Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29001) SocketA válasza SZATA (#28999) üzenetére


SocketA
aktív tag

SZATA Bocsanat az elirasert, tenyleg szarvas hiba! Koszi, hogy szoltal! Szeretnek feltenni kepet belterrol, de meg nincs, mivel tegnap este dontottuk el, hogy megprobaljuk eladni a kocsit. Azonban mar igy is van ra ket erdeklodo.

(#29000) Ck. Teljesen igazad van! En tudom jol, hogy nem bombabiztos ez a kocsi sem. Ha arra vagynek, vennek egy unalmas Nissant vagy Toyotat.
De: en Roniket nagyon megszerettem, nagyon sajnalom eladni, viszont vele is azert voltak gondok boven, amit persze nem feltetlenul banok, mert nagyon sok mindent tanultam.
Viszont ha mar ennyit torodunk egy kocsival, ennyi penzt aldozunk ra, akkor az legyen egy olyan kocsit, amibe tenyleg szerelmes vagyok. Mar pedig az E46-ra nagyon regota vagyodom. Tobbszor mar lemondtam rola, hogy "Oreg kocsi mar, ami meg jo allapotu, az meg draga". Most talaltam egy rozsdamenteset, ami nagyon tetszik.
Persze meg egy probakort sem mentem vele, es szerelonel sem voltunk, de sztem jo kis kocsi lesz ez.

Iden lesz az eskuvom. Menyasszonyom megengedte, sot mostmar neki is tetszik nagyon. En jo befektetesnek tartom ezt a kocsit: 1-2 evig hasznaljuk, kieljuk benne fiatalsagunk utolso napjait, aztan meg atcsereljuk egy csaladi kocsira (Ford focus kombi, Skoda Oktavia, Picasso C4, ... esetleg egy Renault)

Es nagyon alatamasztja az elobbi allitasomat az is, hogy itt van egy a masfel eve vasarolt kocsi, amire rakoltottem par szazezret, tenyleg minden apro hulyeseget megcsinaltam rajta, es igy is alig er valamit...

De amugy szeretem Ronit is nagyon. Ha nem megy el, nem lesz BMW akkor sem leszek elkeseredve ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.