Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Idővel igen.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Eleve nem használhatnád a dolgozói csomagot ha a cég megszűnt, így nem az ATR-ek beszántása miatt aggódnék a helyedben.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezen ráérsz akkor gondolkodni, amikor érkezik a számlalevél, hogy 60 nap múlva kivezetik a díjcsomagod. Mostanában elég kicsi rá az esély.
-
EA's hit
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne tervben ilyen, de igazából nem tudom, passz.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Még nem láttam ilyet, gondolom az ügyfélszolgálat sem, így logikus, hogy elkérik az újabb kártyacseréért a pénzt...
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem ezért nem küldték ki anno a telefont, mert az oldal írja, hogy lépj be, ha van fiókod, de kártyás csomagot úgy nem tudsz venni.
Vegyél bejelentkezés nélkül ahogy javasolják. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Rendeld új kártyás csomaggal, ne a régihez.
-
TODI1111
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Rendeld meg anélkül, hogy belépnél a fiókodba.
-
yanna
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mi a francokat nem produkál ez az "intelligens" szöveg bevitel... Rágugliztam a "csinag"-ra, de semmi.
-
FistXL
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Csak publikus csomagoknak van, a flotta pedig nem az.
-
FistXL
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szolgáltatások -> ajánlataim
-
bedibazsa
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
igen
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Töröld a számot a fiókból, majd vedd fel újra.
Ha így sem jó, akkor keress fel egy üzletet. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Akkor nem ügyfélszintű a jelszavad.
Most kipróbáltam ismét, a számaim ügyfélszinten vannak regisztrálva, a szám kiválasztása után látom az elektronikus dokumentumokat.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha ügyfélszinten regisztráltál, akkor a számod kiválasztása után tudod megnézni a dokumentunot.
Ha a "Kiválaszt" gomb után nem látod a dokumentumot, akkor kártyaszinten került hozzáadásra a számod. Ez esetben létre kell hozz egy ügyfélszintű jelszót (boltban van erre lehetőséged és talán a 1220-on), majd ezzel a kóddal újra hozzá kell add a számod a fiókhoz. -
hunluigi
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Igen, így sem számít bele a forgalomba.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ahhoz sztem nem is fog. Nekem a telóban van egy flottás, ami a netet adja, meg egy feltöltős a telefonáláshoz, MyMinute csomagban. Erre a feltöltősre nem jött még SMS. Bár, szívesen átruháznám az 1GB -omat arra, akinek nagyobb szüksége lenne rá.

-
darvinya
titán
válasz
bollokcs80
üzenetére
És pont itt a gond.
-
darvinya
titán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Sajnos GSM-es telefon, így előfizetői papírok nincsenek hozzá.
Ez szerinted mennyire hivatalos ebben a formában, hogy van egy GSM.blokk, azt semmi.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
A hivatalos út valóban a tulajt írja/kéri, ha a kolléga ettől eltért, az hiba.
Szerencsétek volt. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szerintem app hiba.
Nálam is ezt mutatja.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezek a 15-30% kedvezmények is kedvezmények, sokan egy gombbért aláírnak éveket.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Megtehetik, ha a havidíj - az ÁSZF-ben szereplő listaárhoz képest - kedvezményt tartalmaz.
-
namenlos
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Pedig még emlékszem a reklámjukra: „Szóval korlátok? Tényleg? 2017-ben?”
-
zseko
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én nem látok semmi újat még.

Víktor0610, hát, most nem vagyok hajlandó több száz oldalt átelemezni...
-
jociolaszi
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
igen én sem kaptam meg
-
D5
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi, írtam levelet a szolgáltatónak, megírom majd a választ ide is.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha nincs hűség (mert pl. lejárt), akkor "magától" visszaáll az olcsóbb havidíj.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Legyen málad meghatalmazás ÉS a garancialevél/számla.
-
whiskeys
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Felénk ilyet nem mérnél.....
-
gabor9991
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem?
Optikáról már hallottál?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Tegnap este 18-19 óra közt Ismerős Huawei p9 lite 2016 tipusú telefonján kb 3-5 mp után egyszerüen "kidobta" a mytelenor app, nem ANR volt.
Hiába raktam újra vagy töröltem az adatait.
Nekem akkor jó volt.
Nem tudom azóta megjavult-e.
-
mcdennis
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Akkor a 1220on állitottad be!? Mikor melyik menüpontra kell menni? Úgy értem mikor melyik billentyűt kell nyomni?
-
jociolaszi
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szintén 2perc volt blue s blue m és csak a jelszó kell.
Mind a két előfizetésre. Én is 18éve vagyok vagyunk feleségemmel telenorosak soha nem volt gondom velük. -
thomas77
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az a baj, hogy az eredmény nagyban függ a készüléktől is. Én 4X-el használom, tegnap délután áttettem az S7-esembe. Így sokkal jobb eredményeket tudok mérni a 4G+ területeken kívül is.
Amúgy itt egy reggeli mérés is: http://www.speedtest.net/my-result/a/3977701406
Ezek elég jó eredmények. Egy még újabb, még jobb készülékkel biztos még jobban hasítana... -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én tegnap este 30/40-et mértem.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az ajánlat részletei:
A Telenor Blue Dupla Adat szolgáltatás díjmentesen igénybe vehető, új és meglévő ügyfeleink számára is.
Az adott kiegészítő mobilnet csomag az akció időtartama alatt bármikor megrendelhető, de külön nem lemondható.
Meglévő előfizetőként az akció időtartama alatt kezdeményezheted a tarifa módosítását, előfizetői szerződésed átírását, illetve készüléket vásárolhatsz, a kiegészítő szolgáltatást automatikusan aktiváljuk, egyéb esetekben a szolgáltatás külön megrendelése szükséges. További információkért és kiemelt ajánlatokért látogass el Telenor üzleteinkbe!
A kiegészítő mobilnet megrendelésekor a tört számlázási időszak esetén a szolgáltatáscsomagban foglalt adatmennyiség a tört időszakban is teljes mértékben felhasználható.
A kiegészítő mobilnet foglalt adatmennyiség felhasználását követően az ÁSZF 1/A. melléklet „Számlás díjszabás” II.1.1 pontjában foglaltak irányadóak.
Az adott számlázási ciklusban fel nem használt adatmennyiség nem vihető át a következő számlázási időszakra.
Ha az előfizető az akció időtartama alatt módosítja tarifáját, akkor a kiegészítő adatcsomag az új tarifájához igazodik.
Az akció lejártát követően, ha az előfizető módosítja a tarifáját, előfizetői szerződése átírásra kerül, készüléket vásárol, akkor a szolgáltatás igénybevétele megszűnik, és az adott tarifacsomagra az ÁSZF 1/A. mellékletének „Számlás díjszabás” II.1.1 pontjában meghatározott adatmennyiség lesz a továbbiakban irányadó. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Tessék visszaolvasni!
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Újra hozzá kell add a fiókodhoz, hogy ismét lásd az adatokat.
-
snooze
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nagyon ugy néz ki,hogy számlás csomagra váltottál adategyeztetés helyett.1220-on kellene érdeklödni,hogy mi is ez pontosan!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezt a "legózós" tarifarendszert 1,5 éve vezette ki a Telenor. Nem valószínű, hogy a közeljövőben visszahozzák.
Talán majd akkor, ha az új tulaj elkezd előfizetőket érintő változásokat bevezetni. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Már volt.
Nem igazán volt rá kereslet. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem tudok róla. Ami nem zárja ki, hogy lesz változás.
Figyelembe véve, higg a kártyás és az üzleti már megújult.
-
GEIL
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mobilinternet "világában" már az sms nagyon háttérbe került szerintem........nekem röhej de az éves sms forgalmam az 5-10 db maximum.......10 éve meg kb 200 db / hó felett jártam.....20 éve meg kb 600 db / hó volt.......amikor az ékezetek miatt 2 sms ben küldte el az üzenetet áhhh...de gáz volt....gyűlöltem.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szomorú, hogy 20 éve a Westel legolcsóbb díjcsomagjában (Szervusz) is volt 20 db ingyenes SMS, a Telenornál meg ma egy darab se

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Cseréltesd ki gyári nano-ra ami belemegy az átalakítóba.
-
thomas77
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Simán kicserélik ingyen. A régi kártya nem is kell hozzá.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Gondolom arra gondolhatott, hogy a kártyás adatcsomagok áremelése után inkább nem kellene erőltetni az adatcsomagok variálását a postpaid előfizetőknél...
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nincse erről infóm, sajnos.
-
törölt tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Jaj: nem én voltam megszólítva....elnézést.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
>...(12 font), ezért kapnak 2500 perc beszélgetést, 4GB netet és korlátlan SMS-t....
Na jó, de Anglia egy szegény ország, az ott élők keserves munkával megkeresett fontocskáikért illik többet kapniuk a szolgáltatóktól

-
8
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Telenor akciók, ÁSZF 4. melléklet
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem hiszem.
-
tmp0124
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Azt érted ugye, hogy kifelé/kivülről mindig a publikus IP látszik?
A kérdés az, hogy a telefon is azt az IP-t használja-e, ami kívülről látszik... -
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az x tucat nat-olt ip címet kívülről egy db publikus ip címmel fogod látni. A whatismyipaddress kívülről vizsgál.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
A MyTV pont attól használhatóbb, mint pl. a Telekomos TV-GO, mert a Telenor túllép a "jogi marhaságokon". A TV-GO nem megy külső megjelenítővel, Chromecast -tal és rootolt készüléken sem.
-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
A szolgáltatók csak "saját kezébe" és "szerződés aláírtan visszaküldendő" jelzéssel adják fel az ilyen csomagokat.
Hogy kinél mennyire link a futár, az megint más helyzet... -
8
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Gondolom azért most hó végén, hogy az áfacsökkentés miatt kíméljék az ügyfélszolgálat leterheltségét, egyébként január 1-től tömegesen keresték volna őket a meglévő előfizetők hogy rossz a számlán szereplő összeg 2018-ra eső része.
-
viktorhu
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
A karácsonyi az a Hello Telenor. A Hello Data az egy kapacitáskihasználási kísérlet, mint amikor a szabad helyeket olcsón eladják a repülőn vagy a szállodában
A Telenor kb. a Telekom hálózati kapacitásával és a Voda ügyfélszámával sok felesleges kapacitással rendelkezett, és meg tudott fogni egy ilyen speciális - nem túl sokat fizető, de más szolgáltatónál nem teljesíthető igényű - réteget. -
Diák66
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Lehet ez az oka a Hello data tarifának is? Ezzel tudják növelni az aktív előfizetői bázist, hogy a cég többet érjen az eladáskor. Mert azért valljuk be, ilyen jó ajánlatokat eddig csak flottában lehetett találni.
Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Persze az is igaz, hogy pletykák mindig is voltak és lesznek is.
-
Kornel
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Van rá esély bőven ennek fényében.
Legalább mindenki kaphatna alanyi jogon internetet, persze szűrve a kényes kifejezéseket
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Igen,de én mintha máshol felvásárlásról is olvastam volna.
Persze lehet csak találgatás.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Persze.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ne legyetek már ilyen negatívak!
Az új vezérigazgatóval tényleg jó irányba indult el a cég, sok változás volt azóta. Ügyfél- és alkalmazotti oldalon egyarányt. -
Cyberbeni
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az már nekünk tök mindegy, csak az új előfizetőket fogja érinteni, nem?
Mondjuk lehet küldeni 5 SMS-t havonta és máris eladható új csomagnak.
-
asdf_
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
a, Mert egy trehany banda csinalja a weboldalt
b, szandekosan hagyjak kint a regi arat es csak februarban irjak at, hogy megelozzek a De hat miert van a szamlamon x osszeg, amikor a weboldalon y-t irnak tipusu reklamalokat. -
asdf_
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az elso szolgaltatasi ciklusban, melynek kezdodatuma ezevi. (ugy porogtok ezen a 13%-nyi afan, mintha mindenkinek 1000 darab havi 10 000-es elofizuja lenne
) Ezer Ft. alatti osszegrol beszelunk, kb. halalmindegy, hogy ebben a honapban fizeti az ember az alacsonyabb havidijat, vagy csak a jovo honaptol... -
ZSolzs
csendes tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Minden információ az: AUCHAN Bizalomkártya Flotta Program Részvételi Szabályzata pont lenyitásával elérhető.

-
TomPack
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem jött róla email, nem egy nagy durranás. Van korlátlan hívás-sms csomag 5890-ért, 3Gb nettel, de csak ha a bizalomkártyás költéseid meghaladták a 100.000Ft-ot az elmúlt negyedévben. Van még egy 3408Ft-os csomag (200perc, 9Ft, 1.5Gb, 19Ft sms)
És egy 1958Ft-os (ami 100perc, 18Ft, 200Mb, 19Ft sms)
Az utóbbi kettőhöz nem tudom milyen költés kell, az nem derült ki, a boltban kell érdeklődni. -
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hívjátok a 1220-at, ha látszik a próbálkozás, beaktiválják a kedvezményt.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én néztem a netflixet mobilnetről streamelve. Ott 20 perc film nézés 2 giga volt. Lehet, hogy előre is pufferelt, szóval felszorozni lehet, hogy fals adatot hoz ki, mindenesetre nekem mérés alapján ennyi volt. Full Hd-ban.
-
xviktorx
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szerintem erre keves a 100 giga.Bar fugg attol is hogy mennyi sorozatot illetve filmet akar nezni.
-
viktorhu
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
De csak ha 30 ismerősödnek továbbküldöd ezt az emailt

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mancs őrjárat meglepetés.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
My telenor app-ban swipe-olj a naptáron
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hátra van még 23 nap,ebből az December 1 és 6 ismert.
Bármi lehet.
-
Bferibörs
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ja ez már lejárt

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Igen, válthattok így.

Személyesen vagy telefonon intézhető.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem biztos. Én több előfizetésre havi soktízezret fizetek és amikor a múlt héten bementem, hogy lejárt a két év a táblagépes netemről, adjanak valami jó ajánlatot, elém tolták a "sima", mindenkinek szóló ajánlatot. Erre azt mondtam, hogy köszike, inkább felmondom azt az előfizetést. Nem került elő jobb ajánlat...

-
4Grider
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha tudnánk, akkor mitől lenne meglepetés?
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
A Hello Telenor XS kategória, de igen, jól látod.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
A besorolás direkt ilyen, hogy a három hónap után bármelyik csomagra lehessen váltani (kivéve Light).
Holnap a biztonság kedvéért igyekszem ránézni erre is.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Blue S-ből nem lehet Hello Telenorra váltani, mert a Hello Telenor alacsonyabb kategóriás.
-
mecsek20
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
az se ártana ha néhány ingyen sms is lenne benne
-
Peter.70
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én is attól félek
-
Zeki
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Németeknél dolgozó ismerősöm is panaszkodott sokat az ottani térerő miatt.
-
8
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szépen lassan lehet, hogy normalizálódik a piac meg az árak a Nyugathoz.
De reméljük minőségben nem közelítünk, mert itthon asszem borulna a bili ha hirtelen Nyugati minőségű mobilhálózat lenne...
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
bollokcs80:
Igen, néhány hóeleji számlazárásnál megint vannak csúszások.
bigdigit:
Én befizetném a magasabb összegű számlát (ez esetben a túlfizetést természetesen jóváírják) vagy kérnék fizetési haladékot a Telenortól -1220. -
zseko
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ez az ötven perc piszkálja az én csőrömet is, lett volna legalább 80, vagy 100 perc, vagy esetleg 80perc és 20sms, és teljesen tökéletes lett volna.
Egyébként meg, ha net van, minden van
Például, igaz, hogy Skype, de: 100 perc Magyarországi vezetékes és mobil hívás: €3.81 - ~1160Ft. Ezen gondolkozom pár napja, hogy kipróbálom. -
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
1. A Telenor csak szerződésbe foglalta a korlátozás lehetőségét, de nem alkalmazta.
2. A korlátozás az 5060 -as port forgalmát jelentette, ami egyszerűen megkerülhető volt.
3. Ahogy előttem is írták, már megszűnt a korlátozás jogi lehetősége. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bollokcs80
üzenetére
Frissitsd az appot, most került bele.
-
Handball94
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem sincs még sehol semmi iOS appon

-
radio100jozs
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Milyen gigabájtokat szórnak a többinél? Vagy a telekom 400 MB-os csomagjára gondolsz?
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem értelek. Eddig mindenki sírt, hogy nincs publikus korlátlan netcsomag. Most van. 6-ért hűség nélkül. Most az 50 perc kevés. Komolyan mondom ti azt szeretnétek hogy legyen ingyen, a szolgáltató fizessen, és minden legyen korlátlan. Ja és ingyen teló járjon hozzá, tetszőleges akárhány.
Kihagytam valamit? -
jozsi968
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bocsi! Utánaolvastam, még nincs két éve.
[link] -
jozsi968
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Már vagy két éve nem korlátozzák.

-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mármint GSM -en ad 50 percet. De, ha net van, akkor minden van.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mivel nincs hatósági ár ezért ha mondjuk 10x áremelést csinálnak akkor se tudsz tenni ellene.
Abban is nyugodt lehetsz hogy ebben benne van burkoltan a roaming is.
Az áfa csökkentés eleve kamu.
Tudomásom szerint a pre-paid-os ügyfelek esetén akár 30 naponta lehet árat emelni.
-
Somatom
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Rájöttek, hogy akinek telón a net volt a fontos, annak nem volt érdekében előfizetősnek lenni. Kártyásként jobban járt. Most terelik a népet a Hello Data csomagok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Ezer Ft. alatti osszegrol beszelunk, kb. halalmindegy, hogy ebben a honapban fizeti az ember az alacsonyabb havidijat, vagy csak a jovo honaptol...