Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz kalanchoe #53255 üzenetére
Akkor sikerült.
Tuti+ csomagot vettél?
Ha vidéki vagy a 4G lefedettség hiányos viszont a 3G-jük a legjobb az országban..
Topikba
Érdemes elgondolkozni a Telenor stratégiáján is: csak mobilon vannak és ez mondhatni a jövő. Van internetszolgáltatásuk is csak nem vezetékes, van TV jük is szintén nem vezetékes. Állítólag a 1P lesz az új 4P a HWSW szerint.[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
törölt tag
Hi!
Egy kérdés, ha van egy telefon, két külön szolgáltató sim-ével, és az egyik később került bele, lehetséges, hogy nincs benne, a központ, hogy tudjon pl sms-t küldeni meg ilyenek?
Ha így van, akkro hol lehet ezt beállítani, hogy a vodas kártya is müködjön, teljes körűen?
-
4Grider
nagyúr
válasz #72445440 #53259 üzenetére
Nem egy helyen ki is akasztják a Telenoros hálózatot. Főleg a 800 MHz-es 4G hálózatot és főleg esténként. De agglomerációs területeken már az 1800 MHz-es hálózat is döglődik miattuk. Ha erre mindenki átállna, nem lenne elég a teljes spektrum az igényeiket kielégíteni.
-
simpley
őstag
válasz Gebriel #53262 üzenetére
[link]
"Ami sokkal nagyobb jelentőségű változást fog eredményezni kicsit hosszabb távon – és ilyen szempontból bőven túlmutat a közelmúlt felvásárlásain – , az az a jövőbeni trend, hogy a technológiai fejlődéssel és a fogyasztói igények változásával az egyes szolgáltatások közötti határ elmosódik és a 4P fokozatosan 1P-re kell olvadjon. A vezetékes szolgáltatások egyik lába már most nélkülözhető lenne a fogyasztók nagy csoportja számára, de az OTT szolgáltatások terjedésével és az 5G nyújtotta új megoldásokkal a többi is hamar jelentőségét vesztheti. A fogyasztó számára a lényeg az lesz, hogy egy integrált hang és adat alapú szolgáltatást kapjon, mely minden igényét kielégíti (technológiától teljesen függetlenül)."[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Gebriel
veterán
válasz simpley #53263 üzenetére
Ahaaa.. nos ez nem tűnik stratégiának a Telenortól. Egyszerűen egyedül maradt.
Továbbá jelenleg korlátlan nettet csak voip szolgáltatás mellé adnak... 16e-t ahol a telefon hotspotként kell, hogy funkcionáljon.
Mobilinternet mellett, nem tudom, hány db filmre lenne elég, mondjuk HBO GO-n vagy Netfilix-en UHD-ban filmet nézni.Az, hogy a hagyományos TV szolgáltatás hanyatlik azzal egyet értek én is. USA-ban már most érződik ennek a hatása.
-
törölt tag
válasz simpley #53260 üzenetére
főleg hogy mobil netem sincs
de remélem a kérdésre is jön válasz.
Egy kérdés, ha van egy telefon, két külön szolgáltató sim-ével, és az egyik később került bele, lehetséges, hogy nincs benne, a központ, hogy tudjon pl sms-t küldeni meg ilyenek?
Ha így van, akkro hol lehet ezt beállítani, hogy a vodas kártya is müködjön, teljes körűen?
-
simpley
őstag
válasz Gebriel #53268 üzenetére
Mármint arra gondolok, hogy mennyire fog tudni versenyben maradni így egyedül
3 néven, 2006-ig fokozatosan szálltak ki a tulajok így került 100%-os norvég Telenor tulajdonba. 2010-ben vette fel a Telenor nevet majd 2018-ban vásárolta meg a PPF cseh csoport. A legújabb hírek már arról szólnak, hogy az Antenna Hungária is részesedést szerezhet benne ebből pedig rövidesen az kövezhet, hogy az Antenna Hungária 100%-ra növelné részesedését azaz megvenné a céget a csehektől. Nehezen válnék meg tőlük így 20 év után, de ha így kell legyen akkor legyen így..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
simpley
őstag
válasz Kicsirics77 #53272 üzenetére
pannon GSM 1994-2006 Pannon 2006-2010 Telenor 2010-
Offolni kellett volna a kommentet fent, sorry.
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Kicsirics77
veterán
válasz simpley #53273 üzenetére
Mondjuk én pannon gsm voltam 97-01 között,aztán ez a pannon nekem kimaradt,a telenort meg azért tudom mert ez is folyik a médiábol,sorry de mindenre nem emlékezhetek.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Gebriel
veterán
válasz #33802016 #53270 üzenetére
Ma már egyre inkább valamelyik streaming szolgáltatót válasszák az emberek min a hagyományos tv szolg.
Tengerentúlon ebből már több tucat van.
Itthon is egy hbo+netflix már jó alternatíva, én döntöm el mit, mikor és reklám nélkül és kb ugyan annyi mintha tv szolgáltatásra fizetnék elő(netflix uhd-val)Vodafone üzenetküldő központ száma: +36 70 999 6500.
Pl. Kiválasztod az sms írást, ott megkeresed a beállítást.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gebriel #53275 üzenetére
Az lehet, de sem a yt, sem a netflix nem fog betölteni minden szegmenst.
Ez a jaj meg fog szűnni kb olyan, mint a rádió, újságok stb bla-bla, és még mindig itt vannak velünk, sőt azóta már pl újságoknak van elektronikus változata is.
Túl van ez dramatizálva... de hogy van változás, átstrukturálódás, az tény. De ez megint olyan, hogy nem veszik el csak átalakul...
"Itthon is egy hbo+netflix már jó alternatíva"
Mire? Max pár sorozatra, azért ennél lényegesebben nagyobb spektrum van a televíziózásban. Nem beszélve arról, hogy a netflixen alig van magyar tartalom. Túl van ez dimenzionálva.a választ meg köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gebriel #53279 üzenetére
Ez már eleve nem igaz, hogy mindenhez van magyar tartalom.
2. jó ha felirat van, az elérhető dolgoknál.A miben nyilvánul meg, erre egyszerű a válasz nem csak filmek, sorozatok vannak.
Ez kb olyan dolog, mint amikor valaki, órán akarna regényt olvasni, biztos jó az is, de nem arra való.
Vannak olyan területek ahol a tv-t aligha fogja bármi más kiszorítani. Ugyan így újságok, könyvek, rádiónak is van létjogosultsága.ezen kár is vitatkozni...
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
Kártyásoknak van 4G? vagy csak nálam nem megy városon se?
-
csab2
veterán
Nem semmi ez a Voda!
A Voda-UPC kérdőívben a tárgyi meglepetést kértem. Erre ma kaptam az SMS-t, hogy kaptam 30 napra 3GB netet.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
simpley
őstag
válasz kalanchoe #53290 üzenetére
Nem biztos, hogy azért mert 3G vagy az edges netnek ettől függetlenül kellene működnie.
Be kell állítanod a mobilnet elérést.
"Feltöltőkártyás internet beállításához add meg a készülékben az alábbiakat:
Hozzáférési pont neve / APN-cím : vitamax.internet.vodafone.net vagyvitamax.snet.vodafone.net
Felhasználó azonosító : nincs
Jelszó : nincs
DNS1 : 80.244.97.30
DNS2 : 80.244.96.1"
Ha A40-ed van így tudod beállítani: [Galaxy A40 interaktív segédlet az internet beállításához]
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
headhunter
addikt
"...vezetékes Vodafone Gigabit Net hálózat..."
Ez az országban hol elérhető?
-
zzola
titán
válasz headhunter #53294 üzenetére
Gondolom a UPC hálózatán.
-
Diák66
őstag
Sajnos a feltöltőkártyásoknak nem jár semmi. "Az akcióban meglepetésre nem jogosult Vodafone tarifacsomagok: Előre Fizető (feltöltőkártyás) tarifacsomagok, Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifák, Internet tarifacsomagok."
A link alatt meg részletezve van, ki mit kap. [link]
A tárgyi ajándék a teljesen korlátlan tarifacsomagokhoz jár. Én is 3 GB-ot kaptam 30 napra. -
simpley
őstag
válasz headhunter #53298 üzenetére
Feltöltősöknek nincs semmilyen ajàndék sajnos...
Happy Home-hoz lehet jár[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Szerintem a feltöltőkártyás és Vodafone–UPC közös ügyfelek kapnak tárgyi meglepetést. A Diák66 által megadott linken lévő pdf-ben ez olvasható (3.Tárgyimeglepetés).
"Korlátlan adatforgalmat tartalmazó Red tarifával rendelkező Vodafone előfizető, csak UPC előfizető vagy nem jogosult tarifacsomaggal rendelkező Vodafone–UPC közös ügyfelek egy tárgyi meglepetésre jogosultak."
A részletes leírás a meglepetés jogosultságára.
100 perc:
"Olyan lakossági havidíjas hangalapú tarifával rendelkező Vodafone előfizetők, amelyek nem tartalmaznak Vodafone hálózaton belüli korlátlan vagy korlátlan beszélgetést", "Olyan lakossági havidíjas hangalapú tarifával rendelkező Vodafone előfizetők, amelyek korlátlan Vodafone hálózaton belüli beszélgetést tartalmaznak"
3 GB:
"Olyan lakossági havidíjas hangalapú, korlátlan beszélgetést tartalmazó tarifával rendelkező Vodafone előfizetők, amelyekben nincs korlátlan adatforgalom"
Tárgyi meglepetés:
"Korlátlan adatforgalmat tartalmazó Red tarifával rendelkező Vodafone előfizetők, csak UPC előfizetők vagy a fentiek szerint nem jogosult tarifacsomaggal rendelkező Vodafone–UPC közös ügyfelek"
Itt szó sincs havidíjas tarifacsomagról. Viszont ez megint érdekes,
"Az akcióban meglepetésre nem jogosult Vodafone tarifacsomagok: Előre Fizető (feltöltőkártyás) tarifacsomagok, Kid Gyerekóra és Senior Okosóra tarifák, Internet tarifacsomagok.",
de itt is csak Vodafone ügyfél szerepel, nem közös.
Ez viszont érthetőbben fogalmaz ("Bővebben a meglepetésekről" link).
Ezek után ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy mi a valóság.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest