Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36400) Golota válasza Alabástrom (#36398) üzenetére


Golota
aktív tag

Vagy mert úgy jön ide a legtöbb ember, hogy kompaktról vált és a fejében a jó fényképező=tükör-reflexes. Aztán mikor meghallja, hogy nem kell egy 32 kg-s, kizárólag kombival szállítható gépet vennie ahhoz, hogy a családi albumba jó minőségű fotók kerülhessenek, akkor megörül. Bármennyire is meglepő, az érdeklődők nagy része olyan gépet szeretne, amit könnyen magával tud vinni és jó képeket tud vele lőni. Aki kifejezetten DSLR-t keres, az meg nem fog elszaladni ettől.

Saját tapasztalat: sok ismerős megvette a böszme nagy Canikon szettet, mert "kellett már egy jó gép". Mikor meglátja az EM5-öt (ami MILC fronton nem egy kis gép), akkor meg vakarja a fejét, pláne, hogy a képek minősége legalább olyan jó (jobb), mint amit ő meglőtt a hasonló áron beszerzett, kifutó gépével. Ha tudta volna, akkor ő is ilyet vett volna. El kell fogadni, hogy az átlag-user, akiben egyáltalán ez a kérdés felmerül, sokkal jobban jár egy MILC géppel, mert az igényeit/képességét messzemenően lefedi a MILC és semmi olyat nem csinál, amihez kifejezetten DSLR kellene. A különbség, hogy a MILC-et magával viszi, a másikat meg csak vasár- és ünnepnapokon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.