Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
sziasztok, kaptam egy angol kiosztású 104 gombos "redragon kala" billentyüzetet -bár nem kértem.
fehér kapcsolói vannak, ezeket szeretném kicserélni mert úgy csattognak mint a régi írógép.
hol keresgéljek ez ügyben?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz nyunyu #31210 üzenetére
nem tudom mi az a pcb.
elvileg cserélhető a kupak és a kapcsoló, van hozzá szerszám és két-két fehér,kék,barna és fekete kapcsolók.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz nyunyu #31210 üzenetére
köszi, akkor majd legózok vele.
a kupak lenyomásánál keletkező műanyag csattanáson, hogy lehet halkítani, milyen o-gyűrűt kell beszereznem?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz nyunyu #31215 üzenetére
Ahogy írtam, fehér kapcsolóval van szerelve a billentyűzet.
így néznek ki az extra kapcsolók:
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
mea culpa, a kapcsolóház fehér a bill-ben. benéztem.
leszedtem a num lockot és kék van benne/alatta.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
sziasztok!
mennyire ajanlott a varmilo va109m?olyan full size billentyuzetet keresek, ami:
-max. 50k ba belefer
-normalis magyar kiosztasu, nem matricazott
- barna/fekete switch-es
-normalis hattervilagitasu, jol latszodik a capeken keresztul
-nem tejfolos doboz hangja van
-jatekra lenne hasznalva fokentmiket ajanlanatok?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz zovifapp111 #56223 üzenetére
pár éve vettem egy radragon kala-t, kék kapcsolós, semmi baja mai napig.
pár napja érkezett meg egy másik redragon, surara pro barna kapcsolós és magyar kiosztású.
fontos volt, hogy sötétben a kupakokon keresztül normalisan átvilágítsanak a karakterek, ezt mind a két termék tudja.
ebben az árkategoriában nem találtam jobb alternatívát.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
A mostani mecha billentyűzetemnél eléggé zavaró, hogy teljes leütéskor a kupak alsó végállásban csattan a "testen" és visszaengedve pedig "rugó hang" keletkezik.
Főleg gépelés közben tud zavaró lenni.
Kék switchről váltottam (annál nem volt ilyen "effekt") barna switchesre, így ugyanolyan hangos csak másképp, ha gépelek. Touch-typeolni nem tudok, hogy ne csattanjon, sajnos tövig nyomom a gombokat mindig.
Mi ajánlott a rugó hang és a kupakcsattanás csillapítására?[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Köszönöm a részletes tájékoztatást!
Már csak annyi kérdésem lenne, mik a méretei annak az O-gyűrűnek, amit be kell szereznem, vagy tudsz-e direkt linket adni, ahhoz a típushoz?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
a külföldről rendelős topikban jobban képben vannak vám-áfa témakörben szerintem, ha érdekel.
-
fornettisuti
veterán
Van ajánlott Outemu (black) switch beszerzési forrás? Lecserélném a barnákat.
-
fornettisuti
veterán
válasz nyunyu #56855 üzenetére
Redragon billentyűzet, előtte is ilyen volt, csak az Outemu kék switches és megszoktam annak az érzetét. Az hangos volt és EN layoutos; ezért lett a mostani barna switches, és HU layoutos (asszony miatt), ez meg túl puha és gyakran benyomok, olyan gombot is, ami felett pihen az ujjam.
Ezért keresek, olyan Outemu kapcsolót, ami nem hangos, ellenben keményebb és minnél lejjebb kapcsol, mert én teljesen lenyomom a gombokat, mint a gumidómos fajtáknál.
-
fornettisuti
veterán
válasz fornettisuti #56857 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
Ezzel az optikai kapcsolóval megszívtam.
Kiszedtem egyet, nehezen jött ki, meg is reccsent.Egymás mellé raktam egy feketével (bal oldali, jobb oldali a kiszedett barna) van némi eltérés szemre. Annak mi az oka?
-
fornettisuti
veterán
az átlátszó műanyag ház repedt meg kicsit, de visszarakva a helyére rendesen működik.
a képen a "minta" switchek alján a két mélyedésben nincsenek a kis fém "izék", ellenben azzal, amit én szedtem ki a billentyűzetből, azt kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Így van, fekete és barna. Ez még rendben is lenne, ha a többi "minta" kék, piros, fekete és barna kapcsoló is olyan lenne, de azokban sincs fém izé.
Lehet, hogy azok csak dummy kapcsolók?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz netpeti98 #58041 üzenetére
Nekem van két Redragon billzetem, az első már pár éves, annak sincs semmi baja.
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
Ha már épp Outemu a téma, fekete optikai kapcsolókat (billzetnyi mennyiséget), honnan lehet beszerezni?
-
fornettisuti
veterán
válasz atomanti19 #58382 üzenetére
Nálunk két Radragon van és hibátlanok.
-
fornettisuti
veterán
-
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
TKL keyboard kéne, kizárólag magyar, (cherry) brown switches, kb ennyi lenne az igényem
még nem találták fel
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
válasz Highground #59250 üzenetére
Miért nem veszel Redragont akkor?
(nekem is van kettő)iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fornettisuti
veterán
válasz nyunyu #59252 üzenetére
Van olyan Redragon, ami nem Outemus? Eddig, azzal a hittel voltam, hogy mind az.
-
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
Glorious Modular Mechanical Gaming Keyboardról mi a vélemény?
Az egyetlen előnye az, hogy ez az egyetlen magyar kiosztással is elérhető hotswap billentyűzet, és ennyi.
És a Redragon, abból is van hotswap hu layoutos (optikai kapcsolós is).[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Domonkos #61153 üzenetére
Melyiket/hol láttad double-shot kupakokkal?
Redditen valaki HyperX double-shot kupakokat rakott a K552-re, állítólag passzol rá.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
fornettisuti
veterán
Új Varmilo család a Pixelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Új!Glorious GMMK 3 Hall Effect 75%-os Mechanikus Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Ajazz sea salt linear switch 75db
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest