Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz rob210 #78469 üzenetére

    Pontosítok: Vannak jó ledek, de itthon 98%ban a szarok vannak, és a (közepesen)jók rohadt drágák általában. Néha van pár üdítő kivétel (pl a filamentes W5W amit a C3-ba használok), de a két szállítmányból az első fasza volt, a második már derengett.

    -A 6-7000kelvines ledek bizony a 3000es izzó helyett lilásba viszik a színt sokszor, érdemesebb melegfehéret venni, vagy pirosat.
    -A legtöbb ledizzó nem a foncsort használja, azaz nem a foglalat felé visszafelé veri a fényt, hanem direktbe szórja főként, amivel jóval kevésbé látható messziről!

    szerk: Unix/Bárdi/Láng és többinél a legszarabb kínai van olasznak csomagolva. Fullrandom böknek rá hogy mit vesznek fel a kínálatba, normálisat még nem láttam egy darabot se közölük, de lehet hogy van...

    Képekben:
    alt="" title="" alt="" title=""

    rob: Filamentesek beférnek, de nagyon kevésben van elég nagy ellenállás indexhez. De 2in1 megoldásként ez is érdekes lehet, a valóságban jók szoktak lenni a switchback (index és menetjelző) cuccok, ha ez elég alapnak is tűnik.

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés