Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Arra gondoltam, hogy akinek már van valamilyen "minősítése" feliratkozók száma vagy látogatottság alapján (amit nyilván nem kötnek a megtekintők orrára), annak nem butítja annyira a rendszer a feltöltött videóit, mint Béla118-nak, aki feltölti a hétvégi Simsonozásról a HD tartalmat, de a kutya sem nézni, akkor meg minek foglaljon annyi helyet a szerverükön. Ismerek több GoPro-s arcot is, meg tudom, hogy milyen nyers videókat készít a kamera, és akárhogy próbálgatták a bitrátát, tömörítést, stb-t, köszönő viszonyban sem volt a feltöltött videó a gépen lévővel. Pedig pár éve csinálják már.
Nem gondoltam, hogy a két szép szememért nekem aztán minden jár, ennyire ne nézd már a másikat hülyének.Viszont pl. a több milliós nézettségű szutyok celeb klippeknél a HD valóban HD közeli...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest