- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
válasz
Biluxzsolt #41652 üzenetére
Olvastam a cikket, de itt van a kezemben is. Akárhogy nézem, csak egy SIM megy bele.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kaller1 #11152 üzenetére
Szombati visszaigazoló mail:
A házhozszállítást a Sprinter Futárszolgálat Kft. végzi munkanapokon, 8:00 és 19:00 óra között. Amikor a küldeményt átadjuk kézbesítésre, az átadás napján a futárszolgálat e-mailben értesítőt küld a kiszállítás várható időpontjáról.
Vodafone GYIK:
A futárszolgálat elsőként megkísérli kiszállítani a csomagot az általad megadott címre, és ha ekkor nem jár sikerrel, felveszi veled a kapcsolatot a megadott értesítési telefonszámon, hogy megbeszéljetek egy számodra megfelelő időpontot.
Úgy látom a Spriner-nél nem divat előre telefonozni.
Bár engem leginkább az aggaszt, hogy igazán visszahívhattak volna tegnap(előtt), vagy minimum küldhettek volna egy mailt, hogy "hitelbírálat elfogadva, a csomagot a következő munkanapon adjuk át a futárnak" vagy ilyesmi.
Én meg egész addig nem tudom szervezni a napom, amíg nem kapok reggel mailt a futártól, ha kapok...
-
-
Üdv!
Szombaton rendeltem az Online Shop-ból és másnap hívtak a hitelképesség-vizsgálat miatt. A végén azt mondta a kolléga, hogy ha elfogadják a hitelbírálatot, 2-3 munkanapon belül szállítják. Arról semmit nem mondott viszont, hogy mi van ha nem fogadják el.
Mondjuk van 5 Vodás előfizu a nevemen amit rendesen fizetek, szóval gondolom csak nem lesz gond.
De mivel még nem kaptam azóta emailt a sprintertől a csomaggal kapcsolatban (ez alapján ma már nem kézbesítik), sem a Vodától a rendeléssel kapcsolatban, nem tudom mire számítsak.
Jó lenne tudni előre, hogy hogy szervezzem a napomat.
Ha visszautasítják a hitelbírálat miatt az egészet, arról hogy/mikor értesítenek?
Ezt a három kimenetet látom valószínűnek:
- holnap szállítják (nincs visszajelzés a hitelbírálatról?)
- hitelbírálat bukta (még nem értesítettek??)
- technikai gond adódott a Vodánál (el tudom képzelni...)Tipp?
Üdv:
Rhino666
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest