Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz terencehIII #34197 üzenetére
Le van írva részletesen. Nagy vonalakban úgy van ahogy írod, csak nem 60 hanem 365 napod van a következő feltöltésig.
Persze ha addig el nem fogy a pénz.Lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz fradi81 #34226 üzenetére
Jelenleg ezt írja a net+ csomag tájékoztatója:
Tudom-e használni a Vodafone+ csomagommal a VoIP szolgáltatást?
Igen, a Vodafone Net+ tarifacsomag internetbónusz adatmennyisége felhasználható VoIP szolgáltatások igénybevételére. A kereskedelmi forgalomban elérhető Zsebnet vagy a Zsebnethez vásárolt PluszAdat opciókkal is elérhetőek a VoIP szolgáltatások.Nekem úgy rémlik pár hete még nem így volt. Úgy emlékszem akkor is engedték, de csak akkor ha a 2gb-os zsebnetet rendelted hozzá.
-
gatto_
senior tag
Feltöltős esetében 5000, előfizetősnek 7000.
Problémás méretű kártya esetén lehet kibúvó:
"Ha nem kértél új típusú SIM-kártyát, de látod, hogy a régi típusú kártyád nem fér bele az új készülékedbe, akkor üzleteinkben van lehetőség díjmentesen SIM-kártyát méretre vágatni.
Kisebb SIM-kártyádat pedig egy adapter segítségével alakíthatod vissza nagyobb méretűre.
Ha a méretre vágás nem lehetséges, akkor díjmentesen van lehetőség SIM cserére mind lakossági, üzleti és kiemelt ügyfeleink számára."
-
-
gatto_
senior tag
Na már nekem is megjelent!
Mondjuk parádés, hogy pont ma reggel rendeltem meg egy 500 megás zsebnetet, amiből még semmi sem fogyott, és 30 nap múlva lejár. Buktam 2000-et viszont nyertem 3 gigát. -
gatto_
senior tag
válasz bihariszabi #36398 üzenetére
Nálam is. Pedig minden feltétel adott, a telefon tudja, a sim új, és Budapest frekventált helyén lakom, de nincs 4G. Szintén net+ csomag.
-
gatto_
senior tag
válasz bihariszabi #36400 üzenetére
Volt hetinet előfizetve, pár napja mondtam le, mikor feltöltöttem, és megkaptam az 500 mega bónuszt. Azzal sem volt 4G. Pedig az viszonylag új csomag.
-
gatto_
senior tag
Tegnap írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, hogy vitamaxosként mikor lesz elérhető a 4G hálózat. Pár óra múlva felhívtak, és azonnal aktiválták nekem. Gyorsak voltak.
-
gatto_
senior tag
Kezdődik....
-
gatto_
senior tag
Én is feltöltős vagyok. Mikor novemberben kijött ez a "minden előfizetőnek" dolog, akkor bementem a Lurdy házba lévő voda üzletbe, hogy hátha felgyorsíthatom az átállást. Kivártam a sorom, mondtam a fickónak, hogy szeretném ha aktiválná a 4G-t. Erre a válasz. "Minek az nekem?! Teljesen jó a 3G is."
Ennyiben maradtunk. Hazajöttem, felhívtam a 1270-et, azonnal aktiválták.[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
Nekem most adtak a 15 év hűségemért 5 giga ingyen netet 30 napra. Igazán kihúzhatták volna kicsit több időre, de azért így is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest