Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Üdv,
Azt szeretném kérdezni, hogy a Yettelnél ha több előfizetés van akkor nincs némi százalék kedvezmeny az előfizukra? Vagy csak a kombináltaknál van? Konkréten három Yettel Start netről lenne szó. Egy néven szerepel. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Nagyjából egy óra körül Yettel boltban vásároltam okosórát 12 havi törlesztőre, kiszálkítással mivel nem volt nekik készleten. Ügyintéző azt mondta, hogy a holnapi dátumot is ki kehet jelölni kiszállításra. Még semmi visszajelzés nem érkezett, sem email, sem sms. Saját fiók alatt sincs még a részletre vásárolt készülékek közt.
Ez így rendben van? -
atosan
veterán
Itt is aktív volt 😔😔
[link] -
atosan
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Telefon, chrome. Most próbáltam Mi böngészőből is, de semmi. Úgy sem, hogy belépek Yettel fiókkal.
-
atosan
veterán
Üdv,
Hány nappal előre lehet időpontot foglalni boltba? Ötödikére szeretnék, kiválasztom a napot, órát, megadom a telszámot, de semmi nem történik. Nem kapom meg az sms-t, kilépek, újra próbálkozom és szabad az az időpont. Tehát nem foglalja le. -
atosan
veterán
Üdv,
Azt meg lehet valahogy érdeklődni, hogy melyik boltban van készleten iPhone 11? Már ha van egyáltalán. -
atosan
veterán
Sziasztok,
iPhone 11 topikban kaptam az infót, hogy a Yettelnél vásárolt készülék függő. Két különböző sim-el használnám. Előfizetésre lenne, részletre. Mi a módja a függetlenítésnek? -
atosan
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Boltban vettem új előfizetésre telefont. Mivel nem volt ott készleten, futár hozza. Megegyeztünk, hogy a helyi póstán marad. Most szeretném aktiválni az új kártyát. Keresőbe beír: Yettel sim aktiválás. Hát nem megy, hiába ütöm be a telefon számot és a sim sorozatszámát, hibára fut. Meg kell várnom míg a pósta visszaigazolja a Yettelnek, hogy átvettem? -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, ügyfélszintű my telenor regisztrációt hogyan viszem végbe? Elektronikus számlázású vagyok.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Lenne egy lüke kérdésem. Telenornál részletre vásárolt telefon garancia jegyét és a számlát hol tudom letölteni? Emailt már átböngésztem, de nem találom sehol. -
atosan
veterán
válasz
Uagen Zlepe
üzenetére
Köszi az infót! Holnap nem dolgozok, szerintem hívom őket én is.
-
atosan
veterán
Köszi mindenkinek a választ!
-
atosan
veterán
Üdv,
Rég nem hosszabbítottam hűséget a Telenornál, nem vagyok képben. E hónap közepén kihoztam egy készüléket. Míg a hölgy a boltban pötyögte a pötyögni valót, rákérdeztem, hogy okosórák is vannak? Azt mondta lehet még az előfizetésemre részletre is. Siettem, nem akartam belemenni. Ezt pontosan hogy értsem? Telefont részletre hoztam. Ugyan arra az előfizetésre még mehetne egy okosóra részletre? -
atosan
veterán
Két számom van, egyiket átváltottam kártyásra hogy majd számhordozok. Másik szolgáltatónál folyamat elindul majd leáll nem egyező adatok végett. Vissza a Telenor bótba, nézzük már meg mi van. Hát egy évvel idősebbnek tüntettek fel, meg a házszám sem passzolt. Kérdi a srác, hát ezt meg ki csinálta, mondom Te, azt mondja biztos nem. Ja, akkor bocsi, én tévedtem. Telefonos üfszolgálaton nem tudom magam a megadott jelszóval azonosíttani, pedig ugyan az mint amíg számlás volt a szám. Szerintem azt is elcseszte. Második számhordozási kísérlet sem valósult meg, szintén nem egyező adatok végett. 10 évig voltam teljesen elégedett Telenoros nem kis havi összegekkel, de amit az utóbbi másfél évben csináltak velem, inkább lelépek.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Van 2 számom a Telenornál, egyéni vállalkozói. Az egyiket egy hónapja átváltottam feltöltőkártyásra, lakossági. Azt át szeretném vinni a konkurenciához. Most kaptam sms-t, hogy a jelenlegi szolgáltatóm (Telenor) elutasította a számhordozást. Egy kártyás számnál mi lehet a gond? -
atosan
veterán
Hali,
Kisvállalkozói Helló Telenor data startról lehet váltani ugyen ezen lakossági kombinációra? Személyesen, tel. Üf-ön? Mi lehet akadály? Mindkét szám a nevemen van.
Segítséget előre is köszi
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem, köszi
Ezt jó tudni. -
atosan
veterán
Csak tapasztalatot tudok, szakmait nem. Tavasszal váltottam Helló Datára, 2018 januárig van hűség LG G3, M-es kategóriás csomaggal. Semmi gond nem volt az átálással, a hűség végéig pluszban havi 1500 forinttal fizetek többet. Ezt gondolom az alapján állapítják meg milyen telefon és csomag hűség van.
Ehh, megelőztek. Ezek szerint akkor egy fix összeg megy rá, nem függ a teló vagy előfizetés fajtájától. -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat, valahogy átsiklottam felette. Köszi!
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Telekom topikba bekukkantottam, ott már bőszen megy a függetlenítés. Ami megfogott, hogy, hogy náluk hűség alatt is ingyenes a függetlenítés. Itt is így lesz, vagy még nem tudni? -
atosan
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nálam ennyi. Ez nagyon személyre szabott, az üfsz tudja pontosan megmondani nálad mennyi lenne. Nekem megérte, két szám van a nevemen, azóta kevesebbre jövök ki, mióta átváltottam.
-
atosan
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Lesz, a letölthető árlistában már benne van, mint hamarosan.
-
atosan
veterán
Most néztem a Hello data árlistát. Hamarosan lesz Xiaomi Redmi Note 4 a Telenornál.

-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Meg van a bibi. Hiába vettem 2015 jan 6-án mindkét számra a készüléket (már jogosult vagyok vásárolni), valami oknál fogva csak február 6-án indult a tarifa hűség anno. Tehát az évek utáni kedvezményre még várnom kell egy hónapot. Akkoriban valamit kavartak a Mybusiness tarifákkal, valószinű azért. Ez az ügyintéző rendesen belenézett.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, az már eltelt.
Köszi az eddigi infót
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsi, azt lehagytam hogy kisvállalkozói az előfizu, két számmal, összesen havi 25 ezer Ft amit fizetek. Akkor jól értem, hogy járna?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Nos, adott egy Hello data start, még hűségidő alatt váltottam. Már jogosult vagyok teló vásárlásra, viszont ha belépek a bónusz program semmit nem mutat. Hívtam a 1220-at, azt mondta az ügyintéző, hogy semmi kedvezmény nem jár. KB 2 hónapja szintén a 1220-on egy másik ügyintéző pont az ellenkezőjét mondta. Akkor hogy van ez?
Értem hogy nincs hűség, nincs kedvezmény. Két évente teló váltáskor az adott előfizetés listaárából még egy 10ezres mindig lement az itt töltött évek és befizetett számlák után. Akkor most ugrott a 600 év itt töltött idő, ezt a Hello datánál figyelmen kívül hagyják? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Gondolom még a bennfentesek sem tudják mikor lesz a Telenornál LG Q6. Megjelenéskor valahol olvastam (már nem emlékszem hol), hogy a másik két szolgáltatónál szeptemberben lesz elérhető, ami úgy is lett. Telenort októberre írták. -
atosan
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nekem nincs akkora forgalmam, mint fentebb írták, de otthon se állítom át wifire, mert vannak olyan helyek, ahol gyorsabb a mobilnet mint a vezetékes. Optika kevesebb helyen nincs, mint van.
-
atosan
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Hűség alatt váltottam hello datára, januárig megy az 5990-re 1500 forint a hűség végett. Semmi mást nem látok pluszban a számlámon. Nekem megérte, az előfizu 6490 volt 500 mega nettel, ami már kevés volt, így havonta ezernemtommennyi forintért ment rá +1 giga. Összegben ugyan ott vagyok.
-
atosan
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Ebben valóban lehetne rugalmasabb a Telenor. Nekem a tv, internet, vezetékes teló (ez jár a nethez) magentáéknál van. Vettem tőlük tv-t tavaly, előtte tabletet amiből maradt még három részlet. Mondom a maradékot egyben kifizetem és és jöhet egy laptop. Aszongya az üf, hogy hiába fizettem ki, a megadott szolgáltatásra két év letelte után lehet új készülék, de semmi gond, a telefonon nincs semmi, arra rádobjuk a laptopot. Akkor dobjuk és ennyi. Ezt a példát követhetnék.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is Hello data van, volt még hűségem, ami januárban járt volna le, ezért xy forintal magasabb összeget fizetek. Üf azt mondta még mikor váltottam, hogy ugyan úgy 19 hónap után vehetek telót ( hamarabb is +25ezerért), amit szoktam kapni kedvezményt meg marad Hello datánál is. Mindenképp van előleg, az árlistán felü, vagy számít az itt töltött 10 év? Vagy még nincsenek ilyen tapasztalatok?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Kb egy hónapja váltottam MyBusiness All-in M csomagról Hello Data startra (szintén kisvállalkozói). Eddig bármit szerettem volna beállítani/engedélyezni az előfizetéshez (cégen belül 0ft, emeltdíjas szolgáltatások engedélyezése/tiltása, meg ilyenek), minden ment a webes felületen. Most viszont nem találom a cégen belül 0Ft opciót. Az lehet, hogy nincs ehhez az előfizetéshez ilyen opció? 2 számról van szó. Persze most a 1220-at hiába hívom, nincs szabad vonal. -
atosan
veterán
Sziasztok,
A lottót mindig az egyenleg terhére szoktam feladni, évek óta így csinálom, de ma nem megy, nem sikerül az összeget kiegyenlíteni. Számlás, az erre szánt egyenlegből még van bőven. Tapasztalta más is? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Online rendeltem 0 forintos simet. Aktiválással kapcsolatban mi a teendő? Megkapják a kézbesítési bizonylatot és aktiválják, vagy nekem kell? -
atosan
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Most kivétel a Honor 8, topikban írták, hogy a Telenoros is független

-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi

-
atosan
veterán
Rendeltem ingyen sim kártyát a neten, ma meghozták. Papiron az áll hogy semmit nem kell tennem, általában 24 órán nelül aktiválódik. Tabletben van, mondjuk holnap indítsam újra? Vagy kapok sms-t ha aktiválódik a kártya?
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lg G3 6.0 okés.
-
atosan
veterán
Szia,
Pont ezzel kapcsolatban akartam itt kérdezni. Nálam az évek óta használt névvel/jelszóval nem tudok belépni, sem my telenor app, sem böngésző, sem pc-n nem megy. Azt írja rossz felhasználónév vagy jelszó. Ezek szerint nem vagyok egyedül, valamit bütykölnek, gondolom. -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értve, köszönöm

-
atosan
veterán
Itt akkor most mi a szitu? Jár nekem plusz költséggel az egész Mytv?
-
atosan
veterán
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

-
atosan
veterán
Sziasztok,
Van két előfizetésem, mindkettőre lett véve kb másfél éve telefon, de az egyikre nem kértem tarifa hűséget, mert hátha lejjebb szeretnék módosíttani. Én úgy tudtam, hogy ha van hűség a tarifára is, akkor lejjebb nem változtathatok, max magasabb tarifára. Ha a tarifára nem kérem a hűséget, akkor bármikor válthatok lejjebb is. Most szerettem volna alacsonyabb tarifát, gondoltam 1220-on intézem, a hölgy közli (háttérben kis tanácskozás után) hogy nem lehet, mivel a telefonra vállaltam 2 év hűséget. Mondom arra igen, de a tarifára nem, azért is volt drágább a teló. Most akkor hogy van ez? Ha tényleg nem válthatok alacsonyabb tarifára tarifa hűség nélkül, akkor minek a tarifahűség? Nekem nem logikus. -
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Gondolom azt sehol nem fogom megtudni, hogy Komáromban lesz e Telenor bolt vagy viszonteladó. Ma szerettem volna bemenni ezt azt intézni, erre leltároznak, mert megszünik. Ha nem lesz, akkor a legközelebbi is 40 km
-
atosan
veterán
Jé, és tényleg
Ács, beltérben megy az LTE, Lg F60 -
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hopp, még valami. Mivel az új telóm micro simes, cserélték ilyenre a kártyát. Ennek kéne vinnie a 4g-ét, vagy megint kártya csere, külsőleg ez megállapítható?
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztató, majd holnap bebizonyosodik

-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó hír, köszi, most lett 4g képes telóm, itt nálunk nincs még, de amerre leggyakrabban járok, arra van a térkép szerint. Remélem nem a kivételekhez tartozik a tarifám

-
atosan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma