Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85421) dqdb válasza micafighter (#85419) üzenetére


dqdb
nagyúr

Fúh fedexet ne is említsd, nagyon amatőrök az IOSS óta
Gyakorlati tapasztalatból mondom, hogy előtte is azok voltak ;] Négyszer jött csomag velük, háromszor volt vele probléma, sosem a szállítással, hanem a könyveléssel/számlázással.

Első alkalommal jött a futár, fizettem neki, különben nem adta volna oda a csomagot. 2 hónap múlva jött a felszólítás, hogy tartozásom van feléjük, az az összeg, amit a futárnak odaadtam. Elküldtem nekik a fizetési bizonylatot emailben. Újabb egy hónap múlva jött a levél a felszólítással, hogy fizessek, ekkor felhívtam őket, hogy menjenek már ugyan a fenébe és elküldtem ismét levélben a bizonylatot. Még egy hónap, és megint jött a felszólítás, ekkor ismét felhívtam őket már kissé idegesebben, szerencsére az egyetlen értelmes ember vette fel a telefont, aki átsétált a megfelelő részlegre, és addig ott volt, amíg ki nem javították a problémát.

Második alkalommal megjött a csomag, nem kellett a futárnál fizetni és számla sem jött 2 hónap, így tanulva az előző esetből felhívtam őket, hogy fizetni szeretnék, de nincsen mit, a válasz az volt, hogy kicsit lassú a számlázás, de mindjárt küldik. Ez még 2 alkalommal megtörtént, aztán hagytam az egészet, majd amikor már el is feledkeztem az egészről és az ominózus billentyűzetet már régen eladtam, akkor a csomag beérkezése után másfél évvel megjött a számla az áfáról.

A harmadik alkalom már IOSS után történt, megjött a csomag, megjött a számla egy hónappal később, amit utána hetekig próbáltam befizetni, mire egyszer végre működött a rendszerük, és látta a csomagomat.

A negyedik alkalom 1-2 hónapja volt, itt csak tetű lassúak voltak (5 napos vámkezelés wtf), és mint kiderült, megszüntették a késleltetett fizetést, a futárnál pedig csak készpénzzel lehet fizetni. Hétfő hajnali 4-kor küldték az értesítést, hogy jön a csomag és a futárnak kell fizetni, és fél 8-kor csengetett a futár a markát tartva, még jó, hogy volt nálam elég kp.

különösen vicces, hogy egész más helyen elő egész más nevű emberek leveleit hozzám sikerült eljuttatnia a fedexnek
Ezért nagyon csúnyán el kellene meszelni őket, mert egy nagyságrenddel nagyobb probléma szerintem, mint az én eseteim bármelyike. Az NMHH biztosan értékelné, hogy ilyen az informatikai rendszerük.

A listában vámkezelés terén én a postát tenném a DHL után a második helyre, utána szakadék, UPS és a legalja a FedEx.

A GMK a héten elkezdi szállítani az első MTNU készleteket, kíváncsi leszek, milyen lett.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.