Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Kb 4 évre terveznék telefont venni. Ha kb 70-80k-t szánnék rá, az elég? Amik az elvárásaim: Főleg netezésre használva, nézhető fotók készítése, jó gps, jó üzemidő, jack csati. (előny: nfc, jó fényerő és betekintési szög). Eddig egy Xiaomi Mi A2 Lite-t használtam, teljesen megelégedve, csak már sok baj van vele (képernyőt, akkut cserélni kéne, stb), szóval lecserélném, és akkor már a korhoz igazodva valami aktuálisat vennék.
X3 látom nagyon ajánlott. Esetleg valami más? Vagy esetleg érdemes lennem várni, hogy valaminek lejjebb menjen az ára, vagy kijöjjön ebben a kategóriában valami best buy?
-
DrDobos
őstag
válasz aprokaroka87 #160852 üzenetére
Samsung a most bejelentett (3, vagy 4 év , hallottam mar mindkettot) kiterjesztett tamogatas miatt? Vagy csak siman megbizhatobbak a Samsungok?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz DrDobos #160853 üzenetére
Azt nem tudom pontosan, de én ahogy tudom 3 évig érkezik rá Android főverzió frissítés, illetve az ő renfszerük is fejlődik.
Illetve a biztonsági frissítések 4 évig fognak rá érkezni.
Az hogy mennyire megbízható a Samsung, nem tudom, soha nem volt még olyanom :)
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz aprokaroka87 #160852 üzenetére
Igazából csak nem szeretném lecserélni, ha addig nem megy tönkre. Játék nem igen lenne rajta, ami miatt hardverügyileg újítani kéne. Netre, stb meg csak elég lenne, nem? De akkor legyen 3 év. Végülis ha jobban belegondolok, eddig mindig akkor cseréltem telót, amikor már minden baja volt, és hát az úgy 3 évente történt, de lehet átlagban 2... Szoftver frissítés is csak olyan szinten izgat, h ne akadályozzon már 1-2 év múlva h nem érkezik rá semmi. Mostani telómon is még 9-es droid van, elvagyok vele.
Samuból melyik?
-
t72killer
titán
Vajon mennyit fog esni a következő 3hónapban az új samu A-szériás telók (A52 4/5g, A72) ára? most így drága előrendelős áron kap hozzájuk az ember egy kb 100EUR értékű buds-ot, ami személyszerint engem nem hoz lázba/mivel csomó ember kapja, nem hiszem, hogy könnyű lenne eladni bontatlanul is.
Viszont ha max 20-30EUR-t esik az a52 5g, annyit nekem is megérne egy buds.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
MODERÁTOR
-
surgery
senior tag
Sziasztok 300 ezerig bezárólag keresek új telefont. Androidba gondolkozok. Fontos az elfogadható üzemidő szép kijelző. Sokat beszélek kihangisítva a munkám miatt navigálni is használom a telefont és néha zene hallgatásra is.
-
t72killer
titán
válasz Viktor0610 #160858 üzenetére
Naa, azért annyira nem vad találgatás. A telók árai bejelentés után - az előrendelési árhoz képest 99.9%-ban csökkennek.
#160860: körülnézek szolgáltatóknál, bár se függő telót nem akarok, se előfizut.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
spileraaa
senior tag
Huawei Mate 20 pro azért érdekelne mert van vezeték nélküli töltésre lehetőség
85-90 ezer ft milyen más telefont tudtok használtan ami szintén tudja ezt és rendelkezik IP68 védelemmel is ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Surii
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, kicsit beleástam magam a témába és a Xiaomi Mi 10T Lite 5G 128GB (6 GB Ram) lett a nyertes ~100e-ért
Viszont
Arra lennék kíváncsi, hogy egy 150e forintos kereten belül mennyivel lehet jobb telefont lelni?
-Újonnan természetesen.
-Szeretnék gyártói garit hozzá, úgyhogy szürke import nem játszik.
-2-3 év lenne a cél idő
-Normál felhasználás és a multimédia nagy szempont még, illetve Xiaomi fan boi lettem (de versenytársak is érdekelnek)
-Csak Android
-A méretben nagyobb kategória felé lenne ideálisFormalitásból mentem részletekbe, de röviden minden hardver ugyanolyan erős (vagy erősebb) ,mint a 10T Lite-nak, csak nagyobb ár kerettel. Mindenképp 8GB Ram lenne még egy fontos szempont
-
Ájvé
veterán
válasz Surii #160864 üzenetére
Mi 10T 8/128 kb belefér. Ha nem tévedek itt gyári garancia van, 160-ért megkapod nagy árúházakból is (MM, emag, extremedigital).
-
tesc0
újonc
Sziasztok!
Van egy 2016-os Galaxy J3 telefonom és ezt szeretném lecserélni.
Céges telefonként kaptam egy A71-et és megtetszett, de még a kategóriában nézelődtem és Xiaomi Mi 10T Lite 5G is megjelent alternatívaként.
Ami fontos szempont volt, hogy van egy microSD kártyám, így bővíthető legyen.Ezen a két telefonon kívül szerintetek van még olyan, amit érdemes megnézni, vagy melyiket ajánlanátok?
Az 5G nem tudom, hogy mennyire hat meg, eddig sosem volt (mobil)netem, csak wifi-vel böngésztem, a többi funkciót tekintve pedig, csak videókat rögzítettem, illetve utazások alatt játék, zenehallgatás volt. Mindenesetre szeretnék ezúttal is némileg hosszútávra tervezni, a telefon élettartamát nézve.Köszönöm a segítséget!
-
membrandj
nagyúr
Sziasztok! A 2017-ben vásárolt honor 9-em cseréjén gondolkodom.
A kiszemelt egy samsung a52 4G. Próbáltam egyéb oldalakon a teljesítményüket összehasonlítani, de a számok alapján nem látom a közel 4 évnyi különbséget.
Általános felhasználásra mennyire lenne fürgébb?
Napi 2-3 óra Waze( android auton),gmail,böngészés,facebook.Többet nem igazán szánnék erre, az 5G-ben nem hiszek még. ~ 3-4 év múlva úgy is cserélem ezt is.
Az egyetlen hátrány számomra az infra. A honor 9-ben rengetek dolgot erről vezérlek. Létezik még infrás telefon max bruttó 150-ért újonnan?
Köszi előre is!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
MODERÁTOR
-
membrandj
nagyúr
válasz Viktor0610 #160868 üzenetére
Az lehet, hogy csúcsteló volt, de árban olcsóbb volt szerintem. Valahogy 130 környékén vettem. Xiaomit nem szeretnék. Van samsung javaslat?
Infrát tudja még valamelyik?Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
MODERÁTOR
-
spileraaa
senior tag
válasz spileraaa #160862 üzenetére
azt kihagytam melyiknek van olyan jó szerviz hálózata mint a huaweinek?
vagyis mate 20 pro a fórumában írták többen hogy menyire olcsón megjavítják garancián túl
és garanciában pedig pl ingyen kicserélik az aksit ha kell vagy bármi ami hibásErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
MODERÁTOR
-
kisskd
tag
válasz ghiottone #160801 üzenetére
Köszi a segítséget, végülis felcsúszva a 150+50(+50) sávba, (S4 asszem 6., változó hatékonyságú fődarabcseréje miatti) elveimmel ellentétesen, és a méretkorlát felső szélén végül egy Samsung S20 FE (4G)-vel tettem egy próbát, szemezgetve a Oneplus 8T-vel. Egyelőre barátkozunk, a méret nem kezelhetetlen (de még mindig szimpibb lenne kisebb).
A VoWifi viszont lehet kötelező elem lesz innentől, önmagában megér az én felhasználási viszonyaim mellett 2-3 más funkciót, szóval a Pixel egyelőre nem lesz a barátom.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz yuing #160838 üzenetére
Telekomnál néztem, kifutónak írják, de még rendelhető. De akkor várok még, nem égetően sürgős. Viszont addig is megkérdezném:
Milyen alternatívák vannak a xiaomi-ra? Nekem eddig ez a második ilyen márkám, pl samsungom sose volt, (iphone-om meg sose lesz, fujj), de pl. samuhoz képest még mindig ár/érték arányban jobb? Más márka esetleg szóba jöhet?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
TunerJoe
senior tag
válasz Fredo78 #160877 üzenetére
Aksiban nagy, hardverben közepes előrelépés, kamera minőségben is jobb, bár kevesebb hasznos kamera van rajta. Poco F1 hardverben mindkettőnél sokkal erősebb, de aksija már kisebb mint az M3-nak, ahogy kamerában is gyengébb, illetve, mint írták, frissítést is egyre kevesebbet kap már.
instagram.com/albert__gyorgy
-
Fredo78
aktív tag
-
m3ss
veterán
hello
parom keres mobilt, 60e kornyeken hasznaltan, vagy uj lehet 80e brutto is.
egyetlen szempont a kamera. o h20 pro-t nezett ki, ez hasznaltan 65 korul van. arukereson top1 mobil az redmi note 9 pro, ez milyen fenykepezo teren? egyelore teszteket meg nem neztem, gondoltam rakerdezek itt eloszor. mit ajanlotok fotozni ennyiert?
koszihttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
őstag
válasz Flowtation #160876 üzenetére
Leginkább a Xiaomi almárkái vannak elemében ebben a szegmensben. Samutól jól sikerült szériának tűnik az új A52, A72 páros, de elég magas áron nyitottak, valamilyen szolgáltatói konstrukcióban lehetnek kedvezőbb ajánlatok, mert ott elég jó készülékkedvezményt lehet kapni rájuk.
Telenornál például az A52 a legkisebb előfizuval (havi 4.490 Ft) 96k Ft. Kártyásan kihozva meg 117k. Szerintem ez például egy megfontolandó ajánlat.m3ss: Honor 20 Pro 65-ért? Instant venném, ha nincs törve.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A P20 Pro vagy a Mate 20 Pro? Mielőtt megint lyukra futok. Még mindig szükséges egy kis pontosítás.
A lényeg ezzel kapcsolatban szerintem, hogy az újonnan 80k körül vásárolható készülékek kamerás képességekben meg sem sem közelítik a korábbi csúcskategóriát, amiről szó van. Ha a kamera csupán a szempont, akkor szerintem inkább a használt flagship.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz yuing #160885 üzenetére
szerintem sima p20. es mas gyartonak hasonlo arban fotora kihegyezett telefonja? vannak alternativak hasonlo arban? nekem pl mi 9 se-m van, talan ezt is fotora hegyeztek ki, de nagylatoszogu optika minden csak nem eles..a "tele"obi sem tul karcos es brutal kromatikus abberaciokat tol..
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
Sziasztok!
Kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót mennyire zavar meg egy üvegfólia?
-
t1
addikt
Sziasztok. Poco M3-nak van alternatívája ugyanúgy 60.000ft környékén?
-
Ájvé
veterán
válasz Fredo78 #160877 üzenetére
Elég jelentős, Snapdragon 660 vs 662 (főleg GPU téren erősebb a 662, CPU-ban nincs olyan nagy különbség sőt egy szálon 660 még jobb is, fogyasztás alacsonyabb gyártástechnológia miatt), UFS tároló, fényképező is jobb. Egyik fő különbség viszont Android One és Poco launcher, mennyire jön be.
Egyébként szerintem megéri a csere, ha nem is minden téren, de előrelépés azért. Akkuban biztosan nagy előrelépés lenne, gsmarena teszten dupla pontot kapott azért ha dupla üzemidő nem is lesz hozzá képest, de mindenképpen nagyságrendileg jobb.
Redmi 9 csak akku időben lenne előrelépés.
F1 más kategória, gondolom használt, függ milyen idős mennyire lett elhasználva, egyébként leszámítva hogy 3 éves csúcshardver van benne legjobb választás ezek közül. -
zmilaner
tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi A2-t cserélnék nagyon maximum 100e forintos értékhatárig egy újabb telefonra. Örülök ha vadonatúj de használt piacról is szívesen szemezek.
Poco X3 Pro hozott most lázba úgy, hogy earlybirdben spanyol hivatalos forgalmazótól ~72-73ezer forintos áron beszerezhető. Viszont ahogy olvastam a kamera visszalépés az alapmodellhez képest ami számomra fontos tényező.
A felhasználás teljesen általános, semmi extra viszont szeretném ha üzemidőben és kamerában előrelépés lenne az A2-höz képest.
Lényeg a lényeg: 100k forintig szerintetek mi a best buy jelenleg illetve van-e valami olyan középkategóriás mobil amire érdemes lehet várni? Köszönöm! -
weres78
senior tag
Korábban kérdeztem...
A Samsung S20 FE ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
zmilaner
tag
válasz KisTücsök #160893 üzenetére
Nem tudom még nem vásároltam náluk, a webshopjuk alapján kételkednék is bennük de mindenhol azt írták, hogy hivatalos partnerek.
szerk.: most ránéztem és igen, nagyon úgy tűnik, hogy csak nagyobb városokat lehet megadniEgyébként ha maradt volna az X3 NFC kamerájával akkor óriási bestbuy lenne, sőt szerintem így is az lesz, csak gondoltam hátha tudnak itt alternatívát a nálam járatosabbak
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz zmilaner #160895 üzenetére
Na most ezt hirtelen felindulásból előrendeltem, aztán meglátjuk.. Én is kb úgy kerestem telót, mint te amúgy. Elég sokáig húztam már a cserét. A kamera szerintem elég lesz nekem, 5G nincs, de az még minek.
Az utca nevé oda írtam a falut, meg hát az irányítószám adott, csak idetalálak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest