Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bociusz #54197 üzenetére
Hát ez óriási...
És ezt most kinek és minek is indították el? Vagy el vagyok tévedve és Budapesten tömegével élnek emberek akik 400 ezret költenek egy telefonra?
Arról nem is beszélve, hogy normális a Voda? Ki fog ebbe azért beleinvesztálni egy fillért is, hogy a Vodafone szar árérték arányú (drága és kevés adatot tartalmaz) adatcsomagjait immár 5G hálózaton merítse ki percek alatt? Ennek kizárólag úgy lett volna bármi értelme, ha megtámogatják korrekt árú kvázi korlátlan adatcsomaggal.Ez így most nem több minthogy tudnak a sajtóban villogni hogy az övék a legnagyobb, de a haszna, értelme 0...
Továbbra is tartom, hogy a DIGI sokkal értelmesebben és hasznosabb célra használja fel jelenleg az 5G spektrumát.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
A voda a telefon törlesztőt nem a számlával egyben küldi ki? A vodafone appban csak a számlát látom, de a legelső részletem beérkezési ideje Október 30 a papír szerint amit bent kaptam készülékvásárlásnál.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Beniii06
addikt
válasz #71835392 #54202 üzenetére
Szerintem nem kell sokat várni és sorra fognak jönni kínából a megfizethető(bb) árú készülékek, igaz, jelenleg így sem kihasználható az ország 98%-ában, de biztosan gyorsabban fog terjedni, mint a 4G anno. Fogd fel úgy, hogy a RED-es előfizetők a béta teszterek.
"Got any other secret weapons?"
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Vodafone-nál online rendelés esetén van lehetőség kiválasztani a szállítás időpontját?
Melyik feltöltőkártyás csomagnál nincs havi díj? -
4Grider
nagyúr
válasz timelord1987 #54208 üzenetére
Azoknál nincs havidíj, amikben nincs adatkeret. Jelen pillanatban ez a Tuti+.
Senki nem tudja pontosan tartani a szállítási határidőket... -
csab2
veterán
válasz timelord1987 #54208 üzenetére
Nincs lehetőség időpont választásra.
Én hétfőn rendeltem telefont tőlük, ma kaptam meg.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Diák66
őstag
Emberek! Mit problémáztok? A RED csaomagokban 5-10 GB adatforgalom van + különböző PASS-ok, melyek egy-egy appnak korlátlan adatforgalmat biztosítanak , illetve az Infinity Pro tarifacsomag KORLÁTLAN! Nem értem a problémátokat......
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Ne haragudjatok nem értem.
Előfizetnék a Business Smart ra.
De az adatkeret ami 5gb az most eu-n belül ingyenes? Van ahol azt írják hogy megegyezik a belföldi tarifával tehát ingyen, majd alá van írva ez:
A Vodafone EU Roaming adatforgalom felhasználása után fizetendő felár bruttó 2,5 Ft/MEz rohadtul félrevezető.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
MyVodafone alkalmazással kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Hogyan lehet több számot hozzáadni egy fiókhoz? Pl. egy előfizetéses, és egy tuti csomagot lehet egy alkalmazáson belül kezelni? Vagy mindegyiknek külön okostelefon kell, másik fiókkal?
2. JóDolgok-ban nyert már valaki mást, mint adat opciót? Adatom van, szeretnék SMS-t nyerni, már 1 hónapja nyomkodom, de semmi mást nem ajánl fel. Mit lehet még nyerni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
szemesi69
addikt
válasz w.miki #54223 üzenetére
Nem emlékszem, hogy adtam hozzá a második előfizetésem, nekem is az ügyintéző mutatta meg az üzletben, de elfelejtettem, hogy kell, most néztem a sajátom, de nem emlékszem, hogy csináltam. Menj be valamelyik voda üzletbe, segíteni fognak. Nekem mikor mutatta a srác az üzletben a sajátját, egy csomó volt neki az alkalmazásban, többek között családtagé is, volt közte tuti is, tehát megoldható, de teljesen elfelejtettem sajnos.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
mcloud100
csendes tag
Sziasztok! A tesómnak van egy i8asa (Vodás). Nem működik rajta a 4G/Volte opció,ahogy bekapcsolja nincs szolgáltatás. Nem hiszem hogy egy i8 nem tudná ezt a szolgáltatást. Tényleg nem tudja vagy a voda trükközik? Akkor a teló menüjében miért lehet bekapcsolni?
"Most röhögöl, de szopni fogol"- Paulo Coelho
-
tomp
félisten
válasz telefonmágus #54229 üzenetére
VoLTE megy gond nélkül?
-
baloghgabor
aktív tag
Én meg azt imádom, amikor vidéken próbálom jelezni a hibát az ügyfélszolgálat ak, de sajnos nem érti mit szeretnék mondani. Hát, igen, néha még egy hanghívás is bonyolult feledat errefelé....
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #54238 üzenetére
Köszi, ezt néha eljátszom az ügyfélszolgalattal, miközben semmi hiba nincsen (szerintük), majd hirtelen még épületen belül is tudok telefonálni, sőt a net is olyan, mintha majdnem 5G is lenne. 😁
Ja és van olyan hely, ami a térképük szerint is fehér folt (pedig egy hatalmas tanyakozpont ÁSOTTHALOM, GÁTSOR, rengeteg lakoházzal!) Sajnos innen még arrébb lakom, ahol erdő is nehezíti a dolgot. Tudom...[ Szerkesztve ]
bégé
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #54240 üzenetére
Köszi, általában gyorsan megoldódik a hiba a bejelentés után. Csak egy idő után valahol ismét elkopik a jel sajnos. Szerencsére egy ideje már 4G is van a wifi-hez (ez a nagyobbik fajta, ami valóban meg is találja). De a telefonon sokszor EDGE van csak. (no, az 5G fanok szerintem már nem is emlékeznek erre, kb. mint a betárcsázós net anno, akkora élmény 😀).
Pl. egy ilyen?![ Szerkesztve ]
bégé
-
fanfunes
csendes tag
Sziasztok
Vettem online egy Red Live csak sim csomagot. Ma ki is hozta a futar, délelőtt. De nem tudom aktiválni. Maga a sim kártya fel se áll a voda hálózatra, csak segelyhivasok vannak, szóval a 1270-et nem tudom hívni. Email-be se kaptam aktivacios kódot. Ilyenkor mi van? Azt írták, hogy ha nem aktiválom Ők akkor is aktiváljak 2 napon belül. De ez normális vagy csak én sz*ptam be? Azért vicc ez a két nap 2019-Ben szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Nincs semmi ajánlott céges előfizetés?
-
vulnrea
aktív tag
válasz szemesi69 #54226 üzenetére
Én most már 5. napja kapcsoltattam be, viszont azt írja még mindig, hogy nem aktív a kártyámon a szolgáltatás.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
adam1400
tag
válasz telefonmágus #54229 üzenetére
speedtest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ambilight Light Box Strip kit. 5m/300 led !Új!
- Heusinkveld Sequential Shifter
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs