Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
-
Marci0723
csendes tag
Sziasztok! Remélem nem túl nagy hülyeség, amit kérdezek.
Szóval vettem egy iPhonet ismerőstől. Ő újonnan a Vodánál vásárolta, Vodafone függő elvileg a telefon, ám a gyakorlatban a modellszám alapján függetlennek kéne lennie. Telekomos SIM-et nem fogadja be. Ennek ellenére, miután beletettem majd kivettem, a Telekomot írja ki a névjegyben, mint szolgáltató.
Jól értelmezem, hogy ha én kérném a telefon függetlenítését, most, miután nincs benne SIM, akkor az nekem 10.000 Ft-ba kerülne és nem lenne ingyenes? (egy 5S-ről beszélünk, nem lenne a függetlenítés gazdaságos már ebben az esetben)
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
A hűség lejárta előtt mióta nem lehet függetlení a telefont? Pénzért sem. Ezt mondták a 1270-en.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
A telefont 21 havi részletre vettem. Októberben lesz esedékes az utolsó részlet. Ha azt kifizettem, akkor is van kötbér?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Bozek
nagyúr
válasz w.miki #53965 üzenetére
Most találtam, már a Vodafonnál se kerül plusz pénzbe a függetlenítés.
"Előfizető kérésére az Előfizetői Szerződés határozott ideje alatt az Előfizetői Szerződésben meghatározott kötbérek és a készülékkedvezmény összegének megfizetését követően a hálózati zár feloldása díjmentes."
-
Diák66
őstag
Amióta törvény kötelezi rá őket, azóta ingyen függetlenítik. De csak akkor, ha már nincs hűséged a telefonra. Egyébként én úgy tudom, hogy ha nem részletre veszed a telefont, hanem egy összegben kifizeted, akkor is függetlenítik ingyen még hűségidő alatt is. Csak ugye ez utóbbi igen ritka eset. (mert egy előfizetésnél miért is akarnád megvenni listaáron a telefont)
-
Soulfly842
addikt
Segítek Ez azt jelenti, ha minden létező törlesztőt és a kapcsolódó összes kötbért is (!) kifizeted, akkor lesz ingyen.... Ergo,ha kifizetted a készüléket és a kapcsolódó kötbéreket is, akkor már hűségidőd sincs Bocsi, nem kötekedés, de a kérdés itt adja magát: Elolvastad?
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Üdv!
Valaki tudja kb mennyi idő,mire rendelt előfizus sim-et kiszállítják vidékre?Szombaton rendeltem,bank kártyával fizetném,de egyenlőre feldolgozás alatt áll.Gondolom majd hétfőn engedik,hogy kifizessem.Remélem péntekig megkapom…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tegnap lejárt az 1 éves hűségem, és nem szeretnék hosszabbítani. Sajnos a munkahelyem miatt másik szolgáltatóval járok jobban, a két előfizut meg nem használom ki.
De! Szeretném megtartani a számot, így kártyás csomagra váltanék.
Ezt hol tudom megtenni? Mert online/appban mindenhol csak abba futok, hogy újítsam meg, vagy válasszak másikat, de csupa előfizus csomag és nincs opció kártyásra..
Előre is köszi :R
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz #72445440 #53975 üzenetére
Mióta az országban vannak náluk vagyok, viszont erre a problémára nem lesz ajánlatuk..
Céges környezetben 0 lefedettségem van, így kvázi elérhetetlen vagyok. Telekomos flottában van a cég, így az ő hálózatuk erősítve van bent, de a többi nincs. Sajnos ez van..Everybody lies.
-
Diák66
őstag
válasz Barthezz2 #53976 üzenetére
Kártyásra váltás személyesen az üzletben lehetséges, mert SIM cserével jár. Elképzelhető, hogy adnak egyedi ajánlatot úgy kb. 500-1000 Ft-os havidíjjal. Érdemes tényleg akkor átgondolni, hátha néha jól jön, főleg, ha van dual-SIM telefonod. Így nem kell évente figyelned, hogy regisztrálj a feltöltős csomag miatt. (évenkénti kötelező adategyeztetés)
[ Szerkesztve ]
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
létezik a vodánál olyan beállítás, hogyha én beszélek telefonon, más valaki hív, akkor neki foglaltat jelez?
A telefonon nem engedi kikapcsolni a hívásbeállításokban, azt mondja, hogy a szolgáltatom nem támogatja, az ügyfélszolgálat pedig csak a #43# ajánlotta, de az meg egyből hangpostára küldte a hívást. -
haiiro_o
tag
Sziasztok. Bár nem ide tartozik de nem találtam külön upc-topikot..
Húgom kapott egy iPhone 8-at. Amit a régi előfizetéses upc-s kártyajával szeretne használni, de valamiért nem sikerült a mobilnetet aktiválni rajta. Miért lehet ez? Előző telefon egy 5s volt. Köszi előre is. Esetleg inkább iPhone topikban kêrdezzem?[ Szerkesztve ]
-
saxoolondon2
csendes tag
Sziasztok, az mennyire normális működés, hogy előfizetéses tarifánál, ha a bejövő hívást én nyomom ki "piros gombbal" akkor utána egyből kapok hívásértesítős smst? Eddig feltöltő kártyás voltam, ott ilyen esetben nem jött értesítő sms. Köszi.
-
zzola
titán
válasz saxoolondon2 #53990 üzenetére
Normális. Ezt te ki/be tudod kapcsolni a hívásátirányítás menüben.
-
saxoolondon2
csendes tag
-
asdf_
veterán
válasz saxoolondon2 #53992 üzenetére
A foglaltat kell törölnöd. A vodás szám az "sms-küldő automata".
-
saxoolondon2
csendes tag
a ##67# kóddal töröltem a Bejövő hívások, ha a telefonod foglalt beállítást a telefon kiírja hogy sikeres a törlés, viszont ugyanúgy jön az sms. Ha beletörlök a telefonszámba akkor nem jön sms, de ha teljesen kitörlöm a vodás számot, akkor meg nem engedi elmenteni. Van erre valami trükk, hogy mi legyen a voda szám helyén vagy csak ennyi, hogy bele legyen törölve a számba?
-
Killing
addikt
A vodánál mekkora most az iPhone 11-re a várakozási idő? Hétfőn voltam bent az üzletben megrendelni, azt mondták telefonon értesítenek, jó lenne megkapni még a héten mielőtt elutazok
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
saxoolondon2
csendes tag
Köszi az infókat mindenkinek, meg lett a megoldás, első körben a voda app-ban kellett kikapcsolni a hívásértesítőt és utána lehetett testre szabni a sorokat, így már ki lehetett kapcsolni a foglalt sornál a vodás számot és csak a nem elérhetőnél maradt bent, hát nem volt egyszerű menet
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek manapság most hogy a két T betűs elég jól kiépítette a 4G-t még van valami előnye annak ügyfél szempontból, hogy a Vodafonenak mindenhol van 3G-je ahol van 2G-je is? Úgy értem mennyi olyan hely lehet ahol a két T betűsnek csak 2G-je van, de ott a Vodának van 3G-je? -
Butcher82
senior tag
Sziasztok,
hirtelen nem találtam pontos választ. Egy Dual Sim-es Huawei P Smartot vennék, kérdés, hogy a vodás sim mellett pl. a telenoros működni fog-e, magyarán független? Köszi előre is.
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest