Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
akkor ha tömegesen visszaesne a vételek száma.
Kicsit más de hasonló....
Egyszer olvastam egy cikket hogy örülnek a magyar autókereskedők mert mi mindenért fizetünk extrában
pl: metálfény,könnyűfémfelni,klíma,napfénytető.. ez egy 3-4 millás autóban még nem alap??? vicc....
ugyanez volt amerikában is azt mondták..... de ott fellázadt a nép nem vettek autót,mert megmondták nem fizetnek plusszokat....azóta szinte minden autó a legalapabb is, a nálunk emlegetett "full extra" felszereltségű.
Mert okosak voltak....de hogy menniyre le vagyunk ragadva egy példa...amikor kint melóztam 2005-ben hollandiában már akkor röhejesen olcsón telefonáltak hozzánk képest...és kapták a konzolokat, TV-ket,laptopokat,ha aláírtak előfizetésre....el se akartam hinni először,mondták jaaa náluk ez alap
azóta elment 8! év és nálunk ilyennek híre nincs.....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
w333
félisten
válasz silvergod #33301 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek !
USA -ban voltam ahol hatalmas a piac és kicsit más a mentalitás !
Itthon csak akkor lesz jobb a helyzet ha Európai egyesült államok leszünk !Hagyjuk is ezt a témát mert nem ide tartozik, inkább menjünk ide !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
blt.62
őstag
HOX-om van és váltani szeretnék. LG optimus G, vagy HTC ONE között gondolkodom. Szerintetek? Az optimus G jobb mobil mint a HOX?
MegtorloXp
-
blt.62
őstag
Ez a bajom,mert most lenne egy új G 40 ezerrel kellene toldanom a 8 hónapos,független,karcmentes HOX-om(60 ezerbe számolnák be).
Egy ONE-ra gondolom 70-et kellene fizetnem,nincs annyim,és talán mégse érné. A HOX mindenben megfelel nekem,csak az aksi idő és a fotó ami rossz.MegtorloXp
-
w333
félisten
válasz RootRulez #33308 üzenetére
Nem rosszak a Sony -k de a TFT kijelzőjük miatt én nem vennék
De kb. ilyen árban ha mindenképp független kell (és ha jó a gsm garancia) sokkal jobb telefonokat is lehet már kapni pl. Nexus 4 vagy Optimus G !De ha mindenképp kell az Xperia ZR akkor nemsokára lehet majd kapni az Expansys -nál gyári garanciával ! persze kérdés hogy milyen áron lesz majd ...
-
volvoguy
addikt
Üdv! HTC One X-emet cserélném. Túl nagy, gyengus az akksija, és meg is untam formailag.
Kisebb, 4,3 "- 4,5"-os képátlójú, 1280x720 felbontású (960x540 is lehet) telefont szeretnék, jó akksival és jó kamerával. 2magos proci és 1 GB RAM bőszen elég, akár olyat amit használtan is be lehet már szerezni olcsóbban. Jah és Android!!!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
őstag
Köszi! Már annyit olvastam itt az lg 4x hd nevét, hogy mindjárt ránézek még egyszer, de nem tartom valószínűnek, hogy az lesz ...lélektani határ.
(#33277) Kaci84 Az M-nek az lenne a legnagyobb előnye, hogy szolgáltatótól tudnám venni, viszont nem sok mindenben különböznek.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok ismét!
erre a kérdésemre mondtátok, hogy a Samsung Galaxy SII lenne a legjobb választás. Ma volt is egy a kezemben, nagyon tetszett.
Viszont. Nézegettem itt a használtakat, és alig van köztük 1-2 garanciális független darab, azok meg szerintem túlságosan drágák (60 fölött).Csak ez az egyetlen opció van így 50 ezer forint körül? Illetve megér ez a telefon 60ezret? Gondolom garancia nélkülit nem ajánlott megvenni így, hogy azok kb 1-2 éves telefonok.
-
w333
félisten
válasz Yiggdrasil #33313 üzenetére
Galaxy S2 nagyon max 45 - 50 ezeret ér meg !
60 ezres árkategóriában már kapsz LG 4X HD -t ami kb. mindenben 2X jobb !
Én inkább előfizetésre vennék egy új Xperia P -t[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
iPhone 4-ről váltanék Androidra.
LG Nexus 4 8GB (70e Ft) és Sony Xperia SP (65e Ft) jött szóba.
Mit gondoltok, melyik lenne megfelelőbb választás?Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
-
Yiggdrasil
aktív tag
Köszi a gyors választ!
A Sonyról eddig csak rosszat hallottam, azért nem gondolkodtam még rajta. Sokan szidják a frissítéseit (már amiket megkapott). Neked más a véleményed róla ezek szerint?
LG-vel még nem volt tapasztalatom, viszont ahogy nézem, a 4X sem mai darab.
Ez az SII lenne az álomkategóriás, csak sajnos nagyon drágán árulják őket.
-
mikersz1
senior tag
válasz Yiggdrasil #33320 üzenetére
A 4xHD tavalyi az SII azelőtti darab. Ezek közül biztos az lg-t venném.
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legolcsóbb itthon kapható teló, amelyik a következő feltételeket együtt teljesíti.
- legalább 4"-os kijelző
- legalább 800*480 felbontás
- legalább 2 magos processzor
- legalább PowerVR SGX 544MP vagy azonos tudású vga
- legalább 1 GB ram
- android esetén legalább 4.x rendszerElőre is köszönöm!
-
w333
félisten
válasz #40993792 #33336 üzenetére
Persze hogy tudom, jó régi motoros vagy már te is Android -os vonalon, és őszintén milyen ez a WP tényleg olyan jó ? vagy már a köv. telefonod Android lesz ?
Csak azért kérdezem mert lehet páromnak vagy a gyereknek majd veszek egy Lumia 620 kis telefont, én pedig maradok az Android -nál, és közben rájöttem arra hogy igenis kell az a 4 erős Krait mag (vagy legalább 2 magos Krait) na meg a 2GB/RAM hogy tényleg minden zökkenőmentes legyen, jah és csak is a gyári Android vagyis maradok a Nexus vonalon, nem szeretem amikor a gyártók belepiszkálnak a Stock rendszerbe
-
Yiggdrasil
aktív tag
Hát igen, 60ért új 4X-et tudok venni az előfizumra, viszont az LG-nek milyen a supportja itthon? GOndolom annyira nem kényelmes, mint a Samsungnak. Plusz párszor írták, hogy hiába a 4 mag, rosszul van optimalizálva. Hozzátenném, hogy én egyáltalán nem értek ehhez a részéhez, csak gondoltam megkérdezem.
De akkor SII-t max 50ezerig érdemes venni? Huh akkor az lesz egy kör, mire találok valakit aki hajlandó alkudozni.
Most elolvastam az Xperia P tesztjét, meg olvasgattam a fórumját is, hát nem tudom, jól néz ki, picit kicsi a kijelzője mondjuk, meg ahogy néztem, az S Advance sokkal jobb eredményeket ért el a teszteken.
Más ötlet esetleg? Mert tényleg bő 2 évre venném a készüléket, nem szeretnék befürödni, mint eddig
@mikersz1:
Megbízhatóságilag is jobb az LG mint az SII?[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
Ha esetleg lenne valakinek tanacsa, most itt tartok:
- 4.5-5.0 inch
- HD, fullHD nem kell
- 2 GB ram, 8 GB tar minimum
- 4 magos proci, de jo legyen a gps, szoval mtk kilove
- cserelheto aksis legyen, es legyen hozza nagy aksiMost eppen en is az xperia zr-nel tartok. Ha megkerek valakit, hogy hozzan usabol, akkor jobban jarok, mint a gsm boltokkal? Ahogy nezem arban egyforma.
-
Dhampir
félisten
válasz Yiggdrasil #33340 üzenetére
Ma lőttem pár fotót Xperia P-vel (nem az enyém). Nagyon szép színeket fotóz. Fogyasztása is elég jó, akár több napig is eléldegél (3G kikapcsolva) folyamatos üzemeltetés mellett.
-
Devas
őstag
Észrevételeim szerint a WP8 telók fele akkora hardverrel ugyanolyan gyorsak mint az androidos telefonok. Tehát ugyanazt a sebességet olcsóbban megkapod. Meg nincs az a RAM éhsége a WP8-nak, az androiddal szemben, persze a WP8 sem tökéletes, meg szerintem egyik sem.
Szemléltetésképpen, a 30 ezer Ft-os kis Lumia, megméretteti magát a 100-200 ezer Ft-os telefonokkal az alábbi gameplay video-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=61qZtkIBrPY
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sztike24
újonc
Hello, segítsetek pls. hátha..
Sony x. mini promat cserélném le..
min. 5 mpx kamera, memória > 512, (lehetőleg) android ( > 2,3-as..), NE csak qwerty billentyűzet (nem bírom megszokni.. ) és KICSI legyen (3,5 körül már bőven jó..) . Amiket eddig néztem, Sony miro / go / Sola, de vhogy egyik sem a igazi..
Az LG-kről nem tudok semmit, pedig ott talán lenne nem tepsi, de jobb. Lumiat nem merek, iPhone 4s-re meg egyszerűen sajnálom a pénzt.
(Azt nem mondom, hogy pénz nem számít, de nem elsődleges.)
köszi
-
Simtu
senior tag
Egyik ismerősöm az alábbi 2 telefon között vacillál:
Xperia P ill. LG Prada 3
mindkettőt használtan venné, itt az aprón 40 körül lehet őket kapni. Szóval az ár kb. azonos.
Zene, kamera, gps, internet, email lenne az alapokon kívül.
Előre is köszi.
-
giigz
veterán
Köszi az ajánlásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok