- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
w.miki #53893 üzenetére
Bónuszok általában rövidebb időre járnak, mint a hűség.
1 év esetén 10, 2-nél 22 hónapra.
Ezért érdemes, már 3 hónappal a hűség lejárta előtt keresni őket, és alkudozni velük.Ezt azert csinaljak, mert amikor a huseges szerzodes hatarozatlanba megy at, akkor a hatarozatlan szerzodes feltetelei nem lehet kedvezotlenebb a hatarozatlannal c. tortenet miatt a 11. es a 23. honapban ervenyes, kedvezmenyek nelkuli alapfeltetelekkel valik hatarozatlanna a szerzodes. Igy hiaba volt barmilyen jogalkotoi szandek, az ugyfel bele van kenyszeritve egy ujabb husegszerzodesbe, kulonben az eddigieknel tobbet fizethet.
Tehat ezen jogszabaly kijatszasa a fo (es talan egyetlen) cel. -
gabor9991
őstag
válasz
w.miki #53893 üzenetére
Bevitte délután a kinyomtatott telenoros flotta árlistát, megnézte az üzletben az ügyfeles annyit mondott rá, hogy szerinte nincs is ilyen flotta.
Ez után felhívta az ügyfélmegtartót aki megkérdezte miért akar telenoros flottára váltani erre elmondta a kollégám, hogy a jelenlegi csomagja 6000-ért irreálisan drága a telenoros flotta ajánlata talán még jobb is havi 3000 alatti áron.
Erre az ügyfélmegtartó 12 hónap hűséget kérve felajánlotta a kollégámnak az eddig használt csomagot 6000 helyett 2990-ért
Úgyhogy maradt. -
tobias40
veterán
válasz
4Grider #53895 üzenetére
Hivatásos Tűzoltók Független Szaksz (HTFSZ) a tarifa.
Tehát akkor a fogadott az ingyenes,az indított pedig hálózaton kívülivel számolódik?
Van a flottában ingyenes 100 perc hálózaton kívül,ez vonatkozik a külföldről (Korfuról) indítottra is?Úgy tudtam hogy az Eu-n belül uanazok a feltételek mintha itthon telefonálok a hálózaton belül.
-
tobias40
veterán
Korfun ha vagyok akkor ingyenesen hívok-fogadok hívást mivel EU-n belüli (Görögország)országhoz tartozik,ugye?
Vodafon előfizetés de ez nem fontos azt hiszem... -
w.miki
veterán
válasz
Harkovz #53885 üzenetére
Bónuszok általában rövidebb időre járnak, mint a hűség.
1 év esetén 10, 2-nél 22 hónapra.
Ezért érdemes, már 3 hónappal a hűség lejárta előtt keresni őket, és alkudozni velük.
De hivatkozz arra, hogy ezt neked nem mondták el, erről nem tájékoztattak annak idején, hallgassák vissza a beszélgetést, ha kell (nem fogják). Sokszor adnak kompenzációt.
Én is emailt írnák ez esetben, vagy hívnám őket, szerintem többre mész vele, mintha egy bolti eladóval vitatkoznál.(#53879) gabor9991 : ez érdekes, majd írd meg, mi történt aztán.
-
gabor9991
őstag
válasz
Harkovz #53885 üzenetére
Nekem is ügyfélmegtartós tarifám van, én is direkt rákérdeztem, hogy a hűség lejárata után kell-e újra kérnem a kialkudott kedvezményeket vagy nem?
Az volt a válasz, hogy nem kell, a hűség lejárata után nem fog változni semmi.
Mondjuk ez után rá fogok azért kérdezni újra.
Viszont a te esetedben ugye még nem telt le az 1 év így nyilván egy érvényes szerződés tartalmát egyoldalúan, számodra hátrányos módon és értesítés nélkül módosítani nem feltétlenül normális dolog, azért ezt beszéld majd át velünk holnap. -
Harkovz
aktív tag
Helló.Az asszony előfizetésén a hűség két nap múlva jár le.Egy éves volt.Ehhez képest a múlt havi számlán már nem vették figyelembe a hálózaton belüli korlátlan hívást és kiszámláztak 17 ezer forintot.Ügyfélmegtartótól kaptuk ezt a csomagot egy éve.Megvan a szerződés is abban is 2019.09.15.a hűségidő vége.Tehát ez előtt nem módosíthatják/szüntethetik meg a csomagot vagy a kedvezményeket nem?Sőt úgy tudom,hogy törvény tiltja már a hűség idő lejárta után az egyoldalú kedvezőtlen módosítást/emelést.Ügyfélszolgálatos szerint nekik van igazuk.Holnap bemegyünk egy boltba is.De ugye én tudom jól?
-
asdf_
veterán
válasz
FRENK1988 #53880 üzenetére
Kifizetni ki tudod, de ha fuggo volt a telefon, attol meg nem lesz fuggetlen, es amig a huseged le nem jar, nem is lesz. Sooooooot, ha a huseg lejarta utan elmegy a vevod a vodahoz fuggetleniteni, elhatjak a fenebe, mert csak neked fuggetlenitik ki majd, tehat ezugyben beutemezhettek egy randit mar elore.
-
FRENK1988
veterán
2 eves részletre hoztam ki de most szeretnem a fennmaradó összeget kifizetni.
-
gabor9991
őstag
válasz
#72445440 #53861 üzenetére
Kollégám volt bent egy üzletben de az ügyfélmegtartó már csak akkor tud ajánlatot adni, ha viszed a konkrét ajánlatot a konkurens szolgáltatótól.
Délután megy vissza viszi az amúgy nem publikus árlistát mit kapna a konkurens szolgáltatótól.
Kíváncsi leszek mi lesz a dologból -
Daffni2
addikt
válasz
FRENK1988 #53875 üzenetére
Hiába fizetnéd ki,akkor függetlenítheted,ha lejárt a hűség.Egyébként akkor lehetne kifizetni,teljes áron persze,ha bontanád a szerződést.(kedvezményes ár-lista ár különbözettel együtt)
Úgy tudom,a részletre vásároltat egyébként nem lehet kifizetni előre egy összegben. -
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Egy éve hoztam ki részletre egy Samsung A6 mobilt. Ezt szeretnem kifizetni es eladni.
A kérdes az, hogy ez a telefon független vagy csak akkor lesz az ha kifizettem?
Köszönöm a válaszokat -
törölt tag
Változatlan érdekes mostanában a hálózat. Nagyon sok a hívás megszakadás. A déli vasúton (Kelenföld-Siófok) számtalan helyen elmegy a 4g és a 3 is, ahol előtte volt jel. Csináltam egy tesztet Telekommal is, ott most is olyan hálózat mint előtte. Mi lehet vajon az oka? Lehet vidéken lecsavartak adókat a kedvezőbb adózás miatt? (tudtommal cellánként kell fizetni)
-
zeon.hu
nagyúr
Volte-t szerettem volna bekapcsoltatni, de az ügyfélszolga szerint nem lehet ezen a telefonon (Mi Max, 3).
Másnál viszont már kapcsolták be (telefon topikjában többeknek is), bár ezt hiába mondtam.
Mit tehetnék? -
polonic
félisten
válasz
radio100jozs #53865 üzenetére
Viszont úgy van az EU-s roaming szabályozás, ha nem tévedek, hogy a hívás indítása roaming helyzetben magyar számra nem lehet magasabb, mint az otthon használt díjak.
Ha 0 ft a flottán belül a hívás, akkor ebből kiindulva roaming során is annak kéne lennie.De amúgy igen, kérdezze meg a flotta kezelőjét.
-
radio100jozs
őstag
válasz
fireman123 #53864 üzenetére
Flotta kezelő tudja megmondani, mert ez egyedi megállapodás, és nincs általános válasz erre.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, 4 db előfizetéssel benne vagyok egy flottában, kérdésem, hogy a flottán belüli ingyenes beszélgetés csak Mo. területére érvényes, vagy a teljes EU-n belül is ingyenes? (pl. egyik teló Ausztriában, míg a másik Mo.-on van éppen)
-
gabor9991
őstag
válasz
Killing #53856 üzenetére
Nekem ezt mondta az ügyfélmegtartó ajánlattal kapcsolatban egy üzletben az ügyfélszolgálatos:
Azon a napon amikor már nincs hűséged, jelzed nekik, hogy van konkrét ajánlatod más szolgáltatónál ami a jelenleginél olcsóbb/jobb és ha nem kapsz hasonló ajánlatot felbontod a meglévő szerződést.
Ezt meghallgatják és eldöntik, hogy téged meg akarnak-e tartani.
Ha meg akarnak akkor kapsz valami egyedi ajánlatot, ha nem akarnak akkor hagynak átmenni a másik szolgáltatóhoz.
Ha telefont akarsz részletre, nincs ügyfélmegtartó ajánlat, mert téged a 24 hónapos hűségszerződés fog megtartani.
Meglévő hűség esetén nincs ügyfélmegtartó ajánlat, mert még köt a hűség, nem kell megtartani, mert nem tudsz menni csak kötbérfizetés után.
Nagyjából ennyi. -
Killing
addikt
Ügyfélmegtartó csoporttal hogy lehet kialkudni valami jó csomagot? Most Go L csomagom van olcsóbban mint listaáron + 19 ft / perc ha túllépem a 100 percet (egyébként 40 lenne). Januárig hűségem van, de ez nem zavarja őket mert pár hónapja a portfólió újításukkor megkerestek, de akkor nem volt aktuális.
Telefont szeretnék venni, de ezzel a csomaggal már nem lehet 2 éves hűséget vállalni, ha bent az üzletben alkudozok akkor megkeresnek vagy hogy megy ez?
-
radio100jozs
őstag
Nem mozogtam az utóbbi időben a Voda tarifáknál, így meglepett az új GO csomagok, és választékai, szerintem versenyképesek. Az meg külön, hogy a GO Talk az olcsóbb mint a RED LIVE, de minden ugyan úgy ingyen van EU-nál is, sőt ami meglepett az MMS is. Na nem mint ha használtam volna az elmúlt 10 évben. Egyedül a GO TALK és a RED LIVE között a kisebb net mennyiség, ami miatt olcsóbb árban. De ez az UPC-vel megoldható, mert ott kapok hozzá +2 GB-ot, így bőven sok ez a 3 GB is, főleg az UPC WiFree mellé, annyi helyen van wifi-m így is. Így meg 6.990-ért a GO TALK nekem tökéletes.
-
viktorhu
veterán
Én is beszélgettem az ügyfélmegtartóval. Elég jó opciókat kaptunk, de érdekesek a feltételek. Nagyon kemény listaárak vannak meghatározva, amire a hűség után vált át az ár, ha nem szerződök újra (ez már önmagában is érdekes), másrészt meg ebből számolják a hűségkedvezményt felmondás esetén (egy év hűséggel adták a kedvezményeket). (Nem panasz, csak érdekességképpen írtam.)
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest