- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacko0123 #45144 üzenetére
Nem egészen értem, mire gondolsz, de ha jól értem, ez a szerződésnek azon rendelkezése, miszerint a két év letelte után határozatlan idejű lesz a szerződésed, és ha időkőzben lezárásra kerülne a tarifa, akkor a levélben szerepelni fog a további igénybevétel feltétele.
-
kicsihp
csendes tag
válasz
lacko0123 #44841 üzenetére
Azt írja, hogy ez a router van hozzá. https://www.telenor.hu/hipernet-guru/blog/minden-ami-mobil/huawei-mobile-wifi-teszt
Tehát ha nem tévedek akkor simán magammal vihettem a táskámban és úgy rácsatlakozhatók pl telefonról, persze ahhoz előbb be kell kapcsolni a Mifi-t. Az, hogy normál simes az még jó is, mert ha több napig nem vagyok otthon akkor át tudnám könnyen tenni a dual simes telefonomba. A mostani vodást is úgy használom mifin keresztül, vagy néha átteszem a telefonba) A mifire meg több eszközzel rá lehet csatlakozni, vagy telefon esetén a wifi-hospoton keresztül tudom megosztani a netet)
A 100 gb + 100 gb elég soknak hangzik, hogy eddig havi szinten megvoltam 20gb alatt. De így lehet a youtube-n is lógni meg live stream-et is nézni.
Maga az Apple TV-t könnyű volt beállítani? Ugye csak kábellel kell csatlakoztatnia TV-hez? Adnak hozzá HDMI kábelt?
-
radio100jozs
őstag
válasz
lacko0123 #44841 üzenetére
Bár nem az RTL klub, de ez is benne van a MyTV közszolgálati csomagban akció keretében:
1.8. MyTV Közszolgálati csomag akció
A Telenor az akció időtartama alatt az Izaura, a FEM3 és a Zenebutik csatornákat
valamennyi MyTV Közszolgálati csomagot igénybe vevő Előfizető számára díjmentesen és
automatikusan elérhetővé teszi.
Az akció 2016. november 7-étől visszavonásig érvényes. -
radio100jozs
őstag
válasz
lacko0123 #44843 üzenetére
A Telenornál az a számlázási gyakorlat, hogy amikor aktiválód a kártyát, akkor besorolnak az első számlázási ciklusba, és akkor számláznak is. Valszeg neked 2 napot számláztak ki, és ezt követően lesz majd 1 havi díj a következő ciklus végén.
Nekem pl. 01.27-én aktiválták, és pont 01.27.-e lett a számlázási ciklusom, így kaptam is egy napról számlát. De a következő számla már 01.28-02.27-ig tart, ez lesz a rendes havi ciklus.
-
radio100jozs
őstag
válasz
lacko0123 #44593 üzenetére
Igen, annyi a havidíj, ami a honlapon van, most 2 év hűséggel, e-komfort csomagban még 20% kedvezmény is van.
Az adatforgalmat nem a routeren kell nézni, hanem a MyTelenorban (honlap, vagy applikáció), és igen, nem számolja az adatforgalmat a MyTV, és a HBO GO nézés sem. Én 2490-ért rendeltem be hűség nélkül a MyTV közszolgálati csomagot a HBO GO-val, és még 920-ért az esti +100 GB-ot, így bele is fértem a 3500-as Hipernet Home L havi keretbe. A HBO Go volt az érdekes, a közszolga csatornák nem érdekelnek, viszont tudom online nézni a HBO műsorát, illetve a videótárból nézni a filmeket is.
+ kérhető már adatmegosztó sim is, így még plusz eszközben is használhatod a Home csomag adatkeretét, plusz ami benne van opciók. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nioh 2 (PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest