Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz atilla100 #31359 üzenetére

Billentyűzetben nem látom értelmét a tölthető akkuknak, mert jóféle tartóselemekkel simán elvannak 1.5-2 évig.
    L Cordless Comfortom két évet ment a gyárilag mellékelt Duracellekkel, melóban másfél évig használt HP BumbleBee meg hamarabb ment tönkre, mint hogy kifogyott volna belőle az elem.

Egér az más tészta, annak sokkal magasabb a fogyasztása, jellemzően pár hét alatt képesek leszopni egy-két ceruzaelemet (újabb energiatakarékos egereknél már 3 hónapot-fél évet reklámoznak?).

De azokba inkább valami JÓ akkut tennék, nem ezt a csapnivaló Vartát, ami 2-3 hónap alatt lemerül magától is+azonnal tönkremegy, ha nem volt közben töltve.
    Számológépemben felejtettem ilyen Vartát, úgy tönkrement a mélykisüléstől, hogy utána sem intelligens, sem buta töltővel nem lehetett utána életrekelteni. :W
    Bezzeg ha abba is Eneloopot tettem volna, akkor simán ment volna 2 évvel később is...

Csak hát az Eneloop akku 2x annyiba fáj, mint a Varta.

Töltőről nem nagyon tudok nyilatkozni, nekem NiteCore i4 van, ami eléggé ágyúval verébre kategória, árából lehet venni 3 butatöltőt.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés