- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:32 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Semmi
Nincs a családba másik 5G-s mobil,így próbálni se tudok
Holnap utazok vissza németbe,majd figyelem útközben,hogy felcsatlakozik e valahol,vagy készülék gond van.
Nem tudom,majd a 2 hibajelentésre mikor válaszolnak,bár lassan jön majd a káosz megint,lesz ennél nagyobb bajuk is
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Igy is ugy is fizetem,az a resze vegul is tok8 csak hat….
Elsokorben az volt,mikor behoztak ezt,hogy nincs kulfoldon korlatlansag mindenki szepen megkapja a keretet,ez tavaly augusztusban volt,ha jol emlekszek.
Erre most derul ki,hogy megse ugy van,ahogy az le volt irva
-
Gubu0101
veterán
Jol kicsesztem magammal,hogy huseget hosszabitottam
Infinity pro-t mar nem engedte hanem a world+ t,eddig korlatlan voltam kulfoldon is,most mar csak 25Gb
Eddig nem mutatta mennyi roaming netem van,most mar megjelent annak is az elerheto kerete
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Samsung Z fold 3 van es kepes ra,mivel mashol mar csatlakozott 5G-re,kulfoldon is.Beleptem az ugyfelfiokba ott aktivalva van az 5G red infinity pro elofizum van.Probaltam
mar sim helyet is cserelni de nem valtozott.2 eves sim kartyam van,meg az se lenne oreg ehez,szerintem.
Szoktam merni speed testen az olyan ~74/30 Mbit-en mozog,az nem rossz sima 4G-n.4G lte az nincs.
De itt a terkep,meg fotot is tudok,hogy itt van nem meszi a torony,legvonalban sac .200m
-
Gubu0101
veterán
En kifelemenet mertem szlovak illetve nemet 5G halozatra,igaz Telekomos simel,de siman ment 250-400Mbit kozott a tempo.Jovoheten ranezek a vodara is
Irtam 2 napja a vodanak,hogy a csobehuzos terkepuk szerint van 5G lefedetseg itt nallunk,amugy meg semmi,hogy mikor lesz aktivalva,de semmi reakcio eddig.Jo lenne mar,ha 16k-t fizetek havonta lenne valami “hasznom” is belole,nem csak elveszenk,mint pl a roaming korlatlan netet
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Hat ez a vodas terkep ami az 5G lefedetseget mutatja,szerintem az elkovetkezendo 5 eves terv.Tegnap neztem ra a terkepre,itt a falunk teljes 5G lefedetsegel szerepel,ahoz kepest semmi.Kinezek az ablakon latom a torony tetejet,meg azt se mondhato,hogy meszi van,max 200m legvonalban.Ki tudja mikor kapcsoljak majd ra
Javareszt B3-as cellan van,neha fellep B20-ra par pillanatra. -
Gubu0101
veterán
Webes megrendeles mukszik mar?
Amugy lejart a husegem par honapja,azota meglepo modon mukodik rendesen a szamlazas,megkapom idoben,pntosan azt az osszeget nem irkal hulyeseget,hogy tulfizetesem van parnap mulva mar minuszban vagyok
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Van baj meg a vodanal
Multhonapban kikuldtek 2 havi szamlat,kifizettem.Tegnap elott raneztem,hogy hogyan allok,erre kiirt 26 ezer tulfizetest.Most megneztem,erre mar 1000 Ft van amit be kell fizetnem 26.-ig.Ki erti ezt
-
Gubu0101
veterán
Nekem is most okt.nov. szamlat egyben kuldtek,pedig kezdtem orulni,hogy eszheztertek
Gondolom jovohonapban megint duplaz.Oktoberben kifizettem a szeptemberit,normalisan most jonne egy csekk. -
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Nallad van a gond,mert en bongeszon is be vagyok lepve meg most appban is.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
En nem tudom mit csinal ez a vodafon,de elmehet a picsbe.Multhonapban kikuldte a szeptemberi szamlat,most meg oktober+novembert ugyan az a fizetesi hatarido csak 1 nap elteres van a ketto kozt
perkaljak 55 ezret most,mert ok ……….k
Na ezert is mennek a levesbe aprilisban 
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Az hianyzik az egyenletbol,hogy mi van ha mar reg kilett fizetve a telefon
Atol,hogy ilyen szamla van rola,meg nem azt jelenti,hogy fizetik.En is eladtam pl a tabletet,kb 3 honap mulva jarna le rola a reszlet,de mar reg kifizettem a hatralevo tartozas,az uj tulaj meg hasznalja boldogan. -
Gubu0101
veterán
Nem az az illeto hozta ki akitol vette,az elado is vette egy illetotol.En is szoktam ugy eladni,ha meguntam,hogy meg fizetem a reszletet,igaz bukos de ez van.En vagyok legalabb olyan becsuletes,hogy nem verem at a vevot.Itt se kell parazni,foleg,hogy mar tobb mint egy eves a telefon.
Meg kitudja,azota lehet reg ki lett fizetve es mar masik telefon lett kihozva. -
Gubu0101
veterán
Az elado is vette valakitol
Tul sok a para mar,kozel masfel eves telefon mar reg tiltott lenne,ha olyantol veszi akki ezzel bizniszel.Flotabol valo a keszulek,ott ketlem hogy megy a fekete kereskedelem aztan hagy tiltodjek. -
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Én is adtam már úgy el telefont,tabot.Bár én korrekt voltam és fizettem..Meg akinek van csöpp esze,az kifizeti,mert ha nem,akkor úgy is tiltásra kerül a tartozás,akár a fizetésből is.
-
Gubu0101
veterán
Most meglepodtem,megjott az ehavi szamlam es mar szerepel rajta a rezletfizetes,teljes osszeg,hany honap van meg hatra es a hatralevo tartozas
Meg 5 honap es pápá voda
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Most kivételesen,kellemeset csalódtam
Volt 34 ezer túlfizetésem,valószínű,még ez maradt a közel két éve befizetett forgalmielőlegből.
Pár napja kijött 28ezer,hogy fizessem be,túlfizetésből meg már csak 3500ft-ot írt.
Mérgelődtem is,hogy mért nem számolja le a túlfizetésből
Most beléptem,mondom kifizetem a számlát és már jóvá is lett írva
Úgy,hogy akinek túlfizetést ír,az ne kapkodja el,hogy befizeti a számlát,mert be lehet,de egy kis türelemmel a rendszer majd jóváírja.
Kivételesen ez egy pozitív hozzászólás

-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Ha mar ugyfelszolgalat.Vajon ha felhivom oket, tudnak infot adni, hogy mennyi van meg hatra a keszulek reszletbol
Legalabb szamlan vagy valamin vezetnek a torlesztest meg a fenmarado osszeget,de semmi…
Meg,ki lehet e fizetni a meg fen allo maradekot? -
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Nekem még tegnap 34 ezer túlfizetésem volt.Most nézem,most meg jött egy 27ezres befizetnivaló,meg van 5000 túlfizetésem
De várom már,hogy április legyen és mondom is le a vodát 
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Arol szolt a karbantartas,hogy ismet bekerult az appba a sebessegmeres
-
Gubu0101
veterán
Ma megint modosult a szamlam,eddig 30 ezer tulfizetesem volt,ma mar fel ment 34 ezerre
Hajra hajra
-
Gubu0101
veterán
Neked,nekem tulfizetest ir,szamla semmi
Meg a juliusi befizetest irja csak,telefon reszlet sehol azota se,nem tudom hany hetig fogjak huzogatni
-
Gubu0101
veterán
Azon agyalgattam,hogy megjelent nallam egy osszeg,hogy tulfizetesem van.Nem lehetseges,hogy azt mutatja amit anno befizettem forgalmi eloleget es meg ez az osszeg van hatra belole?
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Ami korlatozott adatot tartalmaz elofizetes azt szoktam elsonek felhasznalni,vegere hagyom az egyenlore korlatlan voda netet
Meg ott ahol vagyok nem is hasit a voda se a telekom,telenor a leggyorsabb (meglepo modon).
Netflix,hbo go,youtube,videa neha online filmek,nekem ezek zabaljak a keretet.Fixen csak nemetben. -
Gubu0101
veterán
Nekem 4 het alatt megy el ~60-70Gb es hasznalom rendesen,filmnezes stb Ha nem sok idore mesz,vigan eleg a 20.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Üzlet és Szolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- (téma lezárva)
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Windows Insider Program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest