Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisszer

    aktív tag

    üdv mindenki,
    tldr; getva meleg van tetőtérben. elég 3.5kW, illetve valami probléma van-e a lent linkelt klímákkal hogy olcsóbbak, mint a többi?

    sok sok szó egymás után: tetőtéri szobába szeretnék önnönmagam részére egy klímát (mert a nyári 35-37 fok ami tud itt lenni, kevéssé komfortos, főleg így HO munka vállalása előtt állva). fontos részlet, hogy a 6*4m-es szobában van egy kb 4*4m rész a csapott plafonból ami közvetlen (fekete) terépcsecső (és szigetelés) alatt van, ahonnét, gondolom én, jön be a hő nagyja. most kiálló combcsontra sebtapasz megoldás révén egy 2.3kW mobilklíma próbálja a meleget kiebrudalni, de így is megvan nagy melegben a 30+ fok.
    egy ilyen hosszú előszó után, klímás ismerős ajánlására elkezdtem Midea/MDV, Gree meg Daikin klímákat nézni, de jobbára a (klímás ismerős által ajánlott) 3.5kW teljesítményű szerkezetekből 10 Deákigazolvány alatt csak Midea cumókat találtam, ami, bár ajánlott márka, érdekes nekem hogy az (állítólag) belépő kategóriás MDV-k is drágábbak azonos teljesítménynél.
    egyik gyanúsított: [Midea Extreme Save ésatöbbi AG1PRO-12NXD0]
    másik: [Midea New Blanc (?) MA-12NXD0-MA-12N8D0]

    köszi előre is!
    L

    - küldve az Atari Portfoliomról

Új hozzászólás Aktív témák