Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
sbazsi
veterán
Ez Te komolyan gondolod???
Kapott egy számlát. Kifizette.
Sok helyen láttuk már, hogy a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Küldenék nekik egy számlát a kifizetendő összegről, mármint amennyit követelnek, adminisztrációs és kezelési költség címszóval. (Utána kellett nézni miről van szó, a pénzt tárolni kellett, stb... )
Vagy keresnék valammi fejest, bemennék hozzá a pénzzel, letenném az asztalra, és kérném a számhordozást/szolgáltatás megszüntetését. -
sbazsi
veterán
Kérdem én ha Te befizeted a számlád és rájösz hogy 2 évig 1000ft többet fizettél.Hagynád?
Vagy vissza követelnéd?Hmmm?
Mármint hogy kijön 10eft-ról a számla, és 11-et fizetek be? esélytelen.
Ja hogy a szolgáltató túlszámláz? Még jó hogy utánamennék.
De ebben az esetben megintcsak a szolgáltató a hibás.
Tudod, egy boltban, ha ki van téve egy termék egy adott áron, akkor oda kell adja annyiért.
Tehát ha veszek valamit a Vodafone-nál, akkor számíthatok arra, hogy bármikor kapok egy fizetési felszólítást, mert rosszul volt beállítva a rendszerben valami?
Nem lenne korrektebb eljárás a saját alkalmazottain leverni a balhét, és inkább csöndben benyelni, mint veszteség, ahelyett, hogy a vevőkre terhelik?
Gondolom Juhy-éknak sokkal nagyobb megterhelést jelent az a 150eFt, mint a Vodának.
Ok, nyilván nem csak náluk fordult elő, de ha 2 évig nem hiányzott a pénz, akkor most hirtelen miért?
Tudod, ha kijön egy számla, amin 1000 Ft-tal több van, akkor azonnal reklamálok, nem várok két évet, és még 24 ilyen számlát... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
shev7
veterán
Tegnap este (~22 ora) meg reklamot is nyomattak, hogy elofizeteses csomaggal a v360 2k. Ezert is mentem fel a honlapjukra. Ott is volt az okt 1-ei arlista, ezert is remeltem, hogy a telefonnal a megjeloles, hogy az arak okt 01-ig ervenyesek csak eliras. (szoval az lol, hogy olyat reklamoznak, ami mar ''nem ervenyes'', mert bar tegnap este meg tenyleg tartott az akcio, de sajnos megvenni mar nem hiszem, hogy lett volna lehetosegem.) Az ''egynapos akciot'' meg javitottam, mert lattam, hogy szept 25 ota annyi a telo, csak sajnos nem tajekozodtam idoben.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
sbazsi
veterán
Írod: Irjanak rá plusz 1000ft minden honapban a számládra,igy ugyan ugy kapják vissza a lovét ahogy ök oda adták.
Juhy: mikor kozeledett ev vege akkor mar gondolkodtam rajta hogy valtok mert ha mar nem jar a -1000 forint akkor mar nem olyan tuti az elofizu
Tehát nem fog beleférni az, hogy számlánként +1000 (azon túl, hogy a kedvezményt sem kapja, tehát az eddigihez képest +2 számlánként)
És mintha ő is arra utalt volna, hogy az ottani Voda nem fog tudni segíteni neki...
Egyébként érdekelne, hogy ez jogilag hogyan működik!!!
Van itt valami jogász?
Adott egy szerződés, hogy 1 évre -1k havonta.
Letelik az egy év. Lehet-e szerződésmódosításnak tekinteni az első havi számlát, vagyishogy az akció meghosszabbítódik? -
Juhy
tag
az rendben van hogy levan irva!
de a masodik evi szamlakon is ugyanugy irta hogy -1000 kedvezmeny!!!!!!!!!
azert voltam ugy vele hogy lehet hosszabitottak az akciot!
nemgondoltam ra hogy mindenhol athuznak meg atb***nak ahol lehet!
ilyesmi volt netemmel is meg tavaly :S
igen be kellene mennem de mint mondtam nemnagyon erek ra max szombaton :S
valaki esetleg jogi tanacs? -
Juhy
tag
na azt nagyon megkoszonnem!!!
meg azt ha esetleg megtudnad mondani hogy mivel tovabbra is odairtak az engedmenyt az szamit e szerzodesmodosiatsnak!!!
a szamlamon mostis hoztak a -1000et!!!
ez LOL vazzzzzz ilyen nincs
ok ennyire hulyek vagy en?
a tartozast nem fizettem ki 2 honapja es meg nem sirtak erte!
de ha a szamlamat nem fizetem 3 napoig akkor mar kapom az sms-t
en ilyen stabil keszuleket szeretnek [link]
[A kevesebb több.
Csínján a smiley-kal és az írásjelekkel.
Köszönöm.
Viktor0610]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest