Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#48594) Rick3D válasza Frawly (#48593) üzenetére


Rick3D
senior tag

Még pár hónapja olvasgattam az összefoglalóból kilinkelgetett guideokat és töredelmesen bevallom hogy oké értettem mert nagyon jó cikkek de javarészt még mindig sata3 ssd, mezei sata2-3 hdd forognak. De ez így most már tiszta, tömörebben összefoglaltad :) Arról a hibridről még nem is hallottam, esetleg olvastam viszont a PCIe kártya formátumú ssdket láttam először , azt hiszem a Plextor volt és elég borsósan adta őket.
Pontosan. Én ezt is rühellem hogy csak úgy belevágják a HDD-t oszt szevasz van , semmit nem tudok róla. Mondjuk az már merő előrelépés hogy legalább az RPM értéket odaírják .. Valószínüleg samu lesz megint. Soha egyik SSD-vel sem volt még bajom amit tőlük vettem. Igaz már nem nálam van de 2013ban vásárolt 120gigás(op rendszernek) Samsung SSD még mindig teszi a dolgát hogy meddig az kérdéses mert olyan 80% környékén járt legutóbb a kondíciója.

TN kijelzőt 60Hzben occóság adni de még 144hzben is van 60kért ... Mondjuk ez IPS de csak 250 nites , kihozhattak volna többet is belőle de ez van legalább FHD. Komolyan ez már szó hogy FHD , egy halom laptopot találtam ami még bőven FHD alatt van és pár ezressel kérnek el kevesebbet sőt olykor többet mint egy normális kijelző. Akkor még bele sem mentem a proci/vga kérdésbe ugye ... :N Amit ledöbbentem hogy 2008ban vásárolt Acer Aspire laptopot még mindig lehet kapni és úgy van feltüntetve a teljesítménye mint 10éve , alig hittem a szememnek. Ez még mind nem volt elég , én laptopokkal annyira nem vagyok otthon és elkezdtem árukeresőn nézelődni az általam megadott paraméterekkel és találtam is gépeket amire 1-1be megmondták hogy hulladék a topicban bár azt nem tudom miért de biztos van oka. Még az sem garancia hogy a mezei felhasználó nyom egy pozitív vagy negatív gombot rá mert ugyan úgy eladják a szart laikusoknak is.
Azt azért erősen hozzátenném hogy ez budge kategória nem egy gamer laptop 800kért vagy 1,5 misiért :DDD Ugye kinek mi :B
Még egy utolsó gondolat : Kezdenek szépen lekúszni az 1TB ssd árak. Lehet benevezek egy újabb Samura csak hogy teljes legyen a család :D
Ezt veszem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.