- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr #145213 üzenetére
Köszönöm
Akkor felhívhatom a Centrumot, így hamarabb lesz akksim. Alacsony feszültség simán lehet, arra emlékszem hogy indításkor 11.9 köré esik le, menet közben 13.9-14.1 között van.Múltkor ugye cseréltek a váltóba szimeringet meg feltöltötték olajjal, mert a jelenség hasonló volt, meg láttam hogy olajos. Simán előfordulhat hogy levegős, de pont ugyan olyan szar amúgy most is mint előtte. Erre amúgy pont azt mondták, hogy ez egy gyakori hiba bizonyos havi gyártásúaknál.
Ő úgy váltott vele, mint a gyorsváltónál, tehát csak feljebb pöccintette a pedált. Anno velem is előfordult hogy kikapcsoltam, és fel akartam váltani, de mivel a “megszokott erővel nem ment” rá is eszméltem hamar, hogy kikapcsoltam. Szerintem már annyira kikopott, hogy ezért tudott így váltani. Persze nem csinálta többet, véletlen volt, mikor hazaértünk megnéztük és tényleg ki volt kapcsolva.
Úgy ment fel kettőt, hogy megemeltem a pedált de a vastag cipő miatt nem éreztem hogy bevette volna a sebességet (meg kettő közé is be tud menni), ezért úgy tartottam a lábam, így tettem 2-ből 4-be.
A kuplung miatt biztosan visszaviszem a télen amikor már nem motorozunk, akkor mondom nekik a fék légtelenítést is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest