Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-03 22:50:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27101) tvamos válasza Wasquez (#27100) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nekem 1 motoros, szijas Ender 3 van, jó az is. Nekem kicsit rövid szíjat küldtek, feszül, mint a gitár húr. A gyári motor tartó alá nekem kellett egy távtartó, hogy ne feszüljön a t-rod. (Mondjuk ez másoknak is gond volt, ha szétnézel a neten.)
A fiamnak az Artillery Genius-on 2 motor + szíj a setup, és az a fasza, át fogom alakítani az Endert is ilyenre.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#27102) Saccco válasza Wasquez (#27100) üzenetére


Saccco
nagyúr

Tessék ez: [Ender 3 and Ender 3 Pro Switchwire Mod]
overview

:DDD :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27103) dugesz77 válasza Saccco (#27102) üzenetére


dugesz77
őstag

Betyár jól néz ki pedig.

(#27104) bitmad


bitmad
aktív tag

Ender 3-on alaplap csere lesz, SKR Mini E3 V2.0-re.
Milyen méretű érvéghüvelyek kellenek a vezetékekre?
A kép innen van:[link]
1

[ Szerkesztve ]

(#27105) Wasquez válasza Saccco (#27102) üzenetére


Wasquez
senior tag

Már majdnem azt hittem, hogy viccelsz velem! :N

PC

(#27106) csadi0011 válasza csadi0011 (#27092) üzenetére


csadi0011
őstag

Megvan a hiba. Rossz jerk limit volt beállítva prusaslicerben. Szétszedtem majdnem teljesen szegény gépet, mert mechanikai hibára gyanakodtam. :B

(#27107) Wasquez válasza tvamos (#27101) üzenetére


Wasquez
senior tag

A tengely feszülését néztem, de én arra jutottam, hogy nem jó megoldás az alátétezés, mert nem a motor pozíciójával van a gond. Nálam a Z-rod az X tengely nélkül szépen párhuzamosan futott a függőleges alumínium profillal, alul, felül egyforma volt a távolság köztük forgatva is. Ha felraktam az orsóra a bronz perselyt az x tengellyel, akkor lent szorult, fent meg bedöntötte a menetes orsót a konzol irányába. Én a menetes perselyt fellazítva kitoltam a gép hátulja felé, amennyire lehetett, és így meghúzva megszűnt a szorulás lent, és a menetes tengely mindenhol szépen párhuzamos a konzol oszlopával, attól függetlenül, hogy milyen magasan áll a nyomtatófej.

Az egy motoros megoldást a szimmetria hiánya miatt nem látom optimális megoldásnak, a kétmotoros megoldásnál pedig a két motor szinkronját, és az áramfelvételét nem tudom, mennyire jelentene gondot!?

Arra gondoltam, hogy megvenném az egy motoros opciót, de a z motort feltenném a keresztkonzol tetejére középre, mindkét z orsót 2-2 csapággyal felszerelve tenném fel.
Vennék még két darab bronzperselyt, és szembefordítva egymással fixen kifeszítve a z kotyogását is megszüntetném.

PC

(#27108) Brain75


Brain75
senior tag

Sziasztok

Akinek Ender 3 van azoknak ajánlom a direct drive mod-ot. Megcsináltam a gépen és azóta hibátlanul nyomtat. Nincs dugulás, nem kell kínlódni a befűzéssel. Némi retrect állítás, kalibrálás és repül mint a kis angyal. A nyomtatási sebességet is fel lehet emelni stabilan 70mm/s-re. A felület szép egyenletes és megszűnt a jerk probléma is.
Én egy ilyet építettem be: Direct drive.

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#27109) Scallion válasza Brain75 (#27108) üzenetére


Scallion
senior tag

Extrudert kellett kalibrálnod vagy jo volt az eredeti beállítás?

(#27110) kelekyle válasza Tomi_Sci (#27099) üzenetére


kelekyle
őstag

Elég jól szuperál :)
Szoftveres baj nincs vele, van egy lelkes srác, aki megcsinálta a firmwaret faszán, nem is kell módosítani semmit rajta (max olyat, hogy a tárgymegvilágítás alapból világítson stb. de ezek egyéni preferenciák). Marha gyors a szoftver és jól működik, mindent elérsz rajta.
Cura profilt belőttem már szinte mindenre, jó pár litofánt és mechanikai elemet is nyomtattam vele. 100mm/s is bőven hozható vele, szépek lesznek a falak stb. nyilván ott a beállításokkal okoskodni kell már, hogy a sarkok ne legyenek csöcsösek.
Ami bajos szinte az összes Biqu B1-nál azok a ventillátorok, de van itthon olyan olajom, ami jó ventillátorokhoz is és megküldtem vele az összeset így már nincs ordenáré zaj, de alapból hangosak a ventillátorok /Meg közben a Biqu is küldött új ventillátorokat de nyilván még szállítás alatt, de ahogy olvastam azok sem lesznek teljesen kussban/. Rendeltem pár Sunon ventillátort (alaplaphoz és tápegységhez), illetve dual ball bearing blowereket és 3010es ventillátort a hotendhez, januárban csere az összes. /Úgy tudom az enderek ventillátorai is sorra megdöglenek/
Dugulás amúgy nincs, nem is jellemző, max olyanoknál, akik szarul szeletelik: lassú és nagy retractot választanak, ez szereti a gyorsabb retractot.
Az extruder része jó, filamentérzékelő teszi a dolgát. Hernyőcsavarokat összeszerelésnél nem húztam meg, így egyszer volt egy kis kattogás, a Z tengely léptetőmotorján a tengelyrögzítő csavart meghúztam és megszűnt.
A nyomtatás nagyon jó minőségű, egyik cimbimnek Ender 3 V2-je van, azt mondta, hogy az enyém sokkal szebben nyomtat.
ABL ajánlott, mivel az SSS nem épp sík, középen egy pici mélyedés van több usernél is(kb. 0.08mm).
Van nemzetközi facebook csoport, ahol mivel nem vagyunk olyan sokan ezért azt mondhatom, hogy összetartó és segítőkész a közösség; mégha valaki nulla szakmai affinitással is vág bele, kap segítséget és valamennyire tud boldogulni.

Tehát tudom ajánlani, a szerkezet (derékszögek, furatok, anyagok és még a menetes szár is meglepően egyenes) és minőség a ventillátorokon kívül teljesen jó!

Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe

(#27111) csadi0011


csadi0011
őstag

5015 radial ventit tud ajánlani valaki? Pár órát bírt, ami btt-től jött. Igaz, kapott meleget, de szerintem bírnia kellett volna.

(#27112) Saccco válasza csadi0011 (#27111) üzenetére


Saccco
nagyúr

GDStime jókat gyárt.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27113) csadi0011 válasza Saccco (#27112) üzenetére


csadi0011
őstag

Köszi. Teszek egy próbát.

(#27114) tothferenc válasza kyle_ (#27081) üzenetére


tothferenc
senior tag

PM ment. Estep érték belőve? ;)

i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3

(#27115) fboldog válasza Wasquez (#27100) üzenetére


fboldog
senior tag

Nekem szijjas van.
https://github.com/kevinakasam/BeltDrivenEnder3
Ennek a V2 változatát használom.
Meg vagyok vele elégedve, de el tudnék viselni egy alacsonyabb megoldást.
/Van rá elképzelésem, de annyira nem zavar, hogy neki üljek áttervezni. :)/

Annyit azért hozzá tennék, hogy mivel előbb- utóbb Voron lesz a vége (elég sok alkatrész megjött már), a voron steppereket használom az ender sajátjai helyett.

üdv.: Boldog Ferenc

(#27116) Tomi_Sci válasza kelekyle (#27110) üzenetére


Tomi_Sci
őstag

Köszi a részletes választ!

Nézegettem a GitHubjukat, egyedül csak attól félek, hogy ha nem lesz sikeres ez a modell, akkor majd a "három" ott is aktív felhasználónak kell mergelnie a Marlin verziókat :D Ami ugye az Endereknél a hatalmas vevőkör miatt nem probléma.

Facebook csoportban benne vagyok (Biqu és a Biqu B1), próbálom figyelemmel kísérni. Mivel nem olvasgattam még éjszakákon át a részletekről, esetleg meg tudod mondani, hogy van-e olyan alkatrész vagy kiegészítő aminek a beszerzése / felszerelése problémás lehet, ha egyszer csak a BTT azt mondja, hogy ennyi volt a terméktámogatás? Gondolok itt például a hotendre vagy a népszerű tárgyhűtő remixekre amik főleg Crealitykre vannak igazítva?

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

(#27117) azbest válasza csadi0011 (#27111) üzenetére


azbest
félisten

no és 12v vagy 24v-os rendszerbe? Mert, ha 12-es ventit 24-es tápegységhez tették, akkor csoda, hogy pár órát elment :D

(#27118) tothferenc válasza Saccco (#27098) üzenetére


tothferenc
senior tag

Pont tegnap jott velem szembe. Meg ez is. Csak pislogtam, hogy mar ilyen is van. link
Ha ezt en nyomtatom, es csak az ABS anyagarat nezem, mennyi lehet a kulobseg?

i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3

(#27119) kelekyle válasza Tomi_Sci (#27116) üzenetére


kelekyle
őstag

Tárgyhűtőre nem kell remix, nagyon jó munkát végez a gyári is, pont ezért nincs mod, csak Volcano, Mosquito stb. hotendekkel kompatibilis dolgok.
Hotendekre van egy csomo alternatív megoldás, igazából minden mindennel kompatibilis, nincs olyan, hogy leállnak X termék gyártásával, mert ezek már korábban is gyártott cuccokból vannak összelegózva, lesarkítva.
Nozzle is UM2ből való.

A kijelzőre kb. mindig lesz szoftver mert imádja a community az alaplap detto (SKR v1.4) egy széles körben elterjedt dolog, enderekbe is ezt pakolják a userek fejlesztés gyanánt, tehát a marlin azon se para, a biqu configja kell és kész.

A hotendnél lévő panel, ami C kábellel csatlakozik az alaplaphoz az egyedi megoldás, de azt is ki lehet váltani közvetlen kábelezéssel, mint egy bármilyen más kommersz 3d nyomtatónál.
Meg ha egyszer valaki kitaposta az utat neked már csak vissza kell keresni, most dual Z modot csinálgat egy-két ember, másfajta hotendekkel már van tapasztalat plusz leírás is hozzá, ami kell egy alap 3d nyomtatóhoz az meg van minden.
Én azért választottam ezt mert nem akartam az átlagost, jobb alkatrészek vannak benne, előre telepítve egy pár upgrade, amit az enderen instant meg kéne csinálni stb...
Persze sok ember máshogy választ és így lesz az Ender 3, mondjuk a közösség miatt, de pl. azoknál a gépeknél is univerzálisak a kérdések és legfőképp beállítási gondok vannak (szintezés, estep, flow, szíjak, slicer beállítások stb.) de mivel az elv ugyanaz így nagy csodák és gordiuszi csomók nincsenek egyik gépnél sem, max hamarabb kapsz választ rá.

Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe

(#27120) Saccco válasza tothferenc (#27118) üzenetére


Saccco
nagyúr

Kb. 2×1kg filament kell.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27121) Brain75 válasza Scallion (#27109) üzenetére


Brain75
senior tag

Kellett kalibrálni.

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#27122) Brain75 válasza csadi0011 (#27111) üzenetére


Brain75
senior tag

Én itt vettem kb 8 hónapja. Azóta is mennek szépen.

Woxelprint

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

(#27123) azbest


azbest
félisten

Ah, 3 év után rájöttem, hogy kezdettől fogva pízai ferde tornyokat nyomtatok :D
Az X profilon kellett csak kilazítani a kocsikat tartó csavarokat és egyforma távolságra állítani majd meghúzni a csavarokat. persze az asztal is ilyen ferdére volt szintezve, tartja is akár hónapokon át is :D

Szintezés ide vagy oda, ha ferde az asztal, akkor rombusz lesz minden magas nyomtatott formában. Sík felületre letéve egy irányba dől kicsit.

(#27124) csadi0011 válasza azbest (#27117) üzenetére


csadi0011
őstag

Matricája szerint 24 V-os volt. 24 V-ot kapott. A IC halt meg szerintem, mert a tekercs sértetlennek tűnik.

(#27125) imibogyo válasza Brain75 (#27122) üzenetére


imibogyo
veterán

Napi print: tök egyszerű bútorlábak, saját "tervezés", körülbelül 5 cm átmérőjűek és 3 cm magasak (sajnos az ironing lemaradt)...


(#27126) consono válasza imibogyo (#27125) üzenetére


consono
nagyúr

Ne sajnálkozz, ez így is nagyon jól néz ki!

"In God we trust. All others must bring data"

(#27127) cross56


cross56
senior tag

Sziasztok!

Jövőhéten érkezik az Ender 3 v2-m, és azokat kérdeznem elsősorban akiknek szintén ilyen nyomtatójuk van, de persze a többiektől is szívesen fogadom a tanácsokat.

-A gyári tárgyasztalhoz kellően tapadnak a filamentek? Szükséges valamilyen tapadást segítő sprayt beszereznem?

-Vannak fontos upgradek amiket már az elején érdemes lehet kinyomtatni a géphez? Vagy olyan alkatrész amit rögtön cseréljek?

-Szeletelő programnak ti Curat használtok?

-Honnan és milyen filamentet érdemes rendelni? (Pl. PLA-ból)

(#27128) cross56 válasza cross56 (#27127) üzenetére


cross56
senior tag

Illetve az kimaradt, hogy ti mivel tisztítjátok az asztalt?

(#27129) dugesz77 válasza cross56 (#27127) üzenetére


dugesz77
őstag

A gyári tárgyasztal (ultrabase) jó nem kell semmivel kenegetni. Tisztítani, meleg szappanos vízzel, üvegtisztítóval érdemes (lényeg, hogy ne hagyjon foltot tehát a denaturált szesz nem jó mindenképpen víztiszta legyen) nem szabad kézzel fogdosni egy kis zsírtól nem tapad le a filament. Nálam pár hónap elteltével kicsit romlott az ultrabase-n a letapadás de egy alapos bő acetonos lemosás segített.
Filamentekből manapság a Filanorát használjuk megelégedéssel. Szerintem tapasztald ki milyen alapból a gép utána (visszajelzések alapján alapból is jó) kezd el tuningolgatni.

[ Szerkesztve ]

(#27130) LógaGéza válasza cross56 (#27127) üzenetére


LógaGéza
addikt

Szia!
Asztalról kétféle vélemény van - van aki nagyon utálja, mert semmi nem tapad le, valakinek meg tökéletesen tapad minden. Ami való igaz, ha jól van szintezve, kellően tiszta, és jók a beállítások is, akkor nem lesz baj a tapadással.
Ajánlott a gyári rugókat az asztal alól lecserélni, valamint jó ha van tartalékba PTFE cső (esetleg Capricorn), ha nagyobb hőmérséklet-igényű anyagokkal dolgoznál (pl PET-G, vagy ABS). Nem árt még ha rendelsz előre jobb minőségű hűtőventiket is, ugyanis azok is szeretik beadni az unalmast - 4015-ös a gyári méret. Ha viszont nyomtatsz hozzá modként másik hűtőt, akkor rakhatsz fel 5015-öst is.
Szeletelőnek nekem a PrusaSlicer jobban tetszik mint a Cura, de ez egyéni preferenciája mindenkinek.

Amit viszont érdemes megfogadni, az az, hogy szánd rá az időt az alapos összeszerelésre. Aminek kell, az legyen derékszög, a Z-Rod legyen párhuzamos, az excenteres anyák legyenek jól belőve (se túl szoros, se túl laza), és a bed legyen jól szintezve. Ha ezek megvannak, és megtanultad az alap dolgokat, akkor lehet foglalkozni a modokkal.
Mondom ezt úgy, hogy még én se vagyok teljesen tisztában az alapokkal se, de már nyomtattam hozzá pár dolgot :DDD

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#27131) kzkz válasza imibogyo (#27125) üzenetére


kzkz
őstag

Én két ilyet alkottam, egyik akksis is. Végre nincs dugulás a kínai klón v6tal

(#27132) Reggie0 válasza LógaGéza (#27130) üzenetére


Reggie0
félisten

A gyari asztallal az is baj, hogy gyorsan kopik, igy egyre kevesbe tapad az idovel. No meg serulekeny, az elso asztalom kozepen a muanyag elszakadt ahogy pattintottam le rola egy targyat.
Az ultrabase sokkal jobb a gyarinal.

[ Szerkesztve ]

(#27133) Reggie0 válasza kzkz (#27131) üzenetére


Reggie0
félisten

Detonatort nyomtattal?

(#27134) Imy


Imy
veterán

A Prusa nyomtatók mitől annyir jók, és miért dícsérik őket annnyira?
Az alkatrészek nagy része is nyomtatással készűl, azaz műanyagból. A filamentjük milyen, és emberi áron van?

(#27135) kzkz válasza Reggie0 (#27133) üzenetére


kzkz
őstag

Ez egy Wifi-s mikrokontroller (ESP8266), egy akksitöltő modul, és egy lithium akksi.
Ha áramot kap, akkor csatlakozik a wifi-re, letölti a pontos időt, és megjeleníti, majd frissíti.

Fele ekkora doboz is elég lett volna, csak először nem tudtam, hogy egy akksi elég lesz-e ami kibír kb. 10 órát, vagy kettő kell. Mára kiderült, hogy egy is elég, de már nem tervezek új dobozt, ez pont jó méret.

Az alkatrészek már kb. 3 éve megvannak, most jutottam oda, hogy valamire fel is használom őket :DDD Egy rakat cuccom van még, mert anno kitaláltam, hogy mit kéne csinálni, megrendeltem, majd 1-2 hónap múlva megjött, akkor már meggondoltam magam, és addigra mást rendeltem, aztán így tovább. Ördögi körök hozadéka a sok apró alkatrész :D

[ Szerkesztve ]

(#27136) Reggie0 válasza kzkz (#27135) üzenetére


Reggie0
félisten

Csak vicceltem, azert felismertem :)

#27134 Imy:
- Nem az olcsositas az elsodleges szempont, igy normalis rudazatot kapott.
- Az oszlop egy alkatresz, egy darabb kivagott acellemezbol van, igy nincsenek illesztesi/rogzitesi problemakbol adodo ferdulesek.
- Az asztal nem a kozepen van gorgozve es a sineket tarto keret a vegein van megtamasztva, igy nincs esely a billegesre
- Ketoldali Z tengely(persze ezt kalibralgatni kell, extra feladatot ad)
- Erosebb asztal rogzites es rugozas
- Direct Drive hotend

[ Szerkesztve ]

(#27137) cross56 válasza LógaGéza (#27130) üzenetére


cross56
senior tag

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat és dugesz77-nek is. Esetleg majd beállításokkal kapcsolatban felvehetem veletek a kapcsolatot ha úgy van? :R

(#27138) kzkz válasza kzkz (#27131) üzenetére


kzkz
őstag

Na, eddig tartott a dugulásmentesség. Most ez is eldugult az első rétegnél. :W

(#27139) LógaGéza válasza cross56 (#27137) üzenetére


LógaGéza
addikt

Szerintem kérdezz itt, legalább ha másnak is lesz kérdése, akkor megtalálja rá a választ (remélhetőleg), és végülis erre van a fórum :)

Reggie0
Szerencsére nekem még nem volt bajom ezzel. Mindig figyelek arra, hogy ne akarjam egyből leszedni a nyomtatott tárgyat, várok legalább egy fél órát, hogy lehüljön, és akkor szépen feljön a PETG is.

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#27140) Imy


Imy
veterán

Van aki használ ENERGETIC [link] build platet? Mennyire tartós? Mekkora hőmérsékletig tapad meg a mágnes rajta?

(#27141) kzkz


kzkz
őstag

Ezzel az extruder hotend párossal van valakinek tapasztalata? Mk8

Hátha ez megoldja a dugulást, ennek talán jobb a hűtése

(#27142) Reggie0 válasza Imy (#27140) üzenetére


Reggie0
félisten

Nekem nincs, de szerintem azert sok ez az ar erte, plane, hogy a PEI azert serulekeny anyag, szoval ez fogyoeszkoz lesz.

(#27143) Saccco válasza kzkz (#27141) üzenetére


Saccco
nagyúr

Ez az alap a 4MAX-on. Teljesen vállalható. Szerk.: Persze köszönő viszonyban sincs egy BMG+V6-tal vagy BMG+Dragon-nal.

A V6-osod lined, bore vagy all metal?

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27144) Mr.Csizmás válasza Saccco (#27143) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

bmg+dragon +1

érdemes megspórolni a v6-os evolúciós lépést.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#27145) Saccco válasza Mr.Csizmás (#27144) üzenetére


Saccco
nagyúr

Groove mount must die! - Legalábbis ezt harsogják sokan... :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27146) Reggie0 válasza Saccco (#27145) üzenetére


Reggie0
félisten

Egyetertek :D En sima csapagyat hasznalok U groove helyett es jol mukodik. Az oda es az elveszetest kell rendesen megcsinalni, akkor nem szokik a filament.

Mindemellett szerintem az ender gyari feedere felejto, nem tudja erosen megfogni a filamentet az vagy csuszni fog, vagy a motort lefojtani. Clog igy is ugy is lesz melle.

(#27147) Tomika75


Tomika75
tag

Üdv!
Tegnap voltam a 3DEE-nél átvenni a rendelt Petg-t. Mivel semmilyen azonosító vagy utasítás sincs a tekercseken, megkérdeztem a hőfokokat. Azt mondta a srác, hogy 245 fokon nyomtatják 60-70 fokos ággyal. Ha valaki más is vett onnan neki is ezt mondták, vagy esetleg kipróbálta és ezek az értékek a jók?

(#27148) kzkz válasza Saccco (#27143) üzenetére


kzkz
őstag

Három féle is lehet?
A heat breakben van ptfe darab.

[ Szerkesztve ]

(#27149) Reggie0 válasza kzkz (#27148) üzenetére


Reggie0
félisten

*heatbreak

(#27150) Saccco válasza kzkz (#27148) üzenetére


Saccco
nagyúr

Annak nem szabad dugulni.* Rossz méretre lett levágva a PTFE a végén és beleül az olvadt filament.

*Idővel persze dugul, amikor elhasználódik a PTFE.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.