor valami ügyességi játék, fe szerintem ne erőltesd. Esetleg szerelőkészlet, akár játékszerszámokkal, akár igaziakkal. Ha meg annyira odavan a járművekért, akkor fa kisvonat, építhető pályával. De én ilyentájt inkább a kinti cuccokra mennék rá, főleg, ha kert is van.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67041) concret_hp válasza parandroid (#67040) üzenetére


concret_hp
addikt

sporteszközre +1

trambulint pl minden kölök imádja, ha van neki hely

vagy fullba vagy sehogy :D

(#67042) erdey_a válasza parandroid (#67040) üzenetére


erdey_a
őstag

a biciklinek is van kereke :DDD

tele a kassza, úgyhogy természetesen bicója van, trambulin van, labda, hinta, minden kerti bizbasz.
Kifejezetten szülinapi kézbevevős "játék" kellene. Már kap egy autószállítós kamiont, mert nagyon szeretett volna, meg egy másik versenyautót (valami ferrari), mert azt is nagyon szeretett volna. De a nagymama is adna valamit, na erre nincs ötlet jelenleg. De annyira nincs, hogy komoly fejfájást okoz.
Gyurmával tele a ház, de most ez a műhomokos izé jött szóba valami útépítős készletben, vagy ilyen szivacs kard meg pajzs szett, hogy azzal majd kardozok vele. Bár lehet, hogy csak a nővérét fogja aprítani azzal...
Szóval vakon vagyunk.
Lehet beszabadulok a játékboltba, aztán megveszem az első holmit aminek nincs kereke és nem drágább kb. 6000 forintnál.

A múltkor volt amúgy a teszkóban valami szett, amiben búvár volt, meg tengeralattjáró, meg egy bazi nagy bálna. Már bánom hogy nem kettőt vettünk belőle, mert egy olyan ment egy ovistársnak szülinapra és tetszett neki is, de azóta nincs ilyen a tescoban. :O

Vérboci

(#67043) Pttypang válasza erdey_a (#67042) üzenetére


Pttypang
veterán

Valamilyen trefl készlet? [link]

Everybody lies.

(#67044) ToBeY válasza erdey_a (#67042) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Unokatesóm gyerekének ilyen dobozos régész készletet vett,tetszett neki meg minden.
Mondjuk 6-10év között írja,szal nem tudom.[link]

[ Szerkesztve ]

(#67045) EQMontoya válasza fokukac (#67036) üzenetére


EQMontoya
veterán

Igen, en is arra szamitottam.
Allitolag valami rosszullet vagy baleset volt az oka, mint utolag megtudtam, de nem volt semmilyen vonatkozo utastejekoztatas.

Same rules apply!

(#67046) parandroid válasza erdey_a (#67042) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Vidd el az állatkertbe (vagy balcsira, vidámparkba, autóversenyre, gokartozni, mackósimogatóba, csigafuttatásra, lepkecsattogtatásra, lóversenyre, tajmasszázsra, focimeccsre, horgászni, kaszinóba, vagy kurvázni, nem kívánt törlendő), amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67047) erdey_a válasza parandroid (#67046) üzenetére


erdey_a
őstag

amúgy is több értelme van, mint egy n+1-edik kacatnak. ebben egyetértünk, de a mama szeretne valamit átadni az onokának, emiatt nem opció az élményajándék.
pedig hogy én már hányszor mondtam, hogy inkább adja össze a család az elégetni kívánt pénzmagot, aztán akkor helikopterezhet is a gyerek, de áááá

Vérboci

(#67048) parandroid válasza erdey_a (#67047) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor vigye el a nagyi, baszki. Vagy adjon neki egy jegyet rá. Kezd az az érzésem lenni, hogy te sem a megoldást keresed, hanem élvezed a problémát, mi meg itt próbáljuk neked elrontani azzal, hogy megoldjuk.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#67049) EQMontoya válasza parandroid (#67048) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ugy erzed, ossze kellene kotni a kollegat Blekivel? :)

Same rules apply!

(#67050) Pttypang válasza EQMontoya (#67049) üzenetére


Pttypang
veterán

Annyi penzbol ugyis lassan hazat lehet venni arrafele.

Everybody lies.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.