Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27434) LógaGéza


LógaGéza
addikt

Segítséget kérek, mert teljes mértékben elakadtam.
Tegnap, nyomtatás közben egyszer csak nem jött több anyag a noozle-ból. Olyan 90% körül abbamaradt, maga a nyomtatás végigment, csak a nyomtatvány lett hibás. Azóta széjjelszedtem a hot endet, kitakarítottam mindent, kapott új noozlet, vágtam a PTFE csőből, ám nyomtatás közben mégsem jön semmi. Ha kézzel nyomom, akkor megy, ha Extrude parancsot adok neki, akkor is megy, de nyomtatás közben semmi.
Annyi változás történt, hogy felraktam egy alu extrudert még 3 napja, utánna nyomtattam vele már, tökéletesen ment, semmi baj nem volt. Ha kézzel adok neki extrude parancsot, akkor szépen húzza be az anyagot, de nyomtatás közben értelemszerűen semmi, mozog a motor, csak nem tolja a filamentet.
Ami esetleg érdekes még, hogy ha leállítom a nyomtatást, és utánna nyomok egy extrudeot, akkor egy darabig szinte folyamatosan jön belőle az anyag, úgy is, hogy már rég lejárt a parancs...
Mi lehet a probléma?
Ender3 v2 + Klipper.

[ Szerkesztve ]

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.