Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25450) minatomiray válasza 485 (#25443) üzenetére


minatomiray
csendes tag

Nekem is jött vissza javított G4 a minitől. Ugyan ez volt amit írsz. Elküldtem nekik mindent PDF-ben ill. lefényképezve mailben. Nyáron vettem, de le let ejtve és elromlott. Ezeket küldtem el:

- kiküldött teóról képeket (még kiküldés előtt körgefotóztam, biztos ami biztos alapon, nem a vám miatt), S/N-t, IMEI-t leírtam róla
- kiköldött csomagról kép
- királyi postai cetli kifelé menetről rajta a TN
- PayPal email pdf-ben (javítás költség volt, mert a teló leesett és benyomódott, sztem displayt cseréltek)
- minitől email pdf -ben, rjta a bejövő TN

Nem kellett vámot és áfát fizetni, de szerintem ez érthető, hisz egy használt / rossz készülékről volt szó, amit javításra küldtem ki és bizonyítani is tudtam egyértleműen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.