Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
50.000

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
dzsi23
üzenetére
Jogos volt a kötekedés kivételesen, két különböző változat volt.
Alsó képen ugye a full black mutatókkal. Nézegettem én is, a fekete számlaposat is, vmi 12 ezresért el lehetett volna hozni, de bölcsen kihagytam. Világos számlapot nem szeretem, a feketénél meg a mutatókat alig látnám. Most a Militado Dirty Dozen a favorit, pár nap alatt rááll a szemem a 36 mm-re. -
dzsi23
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, teljesen jó este is, csak @mriya@-nak kötelező minden egyes alkalommal belekötnie az ilyen mutató-számlap kombóba.

-
@mriya@
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ugyehogyugye? 😀
-
dilajoska1
őstag
válasz
@mriya@
üzenetére
Nem. Az hozzászólásoból mentettem le. Szerintem a mutatókba nem lume festék van azért ilyen sötétben de ha megjön rakok fel képet.
Ja most nézem hogy aki feltöltötte, az töltött fel nappali képeket és neko a mutatók azok feketék. Mondjuk nem zavar mert render képeken se mutat rosszul.
-
@mriya@
őstag
Nekem ilyenem volt, és pont az zavart, hogy nem full feketék a mutatók.
-
@mriya@
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
A második képen láthatóhoz ilyen mutatók kellenének:
-
@mriya@
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Szerintem nem olyan lesz.
Inkább ehhez hasonló:
-
@mriya@
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ezek a mutatók nem ilyenek lesznek éjjel.
-
dilajoska1
őstag
Nekem most ő van úton VH31-el.
-
dzsi23
addikt
válasz
baal-amiga
üzenetére
Nézegettem ezt is, nem rossz.

Faresz1976 #49982:
Na igen... ha az órán nincs bibi, akkor az árazásban van.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
A 37mm nekem okés ehhez a retró stílushoz, a zafír hiányát is elnézem, de az a fránya vastagság... nem tudom, miért kell egy kvarcórának ~13mm-nek lennie.
-
dzsi23
addikt
Basszus, ezek tetszenek, de már megírtam az évösszegzőmet, nem rondíthatok bele...
-
Remus389
nagyúr
válasz
dzsi23
üzenetére
Ízlésen és pénztárcán kár vitatkozni.
Bármi tönkremehet bármikor, nem csak a tourbillon
Kérlek ne általánosíts, úgy értettem hogy nagyobb az esélye hogy durvább bánásmód esetén vége lesz, például munkában vagy és hirtelen a főnök megkér hogy pakolni kell és a csuklódon felejted a turbit vagy ilyesmi. Akkor lehet baja a turbinak, ha túl nagy "G" erők lépnek fel, pl munka alatt (durvábban) belevered valami ajtóba, esetleg leesik az asztalról, akkor belül eltörhet valami kis finom alkatrésze, mégha kívűlről ez nem is látszik, míg egy kvarcnak vagy robusztusabb mechanikusnak (pl Seiko NH35) ettől biztosan nem lesz baja. -
dzsi23
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
"Nem néz ki rosszul, de azért nem annyira mint amennyire drága."
Mármint neked nem tetszik annyira, szerintem még drágábbnak is tűnik (bár ez nem izgat, csak az a lényeg, hogy tetszik).Bármi tönkremehet bármikor, nem csak a tourbillon, de megvenni nyilván nem fogom, mert nem csak a javítás, hanem még egy egyszerű karbantartás is kétséges itthon, és ez az ár már nem a "jár, ameddig jár" kategória. Az Aesop még beleférhetne ebbe, de azok meg nekem nem tetszenek, csak azért meg nem venném meg, hogy legyen tourbillonom.
-
Remus389
nagyúr
válasz
dzsi23
üzenetére
Nem néz ki rosszul, de azért nem annyira mint amennyire drága. Meg aztán a tourbillon óra érzékeny, még akár tönkre is mehet, nekem is tönkrement az Aesop 7049, állítólag ütődéstől. Ezért az Aesop 7025-re már jobban vigyázok.
Ha kezdő tourbillon-os valaki, ilyen stílusból érdemes az Aesop ajánlatát megnézni, ha akciósan veszed akkor 200-500 USD között van a legtöbb Aesop óra. Sőt a legolcsóbb Aesop 7049 még 200 USD alá is befigyelhet, bár elvileg így is megvámolják sajnos, tőlem mondjuk valamiért csak 1400 forintot kért el a posta mindkét turbi esetében. Egyszer talán leszorul az ára a 150 euro alá, nem kizárt. Nem is néz ki rosszul az Aesop 7049 “nép” tourbillon.
Még a Sugess márka is inkább a drágábbik.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Pedig ez felülről sem csúnya.
Bár az olvashatóság valószínűleg sokadlagos szempont volt a tervezesnél, de szerintem ütős lett. Viszont 1300$-os (+ közterhek) áron sajnos mindegy, mennyire szép.
-
dzsi23
addikt
Agelocer Manta Tourbillon
-
dzsi23
addikt
válasz
dzsi23
üzenetére
"Kicsit korai még az éves számvetés, majd karácsony után megejtem én is"
Ezen is túlestünk, gyorsan elrepült ez a pár hét.
Igazából rettentő egyszerű dolgom van, mert idén csak 1 órát vettem magamnak, azt is még januárban [link], valamint a Vostokom kapott új számlapot és mutatókat. [link]
Fateromnak vettem még 2 órát, de csak az egyiket tartottuk meg. [link] [link]Ezeket leszámítva sikeresen türtőztettem magam.* Attól nem tartok, hogy kigyógyultam az órázásból, nem ez az első ilyen "szegényes" év: 2022-ben is csak 2 órát vettem (amiből az egyik hibásan érkezett, és visszaküldtem a boltba), 2023-ban meg ismét elkapott a gépszíj, és megvettem mindent, ami ketyegett... meglátjuk, mit hoz a ló éve.

*Leginkább azért voltam ilyen "ügyes", mert idén máshova folyt a zsé a hobbi-perselyemből. Persze, semmi nélkülözhetetlen, csak pár dolog, amik kicsit közelebb állnak a Prohardver lapcsaládhoz (laptop, monitor, egér, billentyűzet, stb...), amik a pénzen kívül sok időt is felemésztettek, mert vásárlás előtt szeretem beleásni magam a témába. De ezeket a témákat most elengedhetem, 3-4 évre megvagyok, remélem...
-
Remus389
nagyúr
Kellemes Ünnepeket!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
csatacsita
üzenetére
Mind ilyen, nem zavaró élőben. Nekem 42-es volt hasonló, picit nagynak éreztem, ment.
-
raziel01
veterán
[link] Ez új modell lehet. Nh35, zafír és csak 39mm. Lesz aki örül neki.
Daydateben is jöhetne egy 38 vagy 39 mm-es, mert búvárban elvagyok a 42 mm—el is de daydate-ben mintha a 40 mm picit nagy lenne. 36-os meg eszméletlen kicsi volt.
-
Remus389
nagyúr
válasz
zazenke
üzenetére
Nemigazán, egyrészt nincs is másodpercmutatója (illetve van ha nagyon akarod figyelheted a turbiját), legfeljebb percre pontosan, nem pedig másodpercre pontosan állítottam be. Másrészt nálam eddig 1-2 napot ment max utána elfelejtettem felhúzni/mást vettem fel. Pontosnak bizonyult, de nem vizsgáltam különösképp, hisz ez nekem csak hétvégi illetve ünneplős óra.
De amúgy pontosnak szokták mondani ezeket a turbikat.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Meg a tibetit
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Igen. Bár ebben a topikban a kínai holdújévet szoktuk ünnepelni.
-
Digitalpimp
senior tag
Boldogat srácok!
-
Faresz1976
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
dzsi23
addikt
Boldog Karajcsont!
-
raziel01
veterán
válasz
Faresz1976
üzenetére
Sajnos semmi.
-
raziel01
veterán
nh35-nél járt már valaki úgy, hogy kihúzta a koronát és időbeállítás után visszatolta még sem indul el a szerkezet? már többször kihúztam visszadugtam, kattan is a korona, koronazárat is tudom tekerni mégsem indul el.
-
@mriya@
őstag
Aztaqrva!!!!!!
Maga a zafír szélvédő 8mm vastag.
-
nebancsa
senior tag

-
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Az én Bliger-em volt ilyen.
-
Faresz1976
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
A Didun tokja is olyan mint a WM-é. Egyben van a tok, nincs rajta a csavaros rögzítés:
Dilajoska1
Köszi! -
dilajoska1
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jól néz ki!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez gyanúsan olyan mint az én Didun - nem röhög! - órám. A számlap színe is stimmel.
-
Churpik
aktív tag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Boldog Karácsonyt!
Ezt lehet kapni Welly Merck néven is? [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Jól néz ki!
Minőség milyen? -
Faresz1976
senior tag
Megjött az idei utolsó:
Harkály és Fiai
-
nebancsa
senior tag
Én ezen gondolkodtam el, egy Raketa bigzero copy.
Attól tartok ez is egy átverő bolt.
[link] -
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Igen, viszont ezen van elég.
WD1954
-
dzsi23
addikt
WD Premier MUSOU... nagyon fekete!
-
raziel01
veterán
[link] The Tissot PRX 38mm Is Finally Here
majd jön ez is kínaiban.
Nekem egyébként tetszik ez a forma.[link] Is 38mm too small or just right? A look at the Traska Commuter 38 with Istrian Green dial. hivatalos weboldal
Nekem tetszik csak az ár szállt el kicsit. Miyota 9039 szerkezet. -
zoarden
tag
Itt az ideje az órák ajándákozásának ( ehhez kapcsolódva kis "addikció" minden körülmények között M.Phyton vid
) -
Churpik
aktív tag
Azt hittem az eredetit már nem lehet alulmúlni
[link]
-
Remus389
nagyúr
Átraktam rá az aranyozott mesh szíjat, nekem tetszik.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Én sem nagyon vásároltam még ott, eddig csak egy telefontöltőt húztam be. Bár múltkor vettem egy telefont is egy lengyel eladótól, de fennakadt a vinted műszakicikk-ellenőrzésén (kiderült, hogy mégsem kártyafüggetlen, mint ahogy az eladó állította), és visszakaptam a pénzem.
Pár kütyüt sikerült már ott eladnom, órát még nem (hamarabb elvitték facebookon). Viszont tetszik, hogy társalgás nélkül is lehet alkudozni, nem akarok a vevőkkel/eladókkal barátkozni.
Amúgy a vinted még mindig sokkal jobb, mint pl. a jófogás. Utóbbin már meg sem próbálok hirdetni, meguntam a folyamatos adathalász/vírusos üzeneteket. -
i400
őstag
válasz
Faresz1976
üzenetére
Mer valaki még vinteden órát venni? Annyi hamis tűnik fel, főleg Casiok.
-
dzsi23
addikt
válasz
Faresz1976
üzenetére
Ez bizony több sebből vérzik. Hamisítványok sajnos mindenhol felbukkannak... még itt is.
-
driv4r
aktív tag
válasz
zoarden
üzenetére
Nagyon nem kedvelem, a tourbillon se liebling, de a számlap megtetszett, meg úgy összességében ez a csomag ajánlat nem rossz. Relatíve értem, 5000 USD sok pénz, de most hamarjában nem tudnék mondani másik órát ennyiért, ilyen tartalommal.
* Esetleg valamelyik AW Perception, az egy csöppet olcsóbb, de a szerkezete is gyengébb.
-
zoarden
tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
driv4r#49733 nem is sejtettem hogy kedveled az open heartot.
Szóval akkor a megbeszéltek szerint...
baal-amiga BF: természetes hisz arrafele az újév is hónapokkal később van! -
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
senior tag
Vinted-en találtam ( talán többet is ) Orient-et de szerintem ez hamis. Lume pip kiáll, a szíj csálé, hiányzik a "Japan" felirat a 6-os index alól, a tok ötvözetnek néz ki.... ja a lume kék az indexekel a mutatókon zöld.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Bittorrent topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alsó képen ugye a full black mutatókkal. Nézegettem én is, a fekete számlaposat is, vmi 12 ezresért el lehetett volna hozni, de bölcsen kihagytam. Világos számlapot nem szeretem, a feketénél meg a mutatókat alig látnám. Most a Militado Dirty Dozen a favorit, pár nap alatt rááll a szemem a 36 mm-re.

)
ezek szerint lehet.