Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51536) konyi79 válasza stargazer (#51530) üzenetére


konyi79
addikt

Ma már szerencsére a belépő gépek is elég jók tudnak lenni, nagyon mellényúlni nehéz. Objektívekben már nagyobb a szórás, de minden rendszernek meg vannak itt is az erősségei. Csak ugye ahogy jobbat akarsz, úgy drágulnak.
És itt kezdődik a probléma. Egy belépő kit nem drága, de hamar akar az ember jobbat. És ahogy piciket lépnél minőségben, exponenciálisan drágulnak a dolgok. Már egy alap vázat veszel 1000€ környékén ami tök jó, amit nem nagyon fog agyonverni a 3000€-os. Amire utána ha ki is akarsz használni, egyenként veheted az n*1000€+ üvegeket.
Sokan esnek ebbe a hibába itt sajnos, azt hiszik, ha már lehet venni 150k HUF-ért ajánlott gépet, 500k-ért már csodát kapnak. Sajnos nem, ezt tudomásul kell venni. Ezért kell próbálgatnod ha így nem vagy képen, neked mire is van szükséged. Felesleges olyanra sokat költened, amit nemhogy használni se tudsz majd, de nincs is rá szükséged.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.