- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #51567 üzenetére
Azhát valami alufém ötvözet, az a baj hogy ugye pont ott tört el ahol fordul is vagyis ha megheggesztetem akkor többet nem tudom befordítani, azt kétlem hogy úgy meg tudják csinálni, de ez a legkevesebb...
Pont a lefogató patent alatt tört ugye el, és emiatt mondjuk nem lesz egyszerű a történet, viszont ha megy akkor legalább még a patent is tartja szóval masszívabb lesz...
Ott az alátétet visszakalapáljuk mert az is elhajlott, és csókolom.
Ha meg nem tudják heggeszteni akkor tényleg 1 tubus loclite, és visszakalapálás aztán ennyi.
Szerencsére még fujatnom sem kell mert egy műanyag külső borítás jön rá, ami meg tök sértetlen maradt, nem is értem ez hogyan lehet...
De bármilyen gány meló lesz, el fogja takarni ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest