Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
-
-
MODERÁTOR
-
Vangelis
félisten
válasz bohoc71 #18964 üzenetére
Tényleg elég horror.
Most nem nagyon akarja megtartani a voda az ügyfeleket
Én is gondolkodom, hogy felmondom a flottámat.. mert igazából nincs rá szükség.
vezetékesen ingyen beszélek. A cégesen is.. meg van egy tré mobilosom.
Voda ajánlott 10e ft kedvezményt ha megtartom még 2 évre a számom.... hát nem nagy gesztus nekem sem 13-14 év után.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
-
Z0C!
őstag
válasz bohoc71 #19636 üzenetére
Mennyé szépen fel Marketra, majd töltsd le a TelefonADÓ kalkulátort...
ott megnézheted mekkora adód lesz. a MAXIMUM 700ft lehet nálam azt jelenti, hogy lehet akár 3ft 50ft vagy 200ft az adóm is a telefonálásomtól függően.
Olvastál is a telefon adóról vagy csak úgy beszélsz a levegőbe?----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Vangelis
félisten
válasz bohoc71 #19640 üzenetére
Van most olyan csomag ami nem beszélhető le?
Anno nekem is volt olyan, hogy nem is hívtam senki pl a vodás számomról.
Ebben az esetben tényleg igazad volna. Mondjuk aki csak elérhetőség végett használja.
pl ha nagyinak otthon megvan az ezer éves vezetékes telefonja. Havi 1150ft Nem hív senkit.
Most rátennének neki még 889ft ot. (rossz példa mert lehet a T nem emel)Akkor már egyből 2000ft lenne a havidíja.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
addikt
válasz bohoc71 #19645 üzenetére
Itt a lehetőség, lehet szolgáltatót váltani magasabb díjjal, bizonytalan adó áthárítás terhe mellett.
A rosszabb körülményeket már nem is említem.Vangelis
De lehet most szerez annyi előfizetőt a T, hogy ki tudja gazdálkodni és ezért várnak ki.Erre is vonatkozik, miért szerezne több előfizetőt, hányan mennek majd át magasabb díjért a bizonytalanba?
Aki részletre vett készüléket, és nem kevesen vannak, majd jön a döbbenet, hogy bonthat ugyan következmények nélkül, de minő gyalázat a hátralékos részleteket ki kell előtte fizetni.
Aztán új telefont is kellhet venni, mert a jelenlegit nem tudja függetleníteni stb. még lehetne sorolni mit vállalna magára.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Vangelis
félisten
-
T0rnad0
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz bohoc71 #30934 üzenetére
Mennyi az idő mire kihozzák?
Itt is számíthat az hogy mikor volt utoljára vásárlás a Vodánál valamelyikőnk részéről? Vagy Sim esetén nincs ilyen csak ha telefont vennénk?porterocka: Vodást ingyen tudok hívni minden mást 150 egység erejéig (sms, hívás) lehet a havidíjból.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Sayuar
senior tag
válasz bohoc71 #35318 üzenetére
Nálam is eljátszották ezt: 48 óra van az ászfben, letelt, felhívtam őket. Technikai hiba. Jó. Másnap újra hívtam őket: technikai hiba... és ez ment napokon keresztül. Mikor már eltelt 168 óra (az ászfben vállalt 48 óra helyett) meguntam a kifogást. Ismét felhívtam a 1270-et. Közöltem velük, hogy az ászfben meghatározott 48 óra többszörösen letelt. Megint techniai hibát emlegettek. Erre jeleztem, hogy kötbér igénnyel élek. Érdekes módon, 10 perc múlva már a vitamaxos SIM volt az aktív...
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz bohoc71 #38405 üzenetére
Ha a második évben vagy, akkor az előfizu kedvezmények, de max 37.500 Ft + a készülék kedvezmény, de max 37.500, azaz összesen maximum 75.000 Ft./ előfizetés Nem hinném, hogy nagyon megéri, főleg, ha az egyiknél már alig van 2 havidíj, így még ha nem használod, akkor is olcsóbb az a két havidíj gondolom, mint kifizetni ennyi pénzt. Valamint szerintem ez az állításom az augusztusban lejáróra is igaz lehet.
-
TomPack
őstag
válasz bohoc71 #38661 üzenetére
Természetesen lészülék nélkül értem!
Nem tudom régen mekkora volt a kötbér, vagy Te milyen feltételekkel írtad anno alá, de most csak a hűségidős kedvezményt fizettetik ki idő előtti szerződésbontáskor aminek az összege értelemszerűen az első hónapban a legkisebb, a 23.-ik ban a legnagyobb. Nálad ehhez még hozzácsaphatták a telefon teljes árát is. De a kolléga ha jól értem amúgy is készülék nélkül vásárolna, és akkor így nem kéne személyesen bemennie, megvehetné a neten hűséggel és ha már nem kell akkor bemegy és visszavált Max-ra. -
törölt tag
válasz bohoc71 #41685 üzenetére
Tablet, tv, telefon, pc wifi vagy adatkapcsolat, applikáció, honlap nekem akkor is a 7 nap ingyen beszélgetést ajánlja fel.
Más, megjöttek az első heti adventi ajánlatok.( lehet benevezek egy Microsoft 650-re, nekem tetszik az amoled kijelző bár lehet a jövő héten meg a samu j5 2016 lesz akcióban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- STB+külső HDD help
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest