Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48324) Mauzes


Mauzes
őstag

Újra realizáltam, hogy mennyire szeretem a számozott zacskós csomagolást. Úgy látszik öreg vagyok már és minden segítség jól esik, vagy csak rosszul szocializálódtam.
Az asztalon egy Taj Mahal, 6,2 kg Lego. Ömlesztve kaptam meg, a fél nappalit elfoglalta és teljesen kezelhetetlen volt építésre. 17 felé válogattam, de még bőven lehetne a maradék kupacot, csak már nem volt türelmem. De még csak nem is a kezdeti szortírozás a gondom, bár nem a kedvenc hobbim. Hanem hogy mennyire körülményes az, hogy az összes elemnek egyszerre kint kell lennie, mert bármelyik kupacból kellhet elem az útmutató mentén. Nekem naponta vagy kétnaponta van 1-2 órám, akkor 17 zacskó kiönt, egy asztalon el sem fér, úgyhogy a földön építek, egész szoba el van foglalva, majd 1 óra múlva 17 zacskó bepakol. Na ezért szeretem a gyári számozást (és tudom, hogy régen nem volt, sőt nagyon régen még útmutató sem).

Na de nem akartam ilyen hosszan, hanem inkább kérdezem, hogy ti hogyan oldjátok meg az ilyesmit? Inkább egyhuzamban nyomjátok le, és akkor legalább az állandó pakolgatás kimarad? Vagy van valami tuti rendszerező/tároló készlet erre, valami műanyag edény szett?

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.