Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
nem az aldisat ajánljátok? mintha arra emlékeztem volna.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz FIREBLADE78 #77498 üzenetére
Ez, de nekem eddig 3 volt, egy telen vegig rajtavolt egy akkun, ami teljesen szar lett, egy kb 2 nap utan nem toltott, ezt visszavittem, azonnal csereltek, de mostmeg mar szarok az egesz teliesitesre, ugyhogy nem hasznalom.
Explosión de dos tiempos
-
FIREBLADE78
addikt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
zgospel
őstag
RJ Nudájánál egyedibb hang nem igazán van szerintem
https://youtu.be/-d8nwlY1vUA?t=3mhttps://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
amdk7
aktív tag
Azé' ennek (hangot illetően) csak az élsportban van párja: CBX 1050
[ Szerkesztve ]
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
Tarill
őstag
válasz -Mosquito- #77483 üzenetére
már beszéltem a kárpitos ismerősömmel ő 15ezret mondott, szerintem teljesen jó, korábban robogómra is csinált egyedi ülést meg a kocsimba is az üléseket, szépen dolgozik. ő nem cég, maszek [link] itt vannak munkái
-
dugynok
senior tag
válasz -Mosquito- #77488 üzenetére
Jah, lehet
-
dugynok
senior tag
Nekem az érdi motoros-kárpitos egy huszasért csinálta meg az újrahúzást. még talán tőled kaptam meg a számát az atlantic fórumról. Szivacsozást nem kértem, de azt is vállal biztos.
Szerk.:
Jah és az egy kétüléses maxirobi ülés.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz runner 125 #77479 üzenetére
Lehet, hogy unalmas, de nekem most ez a kedvenc...
-
Lomha 8V
addikt
Nekem a Somoto kárpit 65-öt mondott a komplett ülésre, de úgy, hogy még az alapot is ők csinálják. Tehát a totális nulláról indulva.
-
Gaboman
nagyúr
Kinek mi, számomra nagyon szép hangja van egy szépen szóló 1 hengeresnek.
Itt is lehet nagyon szép hangja egy motornak, egy full akra vagy yoshi igencsak szépen tud szólni.
Sokaknak az 1000 sportgépek vinnyogása tetszik, nekem nem, kinek mi.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-Mosquito-
őstag
válasz Tarill #77481 üzenetére
Pont most beszéltem a haverommal ülés átalakításról. Nc750 új szivacs/huzat CSAK az utasnak ~30eft itt. [link] Szóval kb 50-60eft alsó hangon kompletten. De kérdezz rá. Adtam neki egy másik címet majd megkérdezi a Bara karpitnál mennyi. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
törölt tag
válasz runner 125 #77479 üzenetére
Ez komoly!
-
Tarill
őstag
üdv! egy kis fantáziát kérnék tőletek, újra szeretném huzatni az sv üléseit meg egy kicsit komfortosítani rajtuk, de ha már megcsináltatom akkor kicsit eltérnék a standard feketétől , én arra gondoltam hogy a váz színét vinném tovább a sofőr ülésen mindkét oldarlól, az a két ív középen találkozna és a hátsó ülésen középen végigfutna. tehát fekete/ezüst lenne az ülés[kép] itt egy kép, akinek van kedve adhatna pár tippet
-
runner 125
nagyúr
válasz #79335424 #77477 üzenetére
Gaboman
Nem minden a hangerő, sőt.
Nálam a fanfaktort motorhangban mindenképpen olyan motorkarakterisztika nyújtja, ami nem mindennapos. Kurva hangos 1 hengeres motorral tele van a világ, komoly bizsergést nekem nem nyújt. Míg egy ilyen ritkább megoldásban ott van a boogie, a fűszer, a furcsaság, az egyediség.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Gaboman
nagyúr
válasz runner 125 #77474 üzenetére
Nekem jobban tetszik a GSX-nek a hangja.
De ha brutál hangot akarsz akkor ezt hallgasd!
Haver SM640 nyitott rendszerrel, 2009 december 30.án voltunk motorozni Veszprémből Pápa felé.SM640 nyitott dobbal!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
válasz runner 125 #77474 üzenetére
Az hang? Ez A hang!
-
Topiccsendőr
addikt
En ebben sajnos nem latom a plane faktort.
Azon rohogtem hogy az elejen leir jopar kifogast, es hogy ne kezdje el senki osztani az eszt. Nem ertem. Ha felraksz valamilyen tartalmat, az velemenyt fog okozni. A velemeny olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van. Ha meg szegyellos, akkor minek rak ki videot?Explosión de dos tiempos
-
tboldi
nagyúr
válasz Gaboman #77465 üzenetére
a sor2 szebben szól mint a sor4
Egyetértek, plusz a V2-t és a BMW boxert is jobban szeretem. De ha sornégy, akkor Yamaha-féle crossplane (R1, MT-10).
Pár kedvenc, ami hirtelen eszembe jutott: 1 (köszi StoneBridge!), 2, 3
Illetve van egy Ducati 999-es videó, amin jó a hang, de most nem találom.
(#77471) Kolondrum: Egyéni preferencia kérdése. Mondjuk egy Suzuki GSX-S1000-nek tényleg jó hangja van még gyári rendszerrel is.
[ Szerkesztve ]
-
Egy teljesítmény bemérés mennyibe kerülős téma?
A sor4 még gyári kipuffal is szebb mint a sor2. A gyári sor2 kipfu hang siralmas, unalmas.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Lomha 8V #77467 üzenetére
Nekem pont az alsó és középtartományban leadott hang ami tetszik.
Akkor gargalizál, olyan mint ami éppen kitörni készül.canniball Elég szarul néz ki!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Topiccsendőr #77461 üzenetére
Nem kell ebből ilyen drámát csinálni. Ez egyéni félelem a supermoto kategoriától nálam. Főleg mióta a rakparton volt a ketté szakadt testes baleset ilyen géppel. Persze tudom sportmotorral több baleset volt, de mint mondtam, egyéni dolog ez....
-
-
Gaboman
nagyúr
Szépen terelgeti, igaz a kamera végett látszik gyorsabbnak, de valójában nincs nagy tempó.
A hangja nagyon szép a motornak, a sor2 szebben szól mint a sor4.
Igaz itt is vannak kivételt, a GSX1400-hoz lehet olyan kipufogórendszert rendelni amitől olyan hangja lesz mint egy Hot-Roadnak.
Egyik legszebb motorhang amit valaha hallottam.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
KrAt
veterán
Tetszik a hangja, szépen is terelgeti. Azt a visszaváltást kéne még megtanulnom..
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Gaboman #77457 üzenetére
Aaah, de jo hangja van a videoban. Ahogy nezem tank alapjan ez egy 37F es dt, nekem eggyel ujabb van, a 3ET, de baromi jo ez a 88 elotti is, o is alu kormanyt rakott ra, nyitott dob...
Az elso kep az a dt wr, kozelebb all az yz hez, ezert alkatresz tekinteteben szerencsetlen europaban, egyebkent nikaszilos hengere van, 34 lovas, muanyag tank, minosegibb futomu, es ennel a dt200R 108 kilonal is konnyebb. Nagyon jo motor lehet, de sajnos nagyon belpiacos. Egy eladot lattam eddig rendszam nelkul 350-400 e kornyeken. Pedig ez a wr verzio egy telitalalat meg endurora is.
V.striker
Ha megnezed a 600 as gsxr ugy megy el mellette, mintha a dt tolatna. Miert lenne ez halalos?Explosión de dos tiempos
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #77453 üzenetére
Nézd meg mit találtam neked, DT200R SM on track!
-
Lomha 8V
addikt
válasz Topiccsendőr #77453 üzenetére
Egész jó. Az a Trophy sárvédőt kicsit emészthetőbbre cserélném, meg a gumiharmonikát leszedném róla, de amúgy fasza.
-
runner 125
nagyúr
válasz demars #77454 üzenetére
Nekem távol van a blokktól, nem vagyok egy nagy elektro szaki, de nyilván amikor a motor jár, akkor a generátor folyamatosan tölti, így gyanítom jobban elviseli a nagyobb hőmérsékletet, sőt, töltés alatt kézzel megfogva jellemzően melegebb is az akku.
Gyanítom ez a fajta tartós hőmérsékleti szint töltés nélkül nem egészséges az akkunak, de google-ban biztos ezer cikket találni erről szaknyelven megírva."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
demars
addikt
válasz runner 125 #77416 üzenetére
Nyári kánikulában a blokk mellett hány fok lehet?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Topiccsendőr
addikt
vegre talaltam egy embert, aki dt 200 at supermotositott. tzr kerekek, ahogy nezem, eszmeletlen dogos igy lefingott idomokkal. akar az enyem. nincsenek nagy igenyeim legalabbis, nekem ez mar boven jo, es a hangja melle...
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
demars
addikt
válasz dugynok #77419 üzenetére
Lidlis töltővel felejtős a hópihe mód. A normál motor jelzéssel kell tölteni, ha feltöltötte jelzi (kattan és zöld led világít), utána ha rajta hagyod kezdődik a karbantartás mód. Tehát nem kell semmit se kapcsolni, csak rajta hagyni napokig, egy hétig. Ezt kell ismételni.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
canniball
nagyúr
válasz #79335424 #77449 üzenetére
Fene tudja, állítólag most annak is nagyon nekifeszülnek.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
imibogyo
veterán
Csak úgy. Van benne pár nagyon jó felvétel, már persze akit érdekel a téma (cross + "enduro").
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Topiccsendőr #77434 üzenetére
a napijegy ára nevetséges 2000-2500 Ft asszem
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Tarill
őstag
motornál D1 és D1M kat. között mi a különbség? megyematricát akartam venni a motorra, először azt mondták h arra nem lehet mert D1M-re nincs, végül D1-eset adtak, de aba a kategóriába is van motor
-
Geresics
addikt
válasz Gaboman #77432 üzenetére
Kollégám kedvet kapott, és vett egy 250-es 4T Kawát. Azért kerestem a cikket, hogy átküldjem neki, hogy mikre figyeljen az olajcseréken, szűrőtisztításon kívül.
Eddig két napot hajtotta (-12°C-ban ), a Komló melletti Dirt Parkban, és környékén. Állat...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Gaboman
nagyúr
válasz Geresics #77406 üzenetére
Nagyon jól leírják miért érdemesebb a 2T ha már üzemórás motorokba gondolkodik a leendő tulaj.
Én annyit fűznék hozzá hogy, itt azon múlik nagyon sok milyen az áttételezés, egy nagyon röviddel jóval hamarabb kell cserélni az alkatrészeket.
Ez azért van mert sokkal többet megy magas fordulaton, felső tartományban, ha jól beállítja magának az áttételezést, ami kellően hosszú sokkal tovább fog tartani a motor élettartalma mivel közel sem lesz annyit magas fordulaton.
A 250/300 cm3 motorok pedig mindent megoldanak középtartományban, igazából a felső tartomány már csak szakavatott kezekbe való, hobbi szinten kimotorozhatatlan és legtöbbünknek kezelhetetlen.
Anno én SM-nél 14:40 használtam, ezzel 170 környékén ment, ami jó volt benne hogy 110-120-nál sem pörgött még annyira, ezt utazóba simán tudta.
120 fölött nyitott csak a power teljesen, ezért nem fogyasztott sokat.
Terepen, 13:48 ha jól emlékszem, ezzel kb 135 volt a vége, és terepen sem kellett ha nem akartál hogy magas fordulaton menjen mert mindenhol volt bőven erő, elég hosszú áttétel enduróhoz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-Mike-
addikt
válasz -Mosquito- #77423 üzenetére
Nagyon jó vagy. Keresek tovább.
-
-Mike-
addikt
válasz runner 125 #77411 üzenetére
Köszi, megnéztem, de (gondolom) mivel a legújabb Bridgestone-t keresem, igy az oldalak árai között még 1000ft difi sincs.
Akkor kénytelen leszek megvenni ha már a Jézuska nem hozott, pedig direkt kihangsúlyoztam akkoriban.[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
válasz Lomha 8V #77418 üzenetére
Érdekes ez a téli üzemmód jelzés.... Haver az aldis töltőt tette rá a motorakkujára és a "téli üzemmódra" kapcsolt. Legalábbis azt hitte, mert a hópehely jelre állította, de abban nincs téli üzemmód, a jelzés rossz, merthogy akkor 6V-tal tölt. Az meg nem jó az akkunak, mert leszulfásodik, mint állat...
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
válasz zoltanz #77417 üzenetére
Az tökéletes. Ha van intelligens töltőd, akkor csippentsd rá, állítsd téli üzemmódra és nem kell tovább foglalkoznod vele. Ha nincs ilyened, akkor 6-8 hetente töltsd fel, de szigorúan nem autós töltővel. Maximum a kapacitás 10%-val szabad tölteni, szóval valami kisebb vagy állítható töltő fog kelleni.
-
zoltanz
nagyúr
válasz runner 125 #77416 üzenetére
És Lomha 8V köszi, akkor kiviszem a kazánházba ott olyan +1-2 C lehet.
-
-
zoltanz
nagyúr
Eddig enyhe idő volt felénk (Balaton), most már azért behoztam a mociból az aksit a szobába a fűtetlen garázsból.
-
runner 125
nagyúr
válasz -Mike- #77408 üzenetére
Tavaly én az mbmgumi-tól vettem a BT023-as szettet, ott volt egy korrekt páros akció (60k). Egyébként az R17 szerintem továbbra is az egyik legdrágább motorgumi webshop.
Kepesmotoron, google-ban keresgélve, olcsobbat.hu / argep összehasonlítókkal szinte tuti találni kedvezőbb árakat, még akkor is, ha akciósnak hirdetik.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-Mike-
addikt
Aki járatos az r17.hu oldalon, attól kérdezném, hogy érdemes venni most tőlük gumit, egy párat vennék, igy alapból van rá kedvezmény, vagy szokott szezon elején lenni valami még nagyobb kedvezmény?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti_20
senior tag
válasz Topiccsendőr #77397 üzenetére
Tudsz esetleg ajánlani valami konkrét márkát? Mennyit kellene ebből a tankba tenni? Nitrohigitot keverjem még valamivel? Vagy csak simán tegyem bele? Hány órát hagyjam állni?
-
Geresics
addikt
Srácok, a múltkor valaki linkelt egy cikket, amiben ha jól emlékszem a kétütemű, és a négyütemű krosszmotorok üzemóra-költsége volt levezetve, de most valahogy nem találom. Be tudnátok ismét linkelni?
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-Mosquito-
őstag
válasz Topiccsendőr #77401 üzenetére
Rossz koncepció,kár belé. Ricinust vigyél. Azt Pécstől 20km erdős részén adjál neki. Na az élvezetes pörgős videó lesz meglásd..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Topiccsendőr #77399 üzenetére
Hallgatom!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Geresics
addikt
válasz Topiccsendőr #77401 üzenetére
Pedig simán azt hittem, hogy ez a sisak felébreszt benned valami kis nosztalgiát. Bár ugye Te, meg az érzelgősség...
Ha Pécsre jössz, akkor ne hozd ide azt a rettenetet, van nekem jófajta kerítésszaggatóm, ihatjuk azt, ez legalább körtéből készült...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Gaboman
nagyúr
válasz Topiccsendőr #77398 üzenetére
Persze, 2012 augusztusában vettem SM és Enduró kerekekkel, áttételezéssel.
Valójában enduróra szerettem volna, jó néha gurulni műúton is.
Amit elképzeltem róla meg is valósult, egy iszonyat könnyű 99kg szárazon, bivaly, nyomatékos motort kaptam.
Ami nagyon tetszett benne hogy tényleg bicikli érzésed volt rajta, a motor súlyából semmit nem éreztél.
Terepen ez áldás volt, és a nagyon jól eltalált blokk az ami könnyűvé tette a motorozást.
Powerszelepnek köszönhetően már alulról is nagy nyomaték állt rendelkezésre, összehasonlítva haverom XR600R gépével ami full nyitott rendszeres.
Alul kb egyforma erősek voltak, aztán középfordulattól az EXC egyre jobban nyúlott el, amikor a power teljes nyitott állásba került onnantól meg ég és föld.
Súlyban pedig akkor érződött a jelentős különbség amikor keményebb terepre értél, egyszerűen ne nehezedett el, mindig oda tetted ahová szeretted volna.
Természetesen ez akkor volt rá igaz amikor nem volt teljesen nyitott állásban a power, mert ott csak kapaszkodsz, utazó vagy.
Fogyasztása is meglehetősen jó volt, itt is csak az XR600R-t tudom példának felhozni, teljességgel hasonló fogyasztást mutattak.
SM kerekekkel 5.5-6L-ből eljártam vele, endurón akár a 10L is benyelte 100 kilométer alatt.
De ez senkit se tántorítson el, más motor is elfogyasztja ha úgy használják.
Fékei, futóműve pazar, egy WR400-nak sokkal puhábban, beülősebb.
SM szettel, egy 2008 SMC 690 rugalmasságát hoztam, cseréltünk, én is meg a tulaj is meglepődött ezen.
A DRZ 400E hát hogy is fogalmazzak....... , teljesen más szintet képvisel.
És strapabíró motorok, nem állatmódján, állandóan felső tartományban használva akár 10000 kilométert is kibír egy dugattyú.
A többi alkatrész meg a dupláját, általában 20000 után szoktak ránézni a főtengelyre, hajtókarra, ugye ez egy üzemórás motor, ami hamarabb kopik el mint.
De a felújítása is sokkal olcsóbb mint egy 4T üzemórás motornak.
Szóval ha ilyen gépekben gondolkozol akkor csak ajánlani tudom, velem ez a típus szerettette meg az endurózást.
Végig nevetve szoktam rajta motorozni, ez elárult mindent róla.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Geresics #77400 üzenetére
elkezdtem nezni, de nem tudtam befejezni. akarat megvolt. isten latja lelkemet. a meglepetes viszont elmaradt. (miert meglepetes?) pedig este nagyon fogekony vagyok pl a muveszfilmekre is. pl sztm jeremy irons egy beteg ember, megis tobb filmjet megneztem ejjeli idopontban, (nem a die hardot). es meg die antwoord klippeken is kepes vagyok szorakozni, esetleg aphex twin is johet.
van egy otletem. lemegyek pecsre a dt vel, ugyis ott neztem ki egy yz elso telot, illetve par alkatreszt. viszek apam palinkajabol. olyan goromba, mint egy orrbarugas. nem apam, hanem az a szar lotty, aminek a gyumolcsosseget ki lehet erezni allitolag. bebaszunk, es felvesszuk, ahogy trialozunk a tevetoronynal. nem biztos hogy mindketten megmaradunk hajnalra, de eleg tomeny lesz az anyag, es lenyomsz barkit nezettsegben. javaslom a live ot a veszelyesseg miatt.
Explosión de dos tiempos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest