Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

válasz Bogyó bá' #44476 üzenetére

Csak a szokásos... Ha nem legalább 100k-s Shoei sisakod van, akkor szar, meg fogsz dögleni. Ha nem 80k.s Sidi csizmád van, akkor szét lesz trancsírozva a bokád és le fogsz bénulni...jah és bármi más van, az sz@r. :DDD

Elnézést ha valakit megsértek, nem áll szándékomban. Kellemetlen is kicsit nekem ezt kiírni, mert én vagyok a kezdő, laikus, de basszus ez jön le a fórumot figyelve. De ez nem csak ide vonatkozik, hanem a pc-s milyen akármit vegyek topikokra is. Ha nem a legdrágább sz@rt veszed akkor hülye vagy,mert minden más pénzkidobás és nem lehet jó. (Pl ilyen volt a Chieftec iArena táp, ami nem ajánlott volt, letorkolltak érte. Ehhez képest akkoriban PC-s boltban dolgoztam, eszméletlen mennyiséget adtunk el belőle, egy sem jött vissza. Ekkor visszaolvastam a topikot végig és egy valaki beírt, hogy egy nagyobb zárlatnál nem tiltott le rendesen, de egyébként kár nem keletkezett. Na és innen indult már a szarozása... Az ,hogy én 200 darabból egyet se kaptam vissza gariban, az meg smafu. )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés