Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73013) sb válasza Throme (#73002) üzenetére


sb
veterán

Szerintem a jégpálya kifejezetten jó, nálam az pozitív.
Aztán lehet, hogy van vmi rejtett jégpálya vonzódásom mert anno a kis forgó pálya is tetszett és a kínai újéves nagy pályára is lecsaptam... amikor pedig láttam ezt akkor örültem, hogy gyártásban marad a panel annak kifutása után is, ha kellene még több jéééég. :D

Nézzük a pozitív oldalát: csak egy mini beltéri karácsonyfa van. Abból egy elég nagy mindig szériatartozék és hát oké, hogy karácsony van, de egy kis gyűjteménnyel is van már itthon van 6-8db... szerintem határozottan jobb a koripálya.
A wc-ről már beszéltünk, nem sok, de azt bezúzhatták volna... :U

@RapaNui1
A többi szett szerintem inkább egyedi készletként készül, épp a kötelező fa kapcsán tűnik így. Itt kevésbé. Egyetértek az írásoddal, elsőre is tetszett, megvan a hangulat, jópofa az új faház jelleg az új elemekkel. Még a mélység problémám sem jött elő, azóta láttam élőben és ott sem tűnt a szokásos papírvékony épületnek a hátranyúlások nélkül sem.

Szvsz tényleg jobb sokkal mint a tavalyi, de már azon is elgondolkodtam, hogy 2-3 készlet jó áron szintén elférne abból is. Mocnak a falszínek, ablakok, stb... szerintem ideális alapanyag.

Kis készletek:
Valami promoban kaptuk az alábbit, ez volt a fiam első készlete amivel elkezdett építgetni közösen velük. Nem volt még Lego-korban, fel sem merült addig bennünk. Miután ezt a komoly készletet kb. 2 hétig pakolgatta és tetszett neki minden kreáció, döntöttünk úgy, hogy akkor előkeressük a régi Legokat és kiválogatjuk a nagyobb kockákat. :) A gyerekek elég kreatívak.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.