Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16274) Stauffenberg válasza kutymorg (#16272) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Várható D300s utód jövőre?"

Nem tudni még, de nem úgy néz ki. Talán egy D400 várható, de nem tudni, hogy az egy pro-DX vagy egy alsó kategóriás FX lesz-e. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy tulajdonképpen mi az a szint amit keresel, de komoly sportfotós vasak nem ebben a kategóriában vannak hanem jóval feljebb.

Egyébként ha ilyen D7100 körüli szinten gondolkozol, akkor javaslom bérelj egyet, vidd el egy körre és kiderül mennyire felel meg az igényeidnek. Egy gyors kört futva már találtam helyet ahol kiadják 3500 Ft/nap áron. Szerintem ennyit simán megér. Én sűrűn dolgozom bérelt géppel (főleg 5D Mark II vagy Mark III), szerintem ez egy jó módja a próbának és mégsem egy bemutatóteremben bohóckodsz, hanem élesben tesztelheted.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.