- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hőguta
csendes tag
válasz
boost #132238 üzenetére
Szia!
Ezt találtam:
"Rendszeres óraállás rögzítés nem az őskor óra van, hanem csak 2012 januárja óta.
Az hogy mi van odaírva másodlagos jármű jellegnek nem jelent semmit. Az autómat tavaly rendeltem újonnan márkakereskedésből. Máig én vagyok az első és egyetlen tulajdonosa. Taxi soha sem volt, nem vagyok taxis, kizárólag magáncélra használtam. A SZÜF szerint mégis ez van odaírva:
"Hivatalos feljegyzések
VTSZ: 8703; Másodlagos jármű jelleg: (00, 00, 00: -;-;-) Adókategória: 3. A vizsgálat időpontjában a Km számláló állása: 4 (2018.02.08. 13:39)."Én is lekérdeztem az enyémet -első tulaj-és ott is ott van a másodlagos jelleg.
Emiatt ne parázz,az rendben van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest