Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) ertz


ertz
aktív tag

Ma délután hívott egy Vodafone-os pacák, hogy egyedi egyszeri megismételhetetlen ajánlatban csak most csak nekem fél évig 1500ft az egy gigás net, utána másfél évig 3ezer...
Ééértitek, csak most csak nekem. :C :DD :DD :DD :DD

(#6452) Danielsson válasza mukibuci (#6449) üzenetére


Danielsson
tag

A naptárom szerint 2.-a van, Húsvét meg 13-án lesz. Gondolom ha lesz akció azt nem előtte 2 nappal jelentik be...Bár ki tudja, neten még 3 napja is fent volt a Valentin napi akció! :K

(#6453) dedike válasza Danielsson (#6452) üzenetére


dedike
addikt

az még tegnap is fent volt, ma délelőtt lett a múlté... :(((

Jó szerencsét!

(#6454) embe


embe
nagyúr

Szép napra virradtunk!
Tisztelt Vodás kollégák! Valami új akcióról nem tudtok beszámolni? Csak hogy le ne maradjunk valamiről! :)

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6455) Studi22 válasza SpeedR (#6447) üzenetére


Studi22
aktív tag

Üdvözzölek Téged kis elégedtlen. ;)
Ha összehasonlítást szeretnél akkor ajánlom figyelmedbe az NHH oldalát illetve Mobilszolgáltatók piaci részesedése topikot,mind a két helyen ha ügyes vagy és nem rinyálsz megtalálsz mindent,de mivel csak most csak Neked Dévényi Tibi bácsi módjára dobom a piros labdát.

Voda 2008 február:17045 új ügyfél
Voda 2009 február:14809 új ügyfél

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6456) embe válasza Studi22 (#6455) üzenetére


embe
nagyúr

Üdv Studi 22!
Nem cserélted meg a számokat? Valahol azt olvastam, hogy a T és a Voda részesedése nőtt, míg a Pannoné csökkent.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6457) Studi22 válasza embe (#6456) üzenetére


Studi22
aktív tag

Szia!

Te valamit félreértesz én itt azt írtam le amit szeretett volna megtudni tehát 1 évvel ezelőtt mennyi új ügyfél jött és most mennyi jött.
Az nincs bele írva 2009 februári adat hiába hogy kevesebb az előző évihez képest attól az még az adott hónapban az növelte piaci részesedést, amiről te beszélsz és igen jól tudod, hogy mind a Pannon mind a T veszített a piaci részesedéséből csak Voda nőt de nem számottevően.

Tehát ha valaki statisztikát akar akkor ez NHH vagy ez Mobilszolgáltatók piaci részesedése

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6458) embe válasza Studi22 (#6457) üzenetére


embe
nagyúr

Bocs...igazad van. Még korán van. :O

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6459) SpeedR válasza Studi22 (#6455) üzenetére


SpeedR
őstag

Üdv!
Köszi a számokat, de ha jól értem ebben benne vannak a prepaides "előfizetések" is, tehát én nem erre voltam kíváncsi. Ami érdekelne az a megkötött hűségszerződéses előfizetések száma. Van egy olyan érzésem, hogy ott nagyobb volt a visszaesés.
Mit mond erre Dévényi Tibi bácsi?

[ Szerkesztve ]

(#6460) embe


embe
nagyúr

Most szerintem többen kivárnak. Nekem is 3 előfizetésre lehetne hosszabbítani úgy hogy ebből 2 már túlment a 24 hónapon is, de nem éri meg aláírni most. Legfeljebb ha az 1 Ft.-os kategória megfelelne. Egyébként nem. Ami normális készülék lenne, az olyan áron van, hogy hasonló, esetleg jobb, készüléket lehet venni pl. a T-nél feltöltő kártyával.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6461) Studi22 válasza SpeedR (#6459) üzenetére


Studi22
aktív tag

Amit mondhatnék az már üzleti titok lenne,maradjunk abban hogy lenne meglepődés... :C

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6462) Danielsson


Danielsson
tag

Nekem egyébként eddig nem volt semmi bajom a Vodával, csak mostanában kezdek rájönni, hogy más szolgáltatók jobban elkényeztetik a hűséges előfizetőiket! Apám szinte ingyen kapott egy Nokia 6300-at T-től, amit én most Vodánál - ugyanolyan értékű előfizetéssel - 13ezerért kapnék meg! És ez a nem mindegy!

Szóval tessék jobban a kedvünkben járni! :)

(#6463) Norbi21 válasza embe (#6460) üzenetére


Norbi21
senior tag

Én már 30 hónapnál járok. És csak várok, várok és várok... :((( .Az a nem mindegy tényleg, hogy t-nél feltöltőkártyásan jobb konstrukciók vannak mint itt A-s előfizuban...

(#6464) Studi22 válasza Norbi21 (#6463) üzenetére


Studi22
aktív tag

Ha olyan csodás akkor miért nem vagy még ott ha meg éppen már kifejtettem (flotta,etc) ingyenduma,mp alapú számlázás miatt vagy itt akkor meg ne rinyáljá mert már marha unalmas,de nem csak Rád vonatkozik úgy mindenkire.

Mondtam többször is nem rinyálni kell tenni lépni ha meg ugye valamiért mégis maradsz akkor meg akkor szólalj meg ha tényleg valami értelmeset akarsz... :((

Isten az atyám megyek modikkal egyeztetek hogy nyissunk Vodafone rinya topikot és akkor oda lehet nyomni minden ilyet itt meg majd mehet a technikai és egyéb segítség nyújtás.

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6465) embe válasza Norbi21 (#6463) üzenetére


embe
nagyúr

Telhetetlen vagy, és neked semmi sem elég . Ennyi. Nekem azt mondták, olyan jó percdíjakkal megy az előfízum, hogy elégedjek meg ennyivel. Most említettek a volt kollégák egy új ajánlatot a Pannontól. Lebeszélhető havidíj, 13 Ft-os percdíj minden irányba. Utánajárok, és elgondolkodok. Van egy T-s is, csak azzal az a baj, hogy más mobil irányba kb. 28 Ft.os a percdíj, míg hálózaton belül + vezetékes= kb. 14 Ft. Ez a T-s 30 mp. -es egységekben számol. Gondolkodok. Ha jó áron vehetnék itt engem érdeklő készüléket, és nem horror áron, akkor nem foglalkoztatna a szolgáltató váltás. Én pl. azért maradtam még, mert volt kollégák ebben a flottában vannak. De velük már alig beszélek, így egyre kevesebb az érv ami maradásra bír.

[ Szerkesztve ]

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6466) embe válasza Studi22 (#6464) üzenetére


embe
nagyúr

Studi ezt ne szívd már így fel! Hidd el nagyon arrogáns a munkaadód egyszerű userekkel. Tehát én maradni szeretnék, csak semmi "megbecsülést" nem érzek a szolgáltató felől. Visszatérve nekem most perc alapú csomagom van. Havonta 5-6 eFt.-os számlákat generálok csak.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#6467) Depression


Depression
veterán

Hát azért vannak még rejtett akciók. Én a B-kategóriát nézem, ahol a Nokia 5800 csupán 50k, míg T-nél 75, a Pannonnál pedig 70k előfizetéstől függetlenül.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6468) Danielsson válasza Studi22 (#6464) üzenetére


Danielsson
tag

Tényleg szép, hogy véded a mundér becsületét, de azért nem szabad vaknak se lenni! Meg ennyire elfogultnak. Én is mint írtam, összességében elégedett vagyok a Vodával, csak éppen most egy kicsit tele lett velük a hócipőm!
Ennyi, és sajnos erről a kedves ügyfeles alkalmazottak is tehetnek, mert úgy éreztem a boltban, hogy én vagyok az utolsó ember aki fontos. Holott én vagyok az ÜGYFÉL, aki pengeti a pénzt, nem is keveset. Megjegyzés, OTP-s haveromnak is elmeséltem ezt, azt mondta náluk már rég kirúgták volna az ilyen dolgozót! És egyetértek vele, mert aki paraszt meg bunkó az ne dolgozzon olyan helyen ahol embereket kell kiszolgálni.

A megbecsülésről írtakat meg továbbra is fenntartom.

De nyugi, maradok Vodás. :)

(#6469) Danielsson válasza Depression (#6467) üzenetére


Danielsson
tag

Oké, van, de sajnos nem mindenkinek futja 50ezres telóra... Én mellesleg ha futná rá akkor se vennék ennyiért, nálam a max a 30-35ezer Ft. De az is már nagy luxus valahol...

(#6470) SpeedR válasza Studi22 (#6464) üzenetére


SpeedR
őstag

Erre a kirohanásra semmi szükség nem volt. Hiába próbálod védeni a mundér becsületét, tény, hogy a vodánál a legdrágábbak a sima előfizetéses "A" telefonok. Ha valakinek nincsen flottája, vagy egyéb kedvezményes, nem publikus előfizetése, akkor az ég világon semmi értelme nincs 2 évre aláírni a vodánál. Talán nem véletlen az sem, hogy mostanában, főként csak olyan hozzászólások vannak itt, amiket te rinyálásnak minősítesz.

(#6471) Depression válasza Danielsson (#6469) üzenetére


Depression
veterán

Figyeljetek. Az LG KF750 huzamos ideig 10k volt náluk. Aki nem vett eddig, az így járt, most visszaemelték az árát a többi szolgáltatóéhoz. És nehogy azt higgyétek, hogy a többinél nem fogy el az akciós készlet! Az akciós cuccból rendelnek az egész országnak 100-500 darabot, és hónapokig reklámozzák, hogy náluk lehetne kapni ilyet, ilyen olcsón. Van ismerősöm, akinek jutott, jól járt vele.
Akinek nincs pénze drága telefonra, az meg maradjon az olcsónál. Semmelyik szolgáltató sem jótékonysági intézmény, és bár azt hiszitek, hogy telefont vesztek, ez nem így van, hanem szolgáltatást, amit a kapott telefonnal lehet igénybe venni. Feltételezni lehet, hogy akinek 10k-re van csak egy telefonra, az nem fog havi 10-20k-es számlát csinálni. Aki havi szinten bóvli forgalmat generál, annak drágábban adják a telefont.
Vannak telefonok minden árkategóriában, ha ennyi a keret rá, akkor onnan kell választani! És ez nem a Vodafone-ra érvényes, hanem az összes szolgáltatóra.
Megszoktuk az alacsony percdíjakat, ezért fizetünk sokat a telefonokért. Lásd T-nél a szifont, nagyon olcsón adják, de megkérik havonta az árát. A Vodánál is ez megy, csak az összes készülékre B,C,D kategóriákkal.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6472) C.Dávid


C.Dávid
tag

Érdekes csak velem normális a Voda?
3 előfizetésem van.Legrégebbi 2005-töl másik kettőt párosan szép csomagban vettem 2007-ben!
Rákérdeztem,hogy esetleg kaphatnék-e valami kis kedvezményt,mert mindig tisztességesen fizetem a számláim stb,és kaptam is.
Ingyen havidíj nélküli korlátlan beszélgetést a 3 előfizetéses számom között!
1iket kedvesem használja,másikat anyukám és velük beszélek a legtöbbet!
És addig marad ez a kedvezmény amíg nem szüntettem meg az előfizetői kártyáim!
Én elégedett vagyok a Vodával!

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6473) Depression válasza SpeedR (#6470) üzenetére


Depression
veterán

Kis matek:
Havi 60 perc és 100mega netért fizetek pannonnál 4k-et.
Vodánál Multimédia 5k csomag 200mega net, és 200 perc 5k-ért.
És még a kiszemelt telefont is 20k-rel olcsóbban adják. (havi szintre ezt lebontva ugyanott tartok, csak nem mindegy, hogy mit kapok érte.)

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6474) Studi22 válasza SpeedR (#6470) üzenetére


Studi22
aktív tag

Má ne haragudj,de ki a tököm beszélt itt arról hogy te publikus A kategóriában vásárolj azaz fix 1750-ben,én azokról beszélek akik estleg flottásak semmit nem termelnek(ugye nem máltai szeretszolgálat,hanem szemét szolgáltató) hasznot,csak lebeszélik a havidíjat vagy épp azt se mp alapú számlázás,összes kollégát ingyen hívja etc..,erről beszélek.

Én nem védek senkit semmit nem Vodától kapum a fizum...

Danielsson:Sajnálom ha ilyen tenyérbe mászó gyökérrel hozott össze a sors,de én is azt vallom hogy kereskedelemben lehetne bőségesen szelektálni főleg a mai helyzetben lenne is szerintem rendes munkaerő ezen ember helyére... :R

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6475) mukibuci válasza Studi22 (#6474) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Csak csendben és halkan meghúzódok a háttérben. Itt majd akkor marad abba a sírás, ha mindenki másodperc alapon, percenként 3 forintért hivhat mindenkit, és fizetnek neki, hogy százezres telefonja legyen :W

szerk: bár akkor meg azon menne a vita, hogy persze neked 20 ezret adott a voda az omnia mellé, nekem meg csak 5öt ;]

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6476) Studi22 válasza mukibuci (#6475) üzenetére


Studi22
aktív tag

Vigyázzá,hogy beszélsz mert te is le leszel oltva, szemét kis Vodafone bérenc... :DDD

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6477) mukibuci válasza Studi22 (#6476) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

ááá, én is utálom a vodát, hisz nem ad nekem ingyen HTC Diamond-ot :D Ráadásul még havonta telefonszámlát is küld :o

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6478) Danielsson


Danielsson
tag

Nekem a havi számlám kb. 5-7 ezer között ingadozik, mikor mennyit sikerül beszélnem:-) Most ez sok vagy nem? Nézőpont kérdése. Be is tettek C-be, de valahogy nekem még így is húzósak az árak. Persze kapnék 1Ft-ért is telefont, de azért olyat nem is vennék...

Voda védelmében: minden szolgáltató nem hogy olcsóbb, hanem drágább percdíjakat ad. A másodperc alapú számlázást meg el lehet felejteni, nekem olyan utoljára Djuice-ban volt talán. És a poén: nekem még Voda 200-as előfizum van, ami már meg is szünt azóta, mert a mai percdíjakhoz képest olcsó... Bár én a 23 Ft-t régen majdnem sokalltam, ma meg ez a legolcsóbb.

Summa: nem rosszabb a Voda se a többinél, de nem is jobb, és ami baj, hogy nem is lesz jobb... pedig akkor tudnának ügyfeleket szerezni!

Az meg h olcsó ma mobiltelefonálni hülyeség! A percdíjak nem csökkennek, hanem nőnek! Ami nekem érthetetlen, hogy az interntet pl. egyre olcsóbb, ez meg egyre drágább? Biztos én vagyok a tudatlan, de akkor se értem.

(#6479) Danielsson válasza mukibuci (#6477) üzenetére


Danielsson
tag

Ez olyan dolog, hogy engem se lehet meggyőzni, hogy szeressem Michael Schumachert! Mert nem! Viszont aki imádja, nem érti, hogy én miért nem imádom.... Ennyi! :DD

(#6480) C.Dávid


C.Dávid
tag

Engem csak egyvalami kezd idegesíteni a Vodával szemben,hogy a Vitamaxosok egyre több kedvezményt kapnak,ráadásul az Internet is ugyanannyiba kerül nekik,mint az előfizetéses ügyfeleknek!
Szerk: Mióta lett 35 ft a fix 1750 ben a percdíj?? :(((
én még 33 ft-nál tartok

[ Szerkesztve ]

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6481) mukibuci válasza C.Dávid (#6480) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Ez nem csak neked b*ssza az orrod :U

Ha jól emléxem talán március 9 óta, de majd kijavítanak :D itt is volt linkelve a topicban, hogy nőnek a percdíjak :B

szerk: itt

mellesleg az internet a T-nél is ugyanannyi, én legalábbis 3900 körül fizetek havonta a 3gigás netért, előfizuval is annyi, ha jól tudom....

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6482) C.Dávid válasza mukibuci (#6481) üzenetére


C.Dávid
tag

Erről nem kellett volna a Vodafone-nak tájékoztatni engem?
Rohadt jó...

Szerk:
ASZF
"Ha a szolgáltató az általános szerzıdési feltételekben meghatározott esetekben
jogosult az általános szerzıdési feltételeket egyoldalúan módosítani, köteles a
módosításról a hatálybalépését megelızıen legalább 30 nappal az elıfizetıket e
törvényben foglaltak szerint értesíteni,"

Engem nem értesítettek!

[ Szerkesztve ]

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6483) Studi22 válasza C.Dávid (#6482) üzenetére


Studi22
aktív tag

De tájékoztattak két napilapban a módosítás előtt 30 nappal közleményben 8-as betűnagysággal leírták... :((

Nem szolgáltatóval van itt probléma hanem drága állammal amíg igy lehet szolgáltatónak Ászf-et módosítani hazánkban addig itt mindenkit le fognak húzni,nem kicsit,...NAGYON..

Sajnos ez ma a törvényi szabályozás Mo-on. :O

[ Szerkesztve ]

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#6484) nosferatue válasza C.Dávid (#6482) üzenetére


nosferatue
tag

A törvényben foglaltak szerint, ergo Magyar Közlöny stb. téged személyesen, sms-ben és hasonló módon nem fognak tájékoztatni.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#6485) C.Dávid válasza Studi22 (#6483) üzenetére


C.Dávid
tag

Ez fantasztikus :((
És aki nem olvas Népszabadságot,Vagy Magyar Nemzet-et az így járt?!
Hol van itt verseny?
Mindhárom szolgáltató az elmúlt 1 évben árat emelt!
Csodás.... :W

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6486) C.Dávid válasza nosferatue (#6484) üzenetére


C.Dávid
tag

Pedig a korrekt az lenne,ha hülye reklám SMS-kel tudnak "bombázni" akkor erről egy nyamvadt SMS-t nem tudnak küldeni??

"Amennyiben a módosítás az elıfizetı számára hátrányos rendelkezéseket
tartalmaz, az elıfizetı az értesítéstıl számított 15 napon belül további
jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az elıfizetıi szerzıdést."

Ez tetszik.
Csak a gond az,hogy nekem 6-án van a számlazárásom,tehát a mult havi számlámon még nem tudták,hogy emelnek,amit most küldenek(Április 6-i) zárással azon a számlán lehet feltüntetik,de a 15 napból simán kiesek!
Jól kivan ez találva... :W

Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905

(#6487) SpeedR válasza Studi22 (#6474) üzenetére


SpeedR
őstag

Már ne haragudj, de ki a tökömet érdekel, hogy mi van a BCD és a flottás előfizetések esetén, ha én mint mezei juzer csak A kategóriásat vehetek?

(#6475) mukibuci
Na te aztán értesz az ember szavainak kiforgatásához, remélem az ügyfelekkel nem így bánsz.
Nem vágyom én semmi extra dologra, csak reális telefon árakra. Vagy szerinted reális a 6230i 47e-ért?? Esetleg a 6300 30e-ért, amikor tavaly augusztusban 15-ért vettem.(A ketegória) Reális, hogy az L700 ugyanannyiba kerül a T-nél Dominóban mint a Vodánál két év rabszerződéssel?
Ha azt mondod hogy ez így van jól, akkor erős vörös szemellenzőn keresztül nézel a világra.

[ Szerkesztve ]

(#6488) Depression válasza SpeedR (#6487) üzenetére


Depression
veterán

Hogy-hogy csak A kategóriásat vehetsz? Hosszabbításnál az eddigi forgalmadat veszik figyelembe, új előfizetést meg B,C,D-vel is vehetsz?
És senki sem mondta, hogy nincs választásod, mert mehetsz nyugodtan a Pannon, és a T-hez is. Nem kötelező a voda!
Telefont úgy kell venni, hogy először megnézed az igényeidet, kiszámolod, hogy melyiknél a legolcsóbb, fogod a számod, és odaviszed. Nem pedig úgy, hogy szidod azt amit eddig használtál, vagy használni akarsz!

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6489) mukibuci válasza SpeedR (#6487) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Sosem mondtam hogy ez jól van, viszont így van, és ha nem tetszik, akkor lehet tiplizni....
Te, mint mezei juzer simán vásárolhatsz Bben, sőt a C és D kategóriában is.

Lehet dobálózni a drága 6230assal, meg a többi olyan telefonnal, ami a világon sincs, csak a voda árlistájában, de értelme relatív kevés van. 6300 több mint fél éve nagyjából ezen az áron van (nah jó, most emeltek rajta :( ) (megvetted 15ért, örüljél neki, ne sírjál:) )

És képzeld szerintem engem jobban zavar, hogy felmentek a telefonok árai, mert míg te otthonról bosszankodsz, addig tőlem ugyanúgy elvárják, hogy kössek kismillió előfizetést.

[OFF]Néhány hozzászólással fentebb meg leírtam erről a véleményem, sírtatok hogy márpedig Bben olcsó a telefon, én meg csak A-ban vagyok, most már B-ben se olcsó a telefon ;)

Akartátok, hogy megdögöljön a szomszéd tehene, hát megdöglött.. Ez sem tetszik? :W [/OFF]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6490) Danielsson válasza mukibuci (#6489) üzenetére


Danielsson
tag

a Nokia 6300 márciusban B-ben aszem 9900 volt, most rendeset emeltek rajta!

(#6491) Depression válasza SpeedR (#6487) üzenetére


Depression
veterán

Blackberry Bold 9000 vitamax csomagban 99k 2 éves T előfizetéssel pont ugyanannyi.
Ne egyetlen telefon árával dobálozz, mert semmi értelme.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6492) SpeedR válasza mukibuci (#6489) üzenetére


SpeedR
őstag

3-4e Ft-os számlánál hogyan tudnék B-ben vásárolni?

"Akartátok, hogy megdögöljön a szomszéd tehene, hát megdöglött.."
Ez hazugság! Idézd légyszíves, ahol ilyesmire utaltam volna! Ez neked valami kényszerképzeted.
Én mindvégig azt mondtam, hogy nagyon örülök, hogy van BCD kategória, de sokra nem megyek vele. Sajnálatos, hogy a voda a jól tejelő ügyfeleket is kezdeni kevésbé megbecsülni.

(#6488) Depression
Pontosan így szoktam vásárolni, de azért köszi a tanácsokat. Ápr. vége felé lesz aktuális a dolog és nyilván oda fogok menni, amelyik a legkedvezőbb számomra. A voda azért lett volna szimpatikus, mert be tudtam volna kerülni egy nem publikus díjcsomagba (A kategóriába). De a havi forgalmam nem jelentős, így inkább a készülék ár a döntő és nem a pár forintos percdíj különbség.

(#6491) Depression

Wow, sikerült találnod egy telefont, amelyiknél kedvezőbb a voda. Kíváncsi vagyok hányan vesznek ilyet... Azért vesd össze a többi készülék árát is és figyeld a trendet.

[ Szerkesztve ]

(#6493) mukibuci válasza SpeedR (#6492) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

A többesszámból ítélve továbbra sem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG RÁD vonatkozik ez a megállapítás. Nem körülötted forog a Föld...

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6494) Depression válasza SpeedR (#6492) üzenetére


Depression
veterán

Ez már B kategória, havi 3k-ért.
"Sajnálatos, hogy a voda a jól tejelő ügyfeleket is kezdeni kevésbé megbecsülni." - A jól tejelők C és D kategóriába kerülnek. Lásd fentebb, aki 6-7k-ret költ havonta, az már C-s lehet.

[ Szerkesztve ]

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6495) SpeedR válasza Depression (#6494) üzenetére


SpeedR
őstag

Igen néztem ezt a díjcsomagot és lehet, hogy jó is lenne. De ez a csomag fel van sorolva az A kategóriánál is. Mi a különbség a kettő között?

"A jól tejelők C és D kategóriába kerülnek. Lásd fentebb, aki 6-7k-ret költ havonta, az már C-s lehet."
Épp tegnap írta valaki, hogy havi átlag 8k a számlája évek óta és A kat-ot kapott.

(#6493) mukibuci
Egy nekem címzett hozzászólásban írtad T/2 személyben. Tehát az a minimum, hogy rám IS értetted és természetesen a magam nevében válaszoltam is erre.

[ Szerkesztve ]

(#6496) mukibuci válasza Depression (#6494) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

Sőt az igazán jól tejelők ráadásul évente cserélhetik a telefonjukat is :P Sőt a márkaképviseleten sem kell sorba állniuk :))

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6497) mukibuci válasza SpeedR (#6495) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

A kettő között annyi különbség van, hogy "A" kategóriában minden csomagot meg tudsz venni, és nincs tarifahűség, míg a többi kategóriában aláírsz a 2 év készülékhűség mellett 1 év tarifahűséget is, ami annyit jelent h nem válthatsz (lefele) tarifacsomagot.

Elnézést, ha ezzel a lelkedbe gázoltam, de ha visszaolvasol, napok óta sokan sírnak itt, hogy "A"ban nincs semmi, bezzeg "B"ben ott a Kánaán...
És nem szeretek (meg nem is illik) egymás után 3x hozzászólni :B

"Épp tegnap írta valaki, hogy havi átlag 8k a számlája évek óta és A kat-ot kapott."
Ez meg valószínű hogy a kedves kolléga nemtörődömsége, sok esetben csak újabb 1 éves tarifahűséggel lehet feljebb kerülni a "ranglistán", ami 1 kattintás :(((

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#6498) Danielsson válasza mukibuci (#6496) üzenetére


Danielsson
tag

Látod, ezért voltam kiakadva az eladótokra! :) C-s ügyfélként így viselkedni velem? Sajnos a C kategória is április 1-ig volt tök jó, most már az is teljesen más lett. Eddig volt egy csomó jó teló C-ben szinte ingyért, na most már nincs, azoknak is elég jó áruk lett. :(

ha már itt tartunk: Samsung F480V 30ezerért megéri? sose volt Samsungom, meg érintőképernyős telefonom. Vélemény?

(#6499) Depression válasza SpeedR (#6495) üzenetére


Depression
veterán

válasz: "B", "C", "D" kategóriákra vonatkozó feltételek: A készülékek 2 éves hűségnyilatkozat aláírásával, 1 éves tarifamegtartással választhatóak.
Megelőztek

Danielsson: Attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Topicja

[ Szerkesztve ]

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#6500) SpeedR


SpeedR
őstag

Értem. Köszi az infót srácok. Akkor esélyes a B kat. , és itt azért már vannak megfontolandó ajánlatok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.