Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
Ármester
válasz bach66 #61152 üzenetére
Ar/ertek tekinteteben szerintem jo. Felteve, ha a double-shot kupakosat valasztod (most nem neztem utana, hogy abbol van-e magyar - sok remenyt nem fuzok hozza...) Ha a hangja nem zavar, akkor veheto kek kapcsoloval is. Amugy nem nagyon tud felmutatni semmi extrat, se anyaghasznalatban, se dizajnban, de ennyiert tenyleg nem egy rossz vetel. Meg a CM CK szeriajat szoktuk 30k kornyeken ajanlani.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
fornettisuti
veterán
válasz Domonkos #61153 üzenetére
Melyiket/hol láttad double-shot kupakokkal?
Redditen valaki HyperX double-shot kupakokat rakott a K552-re, állítólag passzol rá.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Domonkos
Ármester
-
fornettisuti
veterán
-
Domonkos
Ármester
válasz fornettisuti #61157 üzenetére
Ennek is ABS.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dugo_
veterán
válasz fornettisuti #61157 üzenetére
Az ABS anyagjelölés, a double-shot pedig technológia...
Egyébként mindkettő igaz rá, ha nem változtattak rajta az elmúlt pár évben:
https://logout.hu/tema/milyen_billentyuzetet_vegyek/hsz_39905-39905.htmlAnno ez 7600Ft-ra jött ki egy emag-os akciós bundle-lel, aztán továbbadtam rajta minimális haszonnal. A duplájáért nekem nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Magyar Redragonoknak nem mártogatós kupakja van?
Mintha valaki nemrég tett volna be képet az egyikről.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tDr1v3r
veterán
-
pilu85
őstag
Hello. Tudtok olyan billentyűzetet ami nem kopik le 1-2 év alatt?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Redragon billentyűket nézegettem, de sajnos nem tudom eldönteni melyiket kellene választani. Ebben kérném a segítségeteket. Játékra kellene és a legcsendesebb kellene.
[link] Ezeket néztem és azok a kis méretűek is nagyon érdekelnének, csak nekem még soha nem volt és ezért is kérném a véleményeteket.
Köszönöm. -
steewcv65
őstag
válasz sanya53 #61168 üzenetére
Az én tapasztalatom az,hogy a mai membrános billek se igazán tartoznak a halk verziókba.Nekem is arra volt szükségem,de az összes membrános is viszonylag hangos volt.Ami már nem ,az meg túlárazott volt egy membrános billhez képest.Ezért akkor vettem inkább egy mechanikus billt ami halkabb mint a membrános billem...
Cherry mx 3.0s silent red#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
dqdb
nagyúr
[link]
68%-os kit, van hotswap ISO és forrasztható PCB is, gasket mount (szemre eléggé merev lesz a gépelési élmény az oldalsó rögzítési pontokkal), fröccsöntött PC ház (ezért tud ilyen olcsó lenni), amely könnyen és rengetegszer szétszedhető (csavaros rögzítés és nem a műanyagba megy a csavar, hanem egy fém betétbe), alumínium plate (PC is van),, QMK/VIA támogatás, elég jó ár (a dollárban megadott persze nettó, majd az EU vendor oldalát kell nézni), opcionális belső fémsúly, gyors átfutási idő(kár a ronda és szerintem felesleges badge-ért és a túl merev plate rögzítésért)
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Crabface
senior tag
válasz pilu85 #61167 üzenetére
Az már kérdéses. Polcról levevős szett szerintem nincsen, amelyik cég vállal custom kupakot ott talán megoldható kis szerencsével.
Van itt más fórumtag aki ennek már utána járt szerintem, bővebben majd ő tud adni tájékoztatást.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
sutyesz96
őstag
sziasztok,
Nem jött be a mechanikus bill, úgyhogy visszaváltanék valami membrános megoldásra.
Nagyjából 10k körül szánok rá, csak legyen halk, meg sima fehér háttérvilágítása, hogy sötétben is jól lehessen látni a betűket.
Van ilyen ennyiért?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
steewcv65
őstag
válasz Dr. Akula #61175 üzenetére
Hát ebben igazad van,de amúgy régen ez nem így volt......
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
SpaceJam
aktív tag
Van egy M590 silent egér, amihez adott az alap Logi USB-s adapter.
Néztünk mellé egy MK295 silent szettet még, amiből csak a billentyűzetet használnánk az újabb adapter kihagyásával. Ez járható út?
Az új adapter megmaradna az új egér számára, az biztosan nem probléma.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
SpaceJam
aktív tag
Ez mit jelent, és akkor mi oldja fel a dolgot?
A cél, hogy maradhasson az M590 egér, mert az nagyon bevált (és persze csodás színű), amellé keresnénk valami normális kiosztású, silence, magyar wifis billt, de eddig ilyet csak a fenti MK295 kombóban találtunk.
A legrosszabb esetben két kukit dugunk a gépbe, a fennmaradó egér számára meg rendelünk külön adaptert - már ha lehet olyat.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
nyunyu
félisten
válasz SpaceJam #61178 üzenetére
Van egy M590 silent egér, amihez adott az alap Logi USB-s adapter.
Van rajta narancssárga fogaskerék, vagy nincs?
Csak azért kérdezem, mert újabban elég nagy káosz van a mínusztech háza táján.
Ez 5 különböző vevő balról-jobbra:
- Régi stílusú C-U0007: 2012 körüli Logitech logó, unifying, szerintem a K750-é lehetett eredetileg, minden unifying eszközömmel (K375, K750, Mekkmester) megy, MK270 billzetével NEM!
- Új stílusú C-U0007: 2015 utáni L logó, unifying, első mekkmesteremé lehetett, minden unifying megy vele, MK270 NEM!
- Új stílusú C-U0008: 2015 utáni L logó, unifying, második mekkmesteremé lehetett, minden unifying megy vele
- Új stílusú C-U0008: 2015 utáni L logó, nincs fogaskerék, csak a 'Nano' vevők connect utilityje ismeri fel, de nem találtam itthon vele kompatibilis eszközt, gyárilag valami egérrel van párosítva, unifyingra rá se hederít, MK270-re kiírja, hogy nem kompatibilis, pre-unifying 2.4GHz-t használó MX Revo 2006, 2007 * egérkövületeimre sem reagál.
- Új stílusú C-U0010: legújabb mínusztech logó, nincs fogaskerék, csak a 'Nano' vevők connect utilityje ismeri fel, unifyingra rá se hederít, MK270 billzete viszont párosíthatóM590 egér adatlapjából nem derült ki, hogy ő most unifying vagy sem, de mivel két eszköz közül lehet váltogatni, feltételezem, hogy a bonyolultabb rádiós firmware fut rajta, ami unifying+BLE képes (akárcsak a mekkmester vagy a K375), nem a szénnébutított, USB HID 1.0-át épphogy megugró, mint az MK270-é.
Mivel az MK295 az MK270 "utódja", gondolom azt is csak a jobb szélsővel tudnám pároztatni. (Ja, MK295 weblapján lévő képen is ugyanolyan vevő van!)Szóval nem túl valószínű, hogy menne egy vevővel a K295+M590.
(Ha valaki tudja, hogyan lehet manuálisan frissíteni a mínusztech vevőket egy másik mínusztech vevő firmwarével, az ne fogja vissza magát.)
*: egymás vevőivel sem kompatibilisek!
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz SpaceJam #61180 üzenetére
A legrosszabb esetben két kukit dugunk a gépbe, a fennmaradó egér számára meg rendelünk külön adaptert - már ha lehet olyat.
Hehe, sok sikert hozzá.
Két különböző ali dílertől rendeltem a 2 'Nano' vevőt, egyik 1+1 eszköz kompatibilis, másikra elvileg hatot lehet párosítani.
De azt elfelejtettem feljegyezni, hogy melyik nemfogas vevő melyik shoptól jött, így most fogalmam sincs, hogy az MK270-hez melyik fajtát kell rendelni.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #61182 üzenetére
Ja, hogy el kellett volna olvasni a díler oldalán írt apróbetűt:
Note: We have two models to choose from: single channel device and 6 channels device. Single channel device can only connect mouse, 6 channels device can connect mouse and keyboard at the same time.Olcsóbbik vevőre billzetet nem, csak egeret lehet párosítani.
Nano vevős egerem viszont pont nincs, hogy kipróbáljam a nemfogas C-U0008-at.[ Szerkesztve ]
-
Dizson
tag
Sziasztok! Elég sokszor kéne használnom a < jelet, de ugye angol billentyűzeten hiányzik az a gomb z(y) mellett. Lehetséges valahogy Magyar Windows nyelven a használata? Annyit tudok hogy numpad kombinációval lehet, de ez eléggé hosszadalmas nekem. Vagy átváltok US/UK nyelvre, de akkor meg az ékezeteket meg lehet e oldani? Előre is köszi!
-
SpaceJam
aktív tag
válasz nyunyu #61181 üzenetére
Na, akkor ez egy 6. fajta, ugyanis olyan, mint a jobb oldali, tehát sima Logi bemélyedős feliratos, de fogaskerék is van rajta. Kb. egy éves a cucc, asszem a Compker-ből rendeltük az egeret.
Akkor nemtom mi van most. Eleve alig találni normális kiosztású, magyar, wifis silence billentyűzetet, pláne olyat, amin háttérvilágítás is lenne. Ha mégis van ilyen, ne fogjátok vissza!
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
nyunyu
félisten
válasz SpaceJam #61188 üzenetére
Mondom, hogy mindenki a K800-at keresi, de az sok éve megszűnt létezni magyar kiosztással, már csak brit/német/skandináv kiosztású ISOt találni még ilyen olyan eldugott webshopokban/ebayen/amazonon/L oldalán.
Utódaiból (MX Keys, MX Craft?) már eleve nem volt magyar.
-
steewcv65
őstag
válasz nyunyu #61190 üzenetére
Német kiosztás kb olyan mint a magyar ,eléggé közel áll hozzá.Én amúgy azt nem értem ,hogy aki játékra használja csak ,annak mondjuk miért fontos,hogy magyar legyen.Vagy aki már ilyenben gondolkodik , azt gondolom,hogy kellene, hogy legyen valami tapasztalata és ezáltal már tudja is hol vannak az ékezetek.Esetmben is az volt,hogy magyart kerestem aztán elengedtem ,mert rájöttem,hogy fejből is tudom az ékezetek helyét.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
nyunyu
félisten
válasz steewcv65 #61191 üzenetére
Héten voltam könyvelőnél, svéd feliratos laptopomon állt neki excelben bűvészkedni.
Eleinte gondjai voltak a képletek beírásával, tőlem kérdezi az egyenlő helyét (Shift-7), miközben végigzongorázta Shifftel az 4-5-6-ot.
Aztán a pert kereste ugyanúgy (Shift-6), aztán amikor két számot akart összeadni, akkor már előre szóltam neki, hogy Shift-3.
Százalékot csak azért sikerült elsőre eltalálnia, mert az majdnem minden európai billzeten Shift-5-ön van feliratozvaSzeaánsz végén meg nekiálltam jegyzetet fűzni a cellákhoz, erre meg én nem találtam az Ó-t.
Amúgy meg eleget dühöngtem itt a topikban az elmúlt 5-6 évben, hogy nem lehet kapni épkézláb fehér magyar USBs billzetet, meg építeni is elég nehéz (már nem lehetetlen!)
Úgyhogy próbálom elengedni a témát. (nehezen megy. )[ Szerkesztve ]
-
IglaT
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. Mechanikus billentyűzetet keresek az alábbi infók mentén:
Size: Preferáltan tenkeyless, de full size se gond
Switch: blue clicky, vagy red linear
Kiosztás: pref angol, magyar se gond
Háttérvilágítás RGB
felhasználás: játék és gépírás.
Ár: max 30k környéke, ha van értelmes indok esetleg picit föléElőre is köszönöm a segítségeteket.
-
steewcv65
őstag
Cherry mx3.0s red silent switch
Indoklas nagyon premium es jo az ertekben megvasarolhato!Silent red switch kapcsolos.
Bestmarkt-tol vasaroltam en#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz Mr.Csizmás #61195 üzenetére
Probaltad ezt amit irtam?Varmilo es a ducky cherryt hasznal amugy switchbe
[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
válasz Mr.Csizmás #61197 üzenetére
-
Crabface
senior tag
válasz Mr.Csizmás #61199 üzenetére
Oh no... here we go
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest