Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz #72445440 #54149 üzenetére
Arra irányul a kérdésem, hogy hogyan működik egy ilyen hálózat. Oké, a Core Network ugyan az, de mi van a rádiós közeggel? Ugyan azokról az antennákról kapod a jelet, vagy erre klön eszközöket szereltek fel? Különítettek-e el erre a célra frekvencia blokkokat stb..... vagy esetleg NB-IoT jel hozzá van fűzve a meglévő hálózathoz?
Vagy egyszerűbben...van egy ilyen NB-IoT M2M eszközöm, az hogyan fog kommunikálni? Van egy antennája, rendben, de onnan hogyan, miként jut el majd az általa küldött adat a célállomásra?
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
szuksegem lenne egy feltoltokartyara es lattam a vodanal most ingyen lehet rendelni es elvileg 3napon belul landol a postaladamban. ha nov17 elott rendelek es 30 elott feltoltok.
ez tenyleg igy van, vagy van vmi aprobetus becsapos resz? a telo csak ezert kellene, hogy elerheto legyek, nahmeg veszszukseg eseten se rossz az a 19 forintos percdij. csak ugye az aprobetuk. nektek mik a tapasztalaitok?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
M@Db0Y
senior tag
válasz dellfanboy #54152 üzenetére
A 3 nap azért néha jóval több, de valóban ingyen van. Nincs apróbetű.
-
Diák66
őstag
válasz dellfanboy #54152 üzenetére
Megrendeled, meghozza a postás (mondjuk a 3 munkanap az szerintem kicsit optimista) regisztrálod a kártyás és kész. Ha nem szeretnéd, hogy pár hónapon belül megszűnjön, feltöltöd (azt hiszem min 3000 ft) és egy évig él a kártya. Továbbá feltöltősöknek kötelező az évenkénti adategyeztetés.
-
Diák66
őstag
válasz #72445440 #54156 üzenetére
Tehát, ha elméletben "lebökök" egy adótornyot a térképen és 800 MHz-en LTE-t szolgáltatok rajta, akkor annak mondjuk 1 km-es körzetében lesz 4G LTE, ha kilépek a körből már "nincs lefedettség". De! Valójában a kisugárzott rádiós jel ennél az 1 km-nél tovább is jelen van, csak éppen mobilinternetre már alkalmatlan (gyenge), ugyanakkor az NB-IoT még vígan tudja biztosítani a 200 Kbit/s oda-vissza irányú adatforgalmat? Nagyon leegyszerűsítve erről lenne szó?
Amit te írsz lényegnek az a végfelhasználónak fontos. Engem a szakmai háttere érdekel, nem az, hogy a "vevő" mit kap. Az NB-IoT működését akarom megérteni, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltató hogyan oldotta meg. Csak példaként, a HWSW cikke szerint:
"A Telekom NB-IoT hálózata a 3GPP szabványnak megfelelően, a szolgáltató LTE-hálózatán keresztül, a B8-as (900 MHz-es E-GSM sáv) és a B20-as (800 MHz-es digitális hozadéksáv) sávokon érhető el. "
Vagyis ami érdekelne pl.: hogy a 800 MHz-es LTE mobilnet "nincs jelen" a pincében, de a 800 MHz-es NB-IoT igen. De hogyan? (miközben az LTE hálózaton keresztül érhető el)
-
-
Bailey
senior tag
Nekem a céges számomra simán bekapcsolták az üzleti ügyfélszolgálaton. Miután a magán számom átvittem a Vodához, a lakossági ügyfélszolgálaton a hölgy kötötte az ebet a karóhoz, hogy csak S8-ra lehet bekapcsolni. Kellett kicsit győzködni, mondtam, hogy a dual simes telefonban a másik vodás számon hibátlanul működik a VoLTE egy ideje, és ez a kártya ugyanabban a telefonban van. Végül azt mondta, bekapcsolja, de nem tudnak felelősséget vállalni a megfelelő működésre. Mondtam, hogy elfogadom, így végül bekapcsolta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Red live előfizetésre váltottam pénteken. Tudomásom szerint ebben a csomagban a youtube is ingyen használható 480p felbontásban. Beléptem a my vodafonba és ott a szolgáltatásaimnál 3 dolog látszódik.
1. 5 gb adatmennyiség.......
2. Connect pass
3. Social pass
A video pass miért nincs feltüntetve ha márt azt írják hogy youtube is ingyen van?[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
A Voda milyen gyorsan szokta kezelni a webshopos rendeléseket?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tomp
félisten
[link]
Fent van az 5G lefedettség, székházra is kiírták. Ezek alapján már használható gondolom. -
simpley
őstag
Üdv,
ha van egy prepaides SIM kártyám és ha más nevére egyeztetünk adatot (mert nem én használom) akkor az átírásnak minősül?(csak érdekel, nekem van egy prepaides SIM-em és látom, hogy ennek átírása 2600FT-ba kerül. Most, nemrég kaptam egy cégest is, ami persze nem a nevemen van)
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Bogyi007
veterán
Srácok van valami akció a Vodafone-nál vagy mi a szösz?
Október 4. volt a számlám befizetési határideje, ez meg is történt a Vodafone számlafizetési oldalán keresztül (a hozzárendelt bankkártyámról) ami után meg is kaptam az SMS-t annak sikerességéről.
Ez pár nappal később a Vodafone applikációban is látszódott sőt látszódik jelenleg is.A meglepetés az hogy most hajnalban a bankkártyámra ugyanez az összeg visszakerült és a kártyához tartozó applikációm is bevételi oldali összegként tünteti azt fel.
Miért kaptam vissza a befizetett összeget?!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz #20749568 #54186 üzenetére
Nem, teljes körűen regisztrált Dipocket (Konzolvilágos feltöltős) Mastercardom van amivel már hónapok óta fizetem a számlámat ugyanitt, a Telekomnál a MindigTv Extrának, az Xbox Live és Playstation Network felé valamint a PayPal fiókom és pl az Aliexpressről is ezzel vásárolok...
Nem tudom mi lehet most...
Amikor negyedikén fizettem vele, azonnal jelzett a kártya is a fizetésről s a Vodafone is küldte az SMS-t a sikeres fizetésről aztán meg az applikációban is sikeres fizetés szerepel...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Hát ez érdekes lesz. A Vodafone ügyfélszolgálatot felhívtam s elmondtam a szitut és náluk fizetési oldalon minden rendben van. És nem küldtek vissza számomra összeget és nem is tartanak nyilván tartozást sem...
Írtam a Dipocket rendszerének is. Kíváncsi leszek a végeredményre...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
asdf_
veterán
Semmilyen osszefuggesben nincs ezzel velhetoleg, de nekem a legutobbi ket szamlafizetesnel mindket alkalommal hibasnak jelezte vissza a weboldal a fizetest, majd jott az sms, hogy sikeres fizetes (nem a banki, az nem hozzam jon).
[ Szerkesztve ]
-
zdna
csendes tag
Üdv,
Iphone x el volt valakinek készülékbiztosítási tapasztalata mostanában?
Arra lennék kíváncsi hogy tudják még cserélni, vagy másik típust kell választani? -
bociusz
aktív tag
-
Killing
addikt
Aki van abban a szerencsés helyzetben hogy tudja használni a voda 5G-t, toljon már pár speedtestet
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz Diák66 #54199 üzenetére
Igen néztem, meg a vodánál kb. a picai ár 1,5x-ese a Mate 20x 5G... Máshol 300 000 Ft környékén látom. De a lényeg nem is ez, akinek van tolja a testet
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest