Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy huawei p8 lite telefont használok ezért úgy gondoltam ideje a váltásnak.
100k huf alatt milyen androidos lehetőségeim vannak? Leginkább netezni szoktam rajta, meg néha játszani is szóval nem ártana ha a játékokat is vinné. Egyelőre Xiaomi telefonokat néztem, de ott nem tudom 100k alatt melyik a legjobb. De amugy jöhet bármi csak egy kicsit tanácstalan vagyok. Viszont ilyen 150-200 meg hasonlókat nem akarnék telefonra költeni hiába van ott huawei p20 meg xiaomi f1 meg hasonlók.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
Ahogy láttom a Redmi Note 5-től nincsen jobb xiaomi a kategóriában.(100k huf alatt) Egyedül ami miatt aggódok, hogy elég nagy telefon 6-os méretű és egy kicsit hozzászoktam a 5-ös mérethez
Ezért gondolkoztam a Redmi 6-on is csak az kicsit mintha fapadosabb lenne.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
válasz juuzer #131121 üzenetére
Ahogy néztem a Note 5 meg az A2 között van kb 15k huf diffi az pedig nem olyan kevés. Mármint javíts ki ha tévedek, de drasztikus különbség nincs a két telefon teljesítménye között. +Nincs semmi type c-s dolgom szóval vehetnék új headsetet meg hasonlót a note 5 meg még támogatja a jack-et.
Szóval szerintem talán most a Note 5 a nyerő.
-
undercover
őstag
válasz trebrona #131139 üzenetére
Nekem Huawei-ből nagyon bejött az EMUI,(mivel most huawei-em volt húzamosabb ideig) szóval ha a MIUI hasonlóan jó móka akkor jobban elégedett leszek mint stock android-al. Vagy én nem tudok valamit ami miatt jobb a stock android?
Legalábbis én jobban optimizáltnak éreztem az évek során az EMUI-t. Note 5-ben nagyobb az akksi az A2-ben kicsit jobb a chip. Én eddig azt hittem amugy jobb a MIUI mint a stock android.
-
undercover
őstag
válasz Hunork #131149 üzenetére
Miért fontos amugy, hogy a vodafontól vedd? Lehet én tudom rosszul, de szerződéshosszabításhoz nem szükséges, maximum kérsz hozzá egy olyan sim kártyát ha nagyobb van jelenleg. Pl. Nanot mikro helyett. Aztán belerakod a független telefonodba és kész a csoda.
-
undercover
őstag
Üdv! Én keressem a lehetetlen telefont
Az ára legyen 200 ezer alatt, csak új telefon jöhet szóba használt nem.
Elvárások: Amoled kijelző, jack előny, nagyobb akksi pl 4000 vagy nem sokkal rosszabb üzemidőben, legyen rá android q, gondolom ez jelenti a teljesítmény megfelelő legyen, és a kamera is már már közelítsen egy huawei p30-hoz vagy huawei szériához nagyjából. De nem tudom, hogy ilyen telefon létezik-e De jöhetnek a tippek, hogy mi az ami megközelíti. Lehetnek olcsóbb meg drágák tippek is.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
Üdv!
T
udnátok tanácsot adni a OnePlus 7 vs OnePlus 7 Pro-val vs MI9T-el kapcsolatban?Árban talán jobb választás a Mi9T, de teljesítményben jobb lenne a sima OnePlus 7.
Mivel tud többet amugy a simától a Pro? A 90hz kijelző csak a Pro sajátja? Mert Snapdragon 855 azt mindkettőbe van meg UFS3.0-ás tárhely is ha jól gondolom, akksiban számít valamit vagy kamerában?
Illetve mondjuk a sima OnePlus 7-hez képest most mennyire jobb vagy rosszabb a Mi9T.
Az, hogy van egy kis notch engem nem zavarna.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Két versenyzőm van: Samsung Galaxy S20 FE vagy OnePlus 8T szerintettek melyiket lenne érdemesebb venni?
-
undercover
őstag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni
A költséghatárom olyan 250k körül van. Jelenleg egy Xiaomi MI9T-t használok. Fontos a dual a sim, magasság 160mm körül legyen, (tehát ha lehet ne ilyen 165 legyen, jó SOC, és a lehetőleg legjobb kamera a büdzsénkből. Néha szoktam egy két játékkal játszani, zenét hallgatni, meg szeretnék jobb minőségű képeket készíteni. Tudom ez igy elég általános De a büdzséből szeretném a legjobb ár/értékű telefont.
Az MIUI-val vannak problémáim szóval a Xiaomi kiesik.
Én a Samsungra gondoltam illetve a OnePlus-ra.
OnePlusból a sima 9-esről viszonylag rosszakat lehet olvasni szóval gondolom az nem ajánlott, viszont a 8T az úgy tudom viszonylag korrekt telefon?
Samsungból ha jól tudom van a sima S20, S20FE, S21 kicsit low budget A52?Szóval ebben kérnék segítséget mert nem tudom eldönteni, hogy ezekből melyik a legjobb.
-
undercover
őstag
válasz xhege #160929 üzenetére
Nem a kamera a lényeg, de őrülnék ha az is jól teljesítene.
8 Pro tudom jobb kamerában de tepsi, maga a 8T szerintem erősebb meg fluidabb tesztek alapján legalábbis mint a Samsung, de viszont jól tudom, hogy a Samsung meg jobb képet csinál? Szóval elég nagy dilema
Ár/értékben mi a jobb egy S20FE vagy egy S21?
Meg itt is felteszem a kérdést...
Példaként vegyük egyelőre az S21-et.
Telekom( ott vagyok amugy de éppen nincs kedvezményem) árukeresőn meg 270-től 325-ig lehet kapni S21-et és nem tudom melyik bolt a megbízható. Vagy S21+-t is lehet kapni 300-ért meg 400-ért is...Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
Üdv! Segítséget kérnék!
Még mindig nem tudok dönteni...
Az alap S21 meg a OnePlus 8T között...
Ugye a két telefon hasonló paraméterekkel rendelkezik egyedül a kamerában jobb az S21 úgy tudom.
De megér-e 100k huffal többet költeni az S21-re mint a 8T-re? Ezt nem tudom.
-
undercover
őstag
Üdv! Egy kis Samsung kérdés...
Ha mondjuk érdekel az S20+ meg az S21 akkor melyik a legjobb ár/érték arányban?
-
undercover
őstag
Én senkinek nem ajánlom a Xiaomit amig MIUI van rajta A szoftveres támogatás az nagyon rossz. Samsung vagy a OnePlus is előrébb van.
-
undercover
őstag
Én nem a levegőbe beszélek, amikor a MIUI-t kritizálom. MI9T-t használok szerintem már lassan 2 éve.
Megjelenéskor nem volt semmi problémám vele minden működik ahogy kell....
Beállításokban mindig végigmegyek amin kell és letörlök minden felesleges appot...
Erre eltelt szerintem vagy egy-másfél év és kimutatta a foga fehérjét a MIUI. A Xiaomi stratégia az, hogy évente cseréld le a telefonodat és akkor nincs semmi nagyobb problémád.
Folytatva a frissítések botrányosak. Volt olyan frissítés amitől hónapokig jobban merült az akkumlátor... Aztán ahogyan feljebb is írták visszavonnak frissítéseket, lassan jönnek új frissítések... Funkció frissítéseket nem igazán kapunk amikor egy két apróságot változtatnának vagy valami. Meg az milyen már, hogy jelenleg is januári google biztonsági frissítési csomag van rajta mert nincs rá újabb frissítés.És mégegyszer elmondom, hogy karbantartom nincs tele sok felesleges dologgal. De mégis előfordult már, hogy x idő után ha nem inditod újra nagyon belassul, volt már olyan, hogy applikáció összeomlott, de a legidegesítőbb hiba mind közül én nem tudom máshol volt-e már ilyen valaha, de egy idő után ha felhívnak akkor én se hallok semmit meg akivel beszélek is.... És újrakell inditani a telefont, hogy ez a hiba megjavuljon.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Most kb hasonló árban van a kettő és nem igazán tudok dönteni.
Szerintettek a Samsung S21 (tehát a sima) vagy pedig a OnePlus 9 éri meg most jobban? Ár/érték arány szerint?
A szempontjaim a jó üzemidő, fluid rendszer, és a kettő közül melyikkel tudnék szebb képeket csinálni?
A segítséget előre is köszönöm.
-
undercover
őstag
válasz xhege #162269 üzenetére
Pont ez a problémám, hogy mindegyik telefon másban jobb.
Az S21 mellett szól a kompaktabb méret, jobb kamerázási képességek, teljesítményben gyengébb, rendszer talán rosszabb egy kicsit, gyorsabban merül? viszont a töltési ideje dupla annyi mint a OP9-nek. Jah és vennem kell hozzá töltőfejet az +7000 Ft.
OnePlus9 mellett szól a erősebb teljesítmény, fluidabb rendszer, a kamerából picit rosszabb bár az ultraszéles kamera az jobb, viszont itt anyagminőséggben rosszabb tehát műanyag keretben van a telefon. Viszont itt gyorsabb a töltés.
Szóval nem tudom mi lenne a jobb döntés. Valakinek itt tapasztalatok?
-
undercover
őstag
Szerintettek az Asus Zenfone 8 most jobban megéri mint a Galaxy S21? Az alapverziós S21-re gondolok.
Mert lehet fotózást tekintve jobb az S21, de van köztük most talán vagy 80 ezer forint ami nem kevés.
-
undercover
őstag
Üdv!
Szeretnék egy Samsung telefont vásárolni 200k körül.
Most mi érné meg a legjobban?
Most egy A52S-t használok. Nincs is vele nagyobb bajom, de odaadnám egy családtagomnak.
Szóval S20FE nekem ez már kicsit réginek tűnik, S21 a sima van ahogy láttam kb 200 körül, meg az S21FE mi lenne a legjobb döntés? A segítséget nagyon megköszönném.
-
undercover
őstag
válasz kekedi #169789 üzenetére
Annyiban rossz a helyzet, hogy S21-et már nem sokáig lehet majd kapni így az ára sokkal jobban nem fog lemenni.
De miben jobb amugy az S21?
Az S21 kisebb, engem nem zavarnak a műanyag dolgok az S21 FE-ben, Kamerában van olyan vélemény, hogy lehet kisebb az S21 FE-ben a kamera szenzor de mégis jobb mint a S21-ben.De hosszabb távon én lehet hajlok egy S21 FE-re.
[ Szerkesztve ]
-
undercover
őstag
válasz kekedi #169800 üzenetére
Én megvagyok az A52S-ben is a 6GB ram-al. Ha egyszere nem használsz 15 ablakot a böngészőben szerintem nem lehet észrevenni. Nekem a méret jobb mert kisebb lenne mint a A52S. Dual Sim szerintem bőven jó nem láttom sok értelmét az e-simnek.
De ha ez kell lehet venni Samsung okosórát ami tudja az esimet.
-
undercover
őstag
Üdv!
Azon gondolkoztam, hogy szeretnék egy kisebb kompaktabb telefont Samsung vonalon ami közelebb van a top kategóriához.
Most van egy A52S-em, viszont ahogy nézzem az S21 FE viszonylag jó áron van 190k hufért, míg az S22 inkább 300 körül mozog. De az S21 FE meg az S22 között nem láttom azt a nagy különbséget amitől megérné ezt a felárat vagy tévedek?
Vagy az S21FE esetében nagyon melegszik esetleg a Snapdragon 888? Mert időtállóság szempontjából elég jó telefonak tűnik az S21 FE.
-
undercover
őstag
válasz sfdrakex #170820 üzenetére
Nincs nagyobb problémám az A52S-el, csak néha szeretek javítgatni az elektronikai eszközeimen. Amikor ezt vettem kellett gyorsan egy telefon, ami ár/értékben jó volt.
Nem sok, de az S21 FE 5mm-el kisebb mint az A52S.
Kamerában és grafikus teljesítményben is jobb egy szintel ezért gondolkozom rajta.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
undercover
őstag
Üdv! Lehet ez kicsit offos kérdés.
De pl. a SES storeban van telefon beszámítás. Olyankor kb mennyire szokták beszámítani a telefonokat a keddvezményen kívül? Megéri ilyenekkel szórakozni? Ha valakinek lenne tapasztalata megköszönném.
-
undercover
őstag
Üdv! Gondolkozom egy Samsung S szériás telefonon.
De fontos lenne az ár/érték arány.
És nem értem teljesen mi a nagy különbség az S21 FE, S21 meg az S22-ő között.
Jó azonkívül, hogy az S21 kisebb meg az S22 méretben. De grafikus teljesítményben meg kamerában kb ugyanazok. Vagy én látom rosszul a dolgokat?
Viszont árban egyáltalán nem.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek szeretnék telefont vásárolni:
Az elvárások:
Samsung legyen
Árban olyan 100-130 ezer körül
256gb-os tárhely.
Ebben az árkategóriában mi számít best buynak?
A Samsung A35 mondjuk?Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest