Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29557) MrChris válasza akey (#29554) üzenetére


MrChris
nagyúr

Kompakt is jó ahogy írják, inkább állvány világítás, derítés, tárgysátor... ahogy javasolták. Némelyik kompakt erős makró képességgel rendelkezeik amit még tovább lehet fokozni egy raynox dcr 250 előtétlencsével. Ezzel nem bonyolítod túl a dolgod. Ezt és ezt 10 éve lőttem ma már 13 éves géppel. Még picivel nagyobb nagyításra is képes volt.
De ha ilyenek nem felelnek meg akkor dslr/milc és makró objektív amit régi manuál obikkal is helyettesíthetsz. Egy ilyen régi közgyűrűs macro cuccal, kb ezt lehet elérni. Akár élesebbet is, csak ez a kép volt kéznél. Meg lehet focus stackingelni is.

Ilyen célra még nagyon jól tud jönni a wifi képesség, ha házi stúdióban csinálod, főképp ha tápról tudod működtetni a gépet, mert amúgy az zabálja az áramot. Persze usb-vel is meg lehet oldani de annak sok hátránya van meg sérülékeny a csati...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.