Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
masa55
csendes tag
válasz xhege #161345 üzenetére
Köszi a segítséget Tesco Value & xhege!
Időközben még nézegettem Huawei-eket is. OnePlus 8 5G 128GB 8GB RAM Dual-t néztem. Azzal tisztában vagyok, hogy ők már nem GMS-t hazsnálnak hanem a saját HMS-t, bár nem tudom a mindennapokban mennyire érezhető a változás.
Mit gondoltok erről a márkáról?
Köszi! -
Norbi.
őstag
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Redmi note 10 pro-nál megér plusz 40 eFt-ot a nagyobb kijelző és jobb kamera szerintetek, illetve több ram átlag usernél? Vártam a pro-ra, de úgy néz ki nem fér bele árban, ezért fontolgattam a note 9 pro-t, viszont most olvasom fentebb, hogy prosodhat, illetve ugyanannyi árban van redmi note 10, akkor inkább azt venném mondjuk az amoled miatt. Sima note 10 nálunk kapható 6gb-os verzióban? nem találtam sehol, de biztos én vagyok a béna.[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #161349 üzenetére
LG G6 plus jó lehet még? 5,7" vagy van kisebb alternatíva?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
elfelejtette
veterán
válasz Winnie The P #161357 üzenetére
Én egy brutális áresés után töredék áron egy Velvetet azért lehet, hogy bevállalnék...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Bikkrom
senior tag
válasz bankapeter #161361 üzenetére
Cod-dal nem laggol. Redditen is többen írják, hogy nincs gond vele.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
őstag
Egyébként aggódni sem kell annyira, az LG nem engedi el a telefonok kezét, a prémium készülékek (G8, V50, V60, Velvet, Wing) 3, a középkategóriás K készülékek 2 főverziót kapnak összesen. Tehát a támogatás nem szűnik meg.
Egy Velvet kap Droid 13-at... Szerintem emiatt az áruk sem fog jelentős mértékben csökkenni. -
Winnie The P
őstag
válasz elfelejtette #161359 üzenetére
👍
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Dinter
addikt
válasz Flowtation #161355 üzenetére
A Note 10S lesz 6GB RAM, simából nincs. Én is tegnapelőtt rendeltem meg 180USD-ért banggoodrol, nekem nem ér +35 ezret a Pro.
-
m1sk4r
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lecserélném a több, mint 4 éve használt Honor 8-at.
-Keret: ~80-100e Ft
-Szolgáltató: Telekom
-Használat: Telefonálás, internet, fb, youtube, fényképezés csak annyira, hogy túrázás közben szoktam lőni pár képet, de erre már a Honor 8 is megfelelt.
DUAL SIM-es legyen, 3-4 évig használnám a készüléket: Fontos szempont még, hogy a pénzügyeimet is ezen szoktam intézni. Főként emiatt cserélném a H8-at, mivel csak Android 8 van rá.
Xiaomi specifikációkat nézegettem GSMarenán. A Telekomnál most ~80k-ért hozzájuthatnék egy MI 10T Lite 5G-hez. Érdemes megvárni az újabb modelleket? A MI 11 Lite 5G mellet szól, hogy Android 11-gyel startol, valamint még prociban erősebb +az AMOLED kijelző, ami takarékosabb, ha jól tudom. Viszont nem biztos, hogy megéri annyival többet kiadnom érte, mert a 100k-s keretbe biztos nem fér majd bele.Aurea mediocritas
-
Dinter
addikt
válasz Flowtation #161372 üzenetére
[link] 10S-ben elvileg lesz.
-
w.miki
veterán
válasz Norbi. #161368 üzenetére
S9 az tetszene, viszont elég drága 50000 Ft felettiek, és fura mód az S8 se annyival olcsóbb, mint amennyivel régebbi.
Néhány 50e Ft alatti alternatíva, esetleg valami jó kis xiaomi sok tárhellyel?
(G6+ volt 30e-ért jófogáson, de mire irtam neki, már elvitték)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Hópihe5
tag
Melyik éri meg jobban, Poco X 3 63 ezerért vagy Xiaomi REdmi note 10 72 ezerért, melyik a jobb mobil?
számomra fontos a megbízhatóság, a kamera a kijelző és az akumlátor idő is
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Telefonos headseteknek van külön topikja esetleg?
Mikrofonos usb-C headsetet keresek, fele telefonálás és fele zene a használat. HTC Usonic-ot használtam, amivel teljesen elégedett voltam, de elromlott és már nem kapható.
Tudtok ajánlani ettől jobbat kb 10k-ig? -
blueye
veterán
válasz Mauzes #161381 üzenetére
Nézz át ide, nekem van egy, nem rossz, ott van a tesztje is.
Már nem nagyon használom (inkább TWS párti lettem), de jó emlékeim vannak.[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Ha notch-os/betüremkedős a mobil kijelzője, és videót/youtube-ot nézek rajta (fekvő módban), akkor ez a betüremkedés kitakar a videóból / belóg a videóba? -
xhege
veterán
válasz Rodzser Mór #161383 üzenetére
Normál állapotban nem lóg bele, ha nagyítasz és kihúzod teljes kijelzőre, akkor igen.
-
drChemist
friss újonc
Sziasztok!
Régi Alcatel telefonom szeretném lecserélni 70-80k érték körüli telefonra. Telefonálásra, fényképezésre(család; nem művészi) és játékra használnám. Zenehallgatásra, videó nézésre kevésbé.
A vásárlói vélemények elbizonytalanítottak. Mindegyikre van negatív visszajelzés, annak ellenére, hogy jó készülékek szerintem.
Az alábbi készülékek közül melyiket ajánlanátok:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128/6; Xiaomi POCO X3 NFC 128/6 vagy Realmi 6 Pro 128/6Esetleg van más készülék, amit ajánlani tudnátok? Hosszú távú használatra tervezem a telefonvételt.
Amúgy szívem szerint Xiaomi Redmi Note 10 Pro-t vennék, de az nekem sokba kerül.Válaszaitokat/segítségeteket előre is köszönöm!
-
Eversmann
aktív tag
Ha én kamera alapján szeretnék venni telót, mit ajánlotok? Hátha kihagytam valamit Nokia 7 Plus volt eddig. Nem csinált rossz képeket (vonalélesség, dinamika...) Legalább ezt a szintet vagy jobbat szeretnék. Valami tipp? Köszi
Life is better with a Titan
-
t72killer
titán
válasz Eversmann #161387 üzenetére
Az új xiaomik legalábbis papíron nagyon tuti lettek, de húzós az árcédula. A nokia 7+ szintjét azért ma már nagyon sok mobil megugorja, kb szabadon választhatsz, lényeg, h a szenzorméret ne legyen kisebb 1/2"-nél.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Az s20 fe 5g reálisan mennyivel érhet többet, mint az a52 5g? Előbbit láttam már bontatlan dobozban (szolgáltatói) 400£-ért, utóbbit 300£-ért ebayen elmenni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sniper112
aktív tag
válasz yuing #161391 üzenetére
én is azt várom főleg ha bekerül szolgáltatóiba akkor szerintem ütős lesz eddig elég meggyőző a tudása és van ip védelem is meg minden ami a csúcsokba van és eddig hiányzott, csak a nagyobb kijelző ami szokás kérdése és a nehezebb súly , meg a nagy kamera kitüremkedés ami kevésbé teszi vonzóvá .
-
MODERÁTOR
-
őstag
válasz drChemist #161386 üzenetére
Szerintem a Realme vagy a Poco, mindkettőnek vannak extra képességei a Redmihez viszonyítva.
Egyébként, ha bevállalod a kínai webshopot, jelen esetben a Banggoodot, hamarosan lesz náluk a RN10 Pro 279 dollárért. Szállítással + biztosítással 85.000 Ft körül alakul majd. Nagyobb spórolást jelent a hazai árhoz képest.
Gyakori akció szokott futni a Xiaomikra, 80-90k környékén több alkalommal is fogják árulni különböző webshopokban.Szerk: Lehet a Banggoodhoz kupon is lesz, Napidroidot érdemes olvasgatni. Az alap Redmi Note 10 elvileg 51k Ft-ért elhozható. Az úgy nem gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sniper112 #161392 üzenetére
Igen, belepakoltak mindent, fotózás területén lenyűgöző lett, mindhárom szenzorral elképesztő képeket lehet vele készíteni. Egy gond van vele, túl nagy batár cucc, ahogy említetted. Napi szintű használat, kényelmes tuti nem lenne, legalábbis számomra, de a másik serpenyőben nyilván ott a tudása. Aki megveszi, biztosan nem fog benne csalódni.
-
undercover
őstag
Üdv! Egy kis Samsung kérdés...
Ha mondjuk érdekel az S20+ meg az S21 akkor melyik a legjobb ár/érték arányban?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Lecs@
addikt
Hali. 200 K körül, akár használatban is. Alegjobb kamera, és akku ami fontos. Mi lenne erre a legjobb alternatíva? Ja, GMS is fontos. Kösziii.
512 GB
-
drChemist
friss újonc
válasz yuing #161394 üzenetére
Köszönöm a választ/tanácsot!
Valószínű a Realmi lesz majd. Külföldről nem nagyon merek rendelni. Nincs tapasztalatom sem, emellett bizodalmam sincs hozzá.
Az alap note 10-nél szerintem a 9 pro jobb. Egyedül az Amoled kijelző, ami csábító lehet, de minden másban gyengébb. Nem véletlen, hogy az ára is alacsonyabb a 9pro-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Battlefield V
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok