Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8286) Amnet


Amnet
csendes tag

sziasztok

ide irányítottak a másik topicból, miután leszűkítették nekem idáig :)

nos, szeretnék egy olyan gépet, amivel csak makrózni szeretnék
a fotózást nagyjából ezzel kezdeném el (már ami túl mutat a buliban kattingatástól, meg a "kirándulunk és kattingatunk össze-vissza" )

lehet rosszul gondolom, de na legalapabb gépet szeretném megvenni, hisz azt hamar le kéne váltani, és egy idő után úgy is csak hátráltatna (ezt lehet rosszul tudom), így egy olyan gépet szeretnék, amivel már úgy normálisabban lehetne fényképezni (nem díjakat akarok én nyerni, így nem a legprofibb gép kell, egyszerűen egy olyat amivel használható képeket lehetne csinálni (rovaroktól, növényekről, ilyesmikről)

tudom, az első hsz az szokott lenni, h olyat vegyek amire van pénzem ... én inkább úgy akarnék, h esetleges példákkal a phról :) megtudva h mennyi kell rá, és akkor venném meg ha ez az összeg meg van rá!

nem profi, csak használható kell!
előre is köszönöm a válaszokat

ilyen, h állvány, vaku egyenlőre nem kell, azt majd szépen sorjában

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.