- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcbarca
őstag
-
Sawyer_
tag
-
Kovaratis
senior tag
[Trandingshenzen]
hétfőn elvileg megkapom. Ami azért durva, mert pénteken rendeltem. Kuwa kínaiak!
-
Sawyer_
tag
Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra, illetve hogy honnan rendelted! Megy rajta minden? Android Auto megy? Banki appok nem problémáznak? Bármi buktató? Nagyon megköszönném, ha írnak róla majd pár infót!
-
veebrave
junior tag
-
Kovaratis
senior tag
-
fcbarca
őstag
Akkor mi az igazság, van b20 vagy nincs?
Kovartis amint megérkezik, kérlek írj róla pár sort.
-
Kovaratis
senior tag
-
kenzoli
tag
-
kenzoli
tag
-
Kovaratis
senior tag
-
kenzoli
tag
B20 nem hiányozna itthon?
Win-t néztem, ott azt írja ez a sáv nem támogatott
-
Kovaratis
senior tag
Megrendeltem kínából, elvileg két hét és itt van. Multirom, 16/512, teljes Google Walletel, Autoval. Esim, full 4-5G freki, no külső app az eddigiek alapján. Kíváncsi vagyok. Sajnálom hogy a 3d szenzor nem fért bele, az tuti hiányozni fog.
-
fcbarca
őstag
Bár jönne már eu...
-
HaZsolt
őstag
Magyarországon még mindig nem kapható. Esetleg később van rá esély?
-
Bareszotron
aktív tag
A narancs színben jól néz ki, de ezt is csak azért merték mert az iPhone is
-
mrThomi
addikt
Ez így van, meg lehet venni kínából is, viszont az nem global romos. Így teli lesz szórva kínai appokkal, a google hírek sincsenek benne balra húzva és előtelepítve sincsen egy google alkalmazás sem. Többi hátrányt leírták utánna. Akit ez nem zavar az veheti kínából is.
-
Luck Dragon
támogató
Nekem tetszik, de azért megvárok róla egy MA tesztet.
-
<Adamsky>
nagyúr
TS-en néztem az új Honor készülékeket, Magic széria, Win széria, Honor 500.
Mindegyik támogatja a hazai sávokat, a magyar nyelvet, stb.Kínai rendelés kapcsán nekem nincsenek ellenérzéseim. Majdnem rendeltem egy O+ 15-öt, global ROM-mal, de végül a mérete miatt letettem róla. Ott is egyedül az e-SIM nem működik, ellenfen feleannyiba kerül, mint itthon...
" ... ellenfen feleannyiba kerül, mint itthon ... "
Pontosan utána számoltál a végösszegnek (Áfa + vám), és így jött ki a "fele"?
Mert abban egyetértünk, hogy van az a vételár (ez is egyénfüggő), aminél érdemes rizikózni.
eSIM: a mostani telefonban ugyan nincs, de mivel (finoman szólva) nem 6 hónapra veszek telefont, ezért lehet ez nálam már deal breaker.
Egyébként nincs is benne eSIM-es chip, vagy csak nem kompatibilis az EU-s / nyugati változattal?
Az is vicces, hogy végre itt lenne a lehetőség, hogy a Földön kb. bárhol lehessen pikk-pakk használni egy mobilt (megveszed az eSIM-et, és kész), – ill. bármelyik mobil bárhol használható legyen – erre mégsem sikerül?
#8 HaZsolt
A billegés szerintem a legidegesítőbb. Ahogy beszéltük, a kinézet olyan, amilyen. De, hogy asztalra téve billeg ...
-
HaZsolt
őstag
"Most nézem, hogy a kínai Honor modellek támogatnak ... "
Betennél kérlek egy link-et?" ... bátran lehet rendelni a kínai verziót ... "
Ja, hát nem azt mondom, hogy én még egyszer sem rendeltem onnan telefont (konkrétan a Xiaomi Mi 2s-em onnan jött, amikor kb. 10-ből 10 ember azt sem tudta, hogy mi fán terem a márka ...), de most már nem biztos, hogy belevágnék.
Azért ez egy – számomra legalábbis – szemmel is látható összeg. És, ha még vállalna is a kereskedő / gyártó garanciát, az oda-vissza küldözgetés okán nem lenne rentábilis a buli egyik félnek sem.Egyébként hosszú évek óta várom a "tuti" kompakt mobilt, szóval kíváncsi lennék rá ...
#4 Draun01
Ízlésről nem érdemes vitatkozni (én se tartom ezt szépnek, de nem is fáj ránézni), mégis érdekelne, hogy szerinted akkor mi az ami szép? Én speciel nem tudnék ilyet mondani. Mióta igény, hogy a telefon ne legyen fél-tégla, de kilométerekről az éjszaka közepén le lehessen vele bármit fotózni, miközben mondjuk a HÉV-en döcögök ...
... és mióta az előbbi okán mint egy furunkulus áll ki az összes telefon hátlapi síkjából a "kamerasziget" szerintem nehéz szépségről beszélni.Egyetértek hogy az összes mobil gyakorlatilag el van csúfítva a kiálló kameraszigetekkel. Arról nem is beszélve, hogy zavaró ha lerakja az ember billeg mint a 3 lábú szék. Sokkal szebben nézne ki az összes telefon kamera sziget nélkül (reméljük évek múltán megoldódik eljut a technológia arra szintre, hogy kisebb helyen is meg lehet majd oldani a kamerát), semmi extrát nem látok hozzá képest ami jobban "csúfító" lenne mint más telefonban.
-
vulnrea
aktív tag
TS-en néztem az új Honor készülékeket, Magic széria, Win széria, Honor 500.
Mindegyik támogatja a hazai sávokat, a magyar nyelvet, stb.Kínai rendelés kapcsán nekem nincsenek ellenérzéseim. Majdnem rendeltem egy O+ 15-öt, global ROM-mal, de végül a mérete miatt letettem róla. Ott is egyedül az e-SIM nem működik, ellenfen feleannyiba kerül, mint itthon...
Támogatja igen és tudja a magyar nyelvet is. Jobban megéri onnan rendelni.
-
yuing
őstag
Ja, hát nem azt mondom, hogy én még egyszer sem rendeltem onnan telefont (konkrétan a Xiaomi Mi 2s-em onnan jött, amikor kb. 10-ből 10 ember azt sem tudta, hogy mi fán terem a márka ...), de most már nem biztos, hogy belevágnék.
Azért ez egy – számomra legalábbis – szemmel is látható összeg. És, ha még vállalna is a kereskedő / gyártó garanciát, az oda-vissza küldözgetés okán nem lenne rentábilis a buli egyik félnek sem.Egyébként hosszú évek óta várom a "tuti" kompakt mobilt, szóval kíváncsi lennék rá ...
#4 Draun01
Ízlésről nem érdemes vitatkozni (én se tartom ezt szépnek, de nem is fáj ránézni), mégis érdekelne, hogy szerinted akkor mi az ami szép? Én speciel nem tudnék ilyet mondani. Mióta igény, hogy a telefon ne legyen fél-tégla, de kilométerekről az éjszaka közepén le lehessen vele bármit fotózni, miközben mondjuk a HÉV-en döcögök ...
... és mióta az előbbi okán mint egy furunkulus áll ki az összes telefon hátlapi síkjából a "kamerasziget" szerintem nehéz szépségről beszélni.TS-en néztem az új Honor készülékeket, Magic széria, Win széria, Honor 500.
-
<Adamsky>
nagyúr
#4 Draun01
... és mióta az előbbi okán mint egy furunkulus áll ki az összes telefon hátlapi síkjából a "kamerasziget" szerintem nehéz szépségről beszélni. -
Draun01
tag
Azért ez a kamera sziget elég csúnyára sikeredett.
-
yuing
őstag
Most nézem, hogy a kínai Honor modellek támogatnak minden hazai sávot, AA működik, van magyar nyelv, Widevine Level 1. Egyedül e-SIM támogatás nincsen.
Ez így jó, mert akkor bátran lehet rendelni a kínai verziót, ha nem szükséges az e-SIM.
-
TTomax
félisten
Nekem ez egy picit túl szép, hogy igaz legyen....
-
yuing
őstag
Ez már igen, remélem érkezik belőle global modell.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PayPal
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Teljesen ÚJ - iPhone 17 Pro 256 GB Kártyafüggetlen - Fóliás - 0 ciklus - Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest