Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25068) marcyman


marcyman
aktív tag

Sziasztok!

A következőn dilemmázok: szeretnék venni egy haladó vázat főleg kirándulásokhoz (azon belül is tájfotókhoz főleg). Eddig az volt az elképzelésem, hogy egy fullframe belépő gépet vennék (canon eos 6d, nikon d610, stb.) de nagyon szimpatikus a fuji xt-1 is, ami viszont nem FF. Ezelőtt d5100-am volt és a Fujit nem érezném túl nagy előrelépésnek, viszont kellemes (méretben is) gépnek tűnik. (Az érzékelője meg az kitobija is pazarnak tűnik és talán hamarabb kéznél lehetne mint egy nagyobb váz.
Tájfotózáshoz pedig inkább az FF lenne az igazi, de hogy azon belül is melyik, ezen a szinten már mind tetszetős számomra.
Az tuti, hogy egy obit szeretnék egyelőre majd a leendő vázhoz, kirándulások lévén nem akarok sok kilónyi parkot magamra aggatni. Bármilyen márkából ajánlhattok, kíváncsi lennék a véleményetekre.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.